Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 159

Θέμα: Ν43 επισημα πλεον ΔΩΡEΑΝ αντικατασταση πολλαπλασιαστων!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

μια χαρα τιμη Αρη....θες να σου πω τιμολογιο ΕΚΚΑ σε σμαρτ??αχαχαχαχα
    20ευρο αφαιρεση τροχων
    27 ευρο αλλαγη τακακια
    20ευρο τοποθετηση τροχων
    10 ευρο ανταλλακτικα σπρει καθαρισμου
    5 ευρο σαντουιτς μηχανικου λογω ωρας
    3 ευρο φρεντο καπουτσινο μηχανικου
    5 ευρο τοποθετηση παλαιων ανταλλακτικων σε καδο ανακυκλωσης
    60ευρο τακακια πισω ανταλλακτικα
    προσθεσε τα, πολλαπλασιασε τα x23% και αυτο προσθεσε το στη σουμα σου...
    ετσι χρεωνει μια αντιπροσωπεια!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτά δεν είναι τίποτα. Κάτσε να σου σκανάρω λογαριασμό 1200¤ για σέρβις στο ρημαδοβόλβο στην εδώ αντιπροσωπία να σου φύγει το τσερβέλο!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    54 ευρώ πήγε η εργασία για την αλλαγή των πίσω τακακιών συνονόματε?
    Αν ναι, τότε συγνώμη αλλά είναι μεγάλο φαρμακείο.
    ....γι' αυτο το εγραψα,να δειτε τι χρεωνουν!!!!....πολλα μου φανηκαν και εμενα,αλλα τι να κανω?...αφου επρεπε να παω για τις ανακλησεις.....εδω ειναι που αρχιζει να φωναζει ο Αλεξης(και με το δικιο του) αφου ο πολος δεν εγινε τελικα!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λάδια, φίλτρο λαδιού, μικροφιλτρα καμπίνας (2), φίλτρο αερα, μπουζι και εργασία στοίχισαν 367 ευρώ σε μένα με 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά και 15% στην εργασία.

5. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (28-06-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη ποσα χιλιομετρα εχει το αυτοκινητο? Εμενα μου εκανε εντυπωση ενα 520 Ε60 2,2 με 104.000 χιλιομετρα ενος φιλου που αναρτηση και γενικα ολο το μπροστινο συστημα ηταν διαλυμενα.

7. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

S8N (28-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

ο φιλος aris στα εξηγησε πολυ καλα και τα επισημα και τα ...''ανεπισημα''.

οσο για τους πολ/στες πρεπει να τους αλλαξεις ΟΛΟΥΣ και ΜΑΖΙ και τα ΜΠΟΥΖΙ για καλυτερη λειτουργια και για να μην εχεις προβλημα .αν δεν τα αλλαξεις ειναι παρα πολυ πιθανο εως σιγουρο οτι θα ξαναπας η' για τον τελευταιο πλ/στη η' για τα μπουζι.
    τα μπουζι συνηθως τα πληρωνεις εσυ αλλα οπως σου ειπε ο αρης δεν ειναι πολλα τα χρηματα.καντο !!! καποιοι δεν τα χρεωσαν αλλα ειναι στο χερι τους.

τωρα κοιτα.να μπεις μεσα μπορεις να το ζητησεις.μια φορα μπορει να σε αφησουν να μπεις αλλα σκεψου αν θες να την καψεις σαυτην την περιπτωση.αλλες φορες δεν νομιζω να σε αφησουν (και καλα κανουν) γιατι εχουν εντολες λειτουργιας απο την μαμα και νομιζω απο την ευρωπαικη ενωση.μπορεις να μπεις μονο αν σε καλεσουν ΑΥΤΟΙ για να σου δειξουν καποια ζημια η' το ζητησεις εσυ για να επιβεβαιωσεις κατι.καλυτερα μην το κανεις τωρα.

