?????????????? Τι ειναι αυτα τα γιαπωνεζικα?
Καλα οπως θες. Πινακιδες παντως βγαζανε κανονικα.
Δεν το συνεχιζω.
?????????????? Τι ειναι αυτα τα γιαπωνεζικα?
Καλα οπως θες. Πινακιδες παντως βγαζανε κανονικα.
Δεν το συνεχιζω.
私はBMWを愛して
Ηι διαφορά είναι ότι για να βρείς άλλη εταιρία με αυτή την αναλογία κυβισμού/ίππων πρέπει είτε να μπείς σε εγκυκλοπαίδια, ή να είσαι πολύ ψαγμένος αυτοκινητιστικά.
Ενώ για να δεις τέτοια Honda, αρκεί να κοιτάξεις έξω απο το παραθυρο. Σε λιγότερο απο μερικά λεπτά θα περάσει.
Και ναι, ο S14 είναι ειδική κατασκευή (ότι βγαίνει απο το division είναι), τον φόραγε ένα ειδικό αυτοκίνητο που κόστιζε έναν σκασμό λεφτά. Προφανώς μέρος του κόστους αυτού ήταν για να καλυφθεί το υψηλό κόστος κατασκευής του s14 εικάζω.
H Honda δεν μας έμαθε τι εστί απόδοση στο λίτρο. Αλλά μας έμαθε πως να εφαρμοστεί μαζικά σε πάρα πολλά μοντέλα της γκάμας με φυσιολογικό κόστος παραγωγής-κτήσης. Αυτό μάλλον δεν το κατάφερε κανείς άλλος, αλλιώς θα το είχε εφαρμόσει.
Το σύστημα μεταβλητού χρονισμού είναι πατέντα της Άλφα. Δεν κατάφερε να το κάνει δουλέψει όμως, το πήρε η Χόντα και του "έβγαλε τα μάτια". Και τα δικά μας.
Όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα vtec ο τύπος της εποχής έκανε διθυραμβικά σχόλια.
Άρα η Honda εκείνα τα χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρίες.
Λοιπον, οταν παρεις τις κατασκευες με το Logo Type R κ βαλεις τις διαφορες σαν model year, αυτο που θα δεις ειναι, οτι οτι βελτιωσεις κανουν ειναι ουσιαστικες
αν εχεις ενα τετοιο κ δεν πας με κωδικο πλαισιου δεν βρισκεις το ανταλακτικο
πχ το ΙΤR του 2002 με του 2003 εχει αλλο γραναζι τριτης κατα 200 στροφες κοντυτερο κ εχει καλυτερο pick up στην αλλαγη απο δευτερα σε τριτη με αποτελεσμα να ερχεται κ με "περισσοτερη" φορα για την τεταρτη κιολας
εχουν μικρο διαφορες σε αναρτηση, μιλαμε για ελαχιστα χιλιοστα παχος η μηκος η σινεμπλοκ κτλ
σε αντιστρεπτικες κτλ
κ επειδη ειναι διαφορες ελεγε ο προεδρος της spoon τα καλυτερα mods που μπορεις να κανεις αν εισαι κατοχος ιντεγκρα ανεξαρτητα MY ειναι να πας να παρεις πχ πισω ακρομπαρα απο μοντελο 99, γραναζι τριτης απο του 2002 , σινεμπλοκ απο του 2001 κ περναγε απο κατω τον κωδικο του ανταλακτικου να πας στην χοντα να τα παραγγειλεις
δλδ με ΟΕΜ πραγματακια εκανες το αμαξι πιο fun to drive
ολα αυτα επειδη ηταν ταβανι τα μοτερ κ επρεπε να ψαξουν αλλους τροπους να τα κανουν πιο γρηγορα
στο group Vag τι να βρεις πχ για το γκολφ? να δωσεις 1500 ευρω για γραναζι-δοκους-σινεμπλοκ κ εργατικα? δεν βαζεις ενα revo να γινει 240 αλογα απο 200 να τελειωνεις?
