Γενικά για πρόσφατο μοντέλο όσο γίνετε γιατί ,με τόσα τέλη κυκλοφορίας και βενζίνη ουύτε να το κουνήσω δεν θα μπορώ
(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ερώτηση για το CD-Player κάποιος!!!!)
τι ραδιο cd ειναι δεν μας λες ειναι εργοστασιακο?ειναι αφτερ μαρκετ?μπορει να θελει καθαρισμα μπορει και να μην γινεται!!!μπορεις να το πας σε ενα μαγαζι με ηχοσυστηματα αυτοκινητου να το ριξουν μια ματια αν ειναι εργοστασιακο!!αν ειναι αφτερ μαρκετ δεν αξιζει πλεον με 50ε παιρνεις mp3 επωνυμο κιολας!!!!
Είναι after-market,και είναι το X-Plod,έχει αγοραστεί πριν πολλά πολλά χρόνια μόνο CD-AUDIO παίζει.
Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κανένακαλό μαγαζί έτσι να πάρουμε κανένα καινούργιο και φθηνό ? ( Να το κάνω και δώρο )
δες εγω προσωπικα αγορασα απο media markt kenwood mp3 50ε και κατα διαστηματα βγαζουν συνεχεια προσφορες συνηθως ομως οι τιμες παιζουν 60-70-80ε και ειναι μια χαρα μηχανακια και παιζουν απ ολα!!! αν ψαξεις σε αυτα τα μεγαλα media saturn κλπ θα βρεις σιγουρα!!!αυτο που εχεις δυστυχως δεν αξιζει τον κοπο να το φτιαξεις!!
Ναι,αλλά μαγαζί για να μου κάνει την εγκατάσταση χωρίς να μου φάνε τα λεφτά ?
Βρήκα και εγώ στα 70-80 περίπου πράγματα αλλά εάν το έπαιρνα απο μαγαζί και μου έκανε μέσα στην τιμή αγοράς και την τοποθέτηση θα ήταν τέλειο,ΓΙΑ αυτό ρωτάω και εγώ τι γνωρίζετε .
γειά σας και πάλι σας μιλάει ο φοιτητής... προς στιγμή όλα καλά πάνε ακόμα στο ψάξιμο το μπόλικο και πολλά λεφτά να μαζέψω χρειάζετε αλλά να είμαστε καλά να βλέπουμε .
Απο κοντά κοίταξα διάφορα αυτοκίνητα παιδιά,αλλά τίποτα όπως η BMW!!!
Ειλικρινά.
Υπάρχει περίπτωση να βρείς πρόσφατο σχετικά μοντέλο δηλαδή 5ετίας με λιγότερο απο 6000 ευρώ?
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
γεια σου φιλε μας...
με τοσο ψαξιμο που χεις κανει κ συ,
νομιζω οτι θα χεις διαπιστωσει οτι 6000 + BMW + Λιγοτερο της 5ετιας ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
ναι ναι οντως. .. αλλα ενταξει ψαχνω ενα του 99' με 100.000 χιλ. με 4500 ατρακαροστο απο μαντρα ποσους ρηπους θα κανει???!!!
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....