Νομίζω ότι δεν φαίνεται επειδή η ecuβγαινει έξω...από my2011 και μετά.
Νομίζω ότι δεν φαίνεται επειδή η ecuβγαινει έξω...από my2011 και μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 02-01-15 στις 22:32
Εμένα χωρις να είμαι γνωστης μηχανολογικων ισα ισα ακριβως το αντιθετο το μονο που με προβληματιζει ειναι αν σε βάθος χρόνου αυξανεται η πιθανοτητα προβληματων με τον κινητηρα επειδη αυξανεται η ροπη οι ιπποι κτλ.
δεν καταλαβαινει ότι εχει remap η ECU, αλλα όμως θα μπορει το διαγνωστικο να βλεπει κανονικα, τις βλαβες του αυτοκινητου; πότε θα χρειαζεται λαδια service? Θα μπορει να μηδενήσει η αντιπροσωπια τα λαδια και το service?
Karavag: Όλα αυτα τα Remap εαν γινουν σωστα και δεν σκιζεις συνεχως χωρις έλεος το αυτοκινητο και βάζεις 100 οκτανια, γιατι αυτη της BR θελει 98 οκτανια, κανονικα δεν εχεις πρόβλημα. Αυτοι δινουν εγγυηση 5 χρόνια για προβλήματα που μπορει να προκυψουν απο επαναπρογραμματισμό. Μάλιστα εαν θες στο προγραμματιζουν για 95 οκτανια, ωστε να βάζεις απλη χωρις προβλημα, όμως θα εχει λιγοτερα απο τα 220 ΗΡ των 98 οκτανιων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 04-01-15 στις 17:25
karavag116d (04-01-15)
Το ίδιο ισχύει και για τα diesel ή μήπως είναι πιο επιρρεπή αυτά σε προβλήματα λόγω της παραπάνω πίεσης που δέχονται από το remap;
karavag116d (04-01-15)
karavag116d (04-01-15)
άλλο ειναι ο παραλληλος και άλλο το remap
O παραλληλος το βάζεις μονος σου και το βγάζεις πριν πας για service αν και μου φαινεται ότι φαίνεται. Εδω τα αλογα βγαινουν μονο από τα 80-180 χλμ λογω δικλειδων ασφαλειας της BMW και όχι όλα
Το remap σου βγάζουν τον εγκεφαλο και τον επαναπρογραμματιζουν και τον ξαναβάζουν στη θεση του. Στην περίπτωση αυτη εχεις όλα τα άλογα παντου
Παντως βρε παιδια στο παρακατω τοπικ τους ρωτανε στην BR και συνεχως τους λενε ότι φοβουνται μην ακυρωθει η εγγυηση τους Τους απαντησε η BR ότι χωρις χρεωση επαναφερει τον εγκεφαλο στις αρχικες ρυθμίσεις και δεν φαινεται τιποτε, αν αντιμετωπίσετε προβλημα στην αντιπροσωπία. Δε θα τους έλεγε, δε φαινεται το remap στο service?
https://f80.bimmerpost.com/forums/sh...065967&page=13
Παντως θα τους ρωτησω όλα αυτα τωρα που θα επιστρεψουν και μαλλον θα το κανω πριν τις εκλογες, γιατι ερχεται η δραχμή μετα και όλα τα εισαγομενα θα τριπλασιαστουν