μετα οταν εχεις ενα type r εχεις κ την αισθηση οτι ειναι κατι ιδιαιτερο , οπως το σημα Μ στην Βmw, ξερεις οτι το μοτερ κ το κιβωτιο ειναι ταιριασμενο στο δικο σου αμαξι απο μια ομαδα ατομων που καθησαν κ μελετησαν τι και πως
αισθηση λεβιε, λειπουν μερικα χιλιοστα υαλοβαμβακα για να περναει ο ηχος του μοτερ μεσα στην καμπινα κτλ
το να εχεις ενα golf και το ιδιο πατωμα-πακετο το εχει κ η σκοντα κ η προιγουμενη γενια του a3 δεν ειναι κ τοσο special
το να αλλαζουν τα my και ουσιαστικα να μπαινουν περισσοτερα Led στα φαναρια κ να βαζουν εξτρα κοκκινες γραμμες στις γκριλιες του ψυγειου δεν ειναι βελτιωση, ειναι μαρκετινγκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valerios2000 : 06-08-12 στις 14:18
Bazil Van Sinner (07-08-12)
Να πω οτι το 1999 ειχα στην κατοχη μου ενα Civic sir το οποιο ηρθε απ την Ιαπωνια εισαγωγη και ηταν αυτοκινητο πιστας. Το αγορασα με roll cage, coil over, εξατμηση, ecu και ηταν πιστολι για την εποχη.
Μετα απο 2 χρονια περιπου αγορασα και ειχα στην κατοχη μου για ενα μηνα περιπου, ενα Integra Type R (DC2) και ηταν μακραν το καλυτερο μπροστινοκινητο αμαξι οχι μονο που ειχα οδηγησει αλλα νομιζω και στην παγκοσμια αγορα τοτε.
Εγω οδηγησει S2000 και Integra Type R DC5 τα οποια μου αφησαν αριστες εντυπωσεις.
Εχω οδηγησει επισης και NSX αυτοματο και δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Μαλλον σκετη απογοητευση. Θα παρακαλουσα να ηταν NSX-R
Με DC5 βελτειωμενο πατησα (ημουν τρικαβαλος) αλλα ηταν πολύ καλό.
[youtube]dk0b-z2jpG0[/youtube]
Γεννικα απ τα Χοντα R εχω πολυ καλές εντυπωσεις και λυπάμαι που εδω και χρονια η εταιρία δεν βγαζει πλέον σπορ μοντελα.
Bazil Van Sinner (07-08-12), Ptboul (07-08-12)
Πιστολερο το ιντεγκρα, ενταξει παει καλα κ εκει αλλα δεν ειναι για ευθειες, σε φιδισιο δρομο (οχι πιστα, γιατι εκει ολοι τα πατανε ταπα) με την αυτοπεποιηθηση που σου δινει η μπρος κινηση κανει παπαδες, να σηκωνεται η πισω μεσα ροδα κ να περνας τα εσακια βγαινοντας με τα 4 απο το πρωτο για να πλασαριστεις με μισο αναποδο στο επομενο κ να κολλησουν τα μαγουλα του συνοδηγου στο τζαμι
Bazil Van Sinner (07-08-12)
ghost-rider (07-08-12), Kostas_1 (08-08-12), S8N (07-08-12), Stathis (08-08-12)
Εγώ έχω κάνει το πρώτο μέρος. Έχω μπει σε στροφή στις κεραίες του Υμηττού με την πίσω εσωτερική ρόδα του Golf III στον αερα, έχω φύγει εφαπτομενικα, έχω αγορασει δέντρα, πουρναρια, σκιουρους, αλεπούδες, δασικα οικόπεδα, πέτρινα πολυβολεια, παλιες οβίδες στρατού κλπ και έχω καταληξει στον από κάτω δρομο με δάπεδο πιο επιπεδο κι απο F1. Το ακριβότερο shortcut που εκανα ποτέ.
alexk (09-08-12), m-power_01 (08-08-12), Stamatis (10-08-12), Stathis (08-08-12)
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει με μαμα s2000 αυτο .ειχα 2 20vt (cupra+golf gti iv).το μαμα σερνετε απλα οπως βεβαια και τα 20vt.και ειχαν 3 φιλοι μου s2000 και εχει ακομα ο ανηψιος μου .δειτε και ενα βιντεακι με εναν φιλο μας με ζ4(kostas)
https://www.youtube.com/watch?v=f0Ayo2evw_E
Ε36 mpack