οσον αφορα την αξιοπιστια πρεπει να δειξεις εμπιστοσυνη. δινεται εγγυηση εκ νεου για τα ανταλλακτικα. οποτε εισαι καλλυμενος αν ξαναχαλασει που δεν προκειται αν κανεις αυτα που σου ειπαμε ΟΛΑ.
    αν τυχον ο πολ/στης που σου αλλαξαν ειναι απο τα καινουρια ,για να τους πεισεις οτι θελεις να τους αλλαξουν ολους πες τους οτι γνωριζεις το ιστορικο αυτης της ανακλησης και της ζημιας και ετσι πρεπει να γινει.αν οχι ζητα τους εγγυηση.
    γενικα να ξερεις οτι οσο πιο προετοιμασμενος και πειστικος εισαι οτι γνωριζεις πραγματα δεν προκειται να φερουν αντιρηση.επισης πριν κανεις οτιδηποτε μολις σου αναγγελουν τι εχει και τι πρεπει να γινει πρεπει να κανεις εκεινη την στιγμη συμφωνια.μετα ψαχνεσαι.
    γιατι δυστυχως οπως σου ειπε ο αρης ειδικα αυτην την εποχη μερικοι ψαχνουν ''ευκαιριες".

σε καποια περιπτωση που ημουν εγγυηση βγηκε κατι και οταν επικαλεστηκα οτι συνομιλησα με την μαμα ελλας και ενημερωθηκα ,το εκαναν για τα καλα εντερ στο μυαλο τους.

9. The Following 2 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

aristent (15-11-12), gviti (15-11-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εμένα πάντως μου αλλάξαν και τους 4 ενώ είχα πάει για λάδια την προηγούμενη βδομάδα λόγω της ανάκλησης .
    Ήμουν μπροστά στην αλλαγή και βάλανε του νέου τύπου..δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν καθώς κρατάνε τους 4 παλιούς και πληρώνονται από την bmw...

11. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

aristent (15-11-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάντως μου αλλάξαν και τους 4 ενώ είχα πάει για λάδια την προηγούμενη βδομάδα λόγω της ανάκλησης .
    Ήμουν μπροστά στην αλλαγή και βάλανε του νέου τύπου..δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν καθώς κρατάνε τους 4 παλιούς και πληρώνονται από την bmw...
    ....ετσι,να τονισουμε οτι τους πολλαπλασιαστες τους παραλαμβανουν ΑΧΡΕΩΤΟΥΣ με δελτιο αποστολης απο τα κεντρικα στη Γερμανια και σε καθε σετ, ο καθε επισκευαστης, πληρωνεται για τον χρονο εργασιας του!!!!...αρα κανενας λογος να "δυσανασχετησουν" και να μην κανουν την αντικατασταση.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη σημερα με πηραν κι εμενα τηλεφωνο απο το εξουσιοδοτημενο του Κεμιδη στην Χαλκιδα, εκει παω για σερβις, και μου ειπαν για δωρεαν αντικατασταση πολλαπλασιαστων.Οταν εκραζα προσωπικα την πενβε ελλας οτι δεν ειναι τυχαιο γεγονος να κανεις καθε χρονο μπαρουτι τους πολλαπλασιαστες σου και οτι κατι ειναι λαθος η απο τη μελετη η απο τα υλικα μου ελεγαν οτι ξερουν αυτοι...παντως μετα απο 4 χρονια παλι καλα που ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα των Ν43
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

14. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

aristent (21-11-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τωρα συνειδητοποιησα οτι εχουν περασει 4 χρονια!!!

και καποιοι ατυχοι ιδιοκτητες οπως και εσυ,θα εχουν χρυσοπληρωσει την αστοχια αυτη της bmw......

ειδικα εσενα, δεν θα σε αδικησει κανεις για την υπογραφη σου!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 21-11-12 στις 23:23

16. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

halkida116mpack (22-11-12)

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP