Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 81

Θέμα: [Ε92] ΜΠΗΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σε 320

Περιοχή
    Γερμανια
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρεπει να ξερετε οτι ολα, μα ολα τα bmw παιρνουν δυναμη με αφαιρεση προκαταλυτων, και σωστο software φυσικα.
    Η Noellemotors (alpina) τα κιτ αυτα τα προσφερει απο 10ετιας και ειναι η σοβαροτερη λυση βελτιωσης.
    Το θεμα ειναι οταν πας στο δυναμομετρο να δεις τα +15-17ps, και τα +30ΝΜ, που πρεπει για εναν κινητηρα 320/4 ε90,92.

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρεπει να ξερετε οτι ολα, μα ολα τα bmw παιρνουν δυναμη με αφαιρεση προκαταλυτων, και σωστο software φυσικα.
    Η Noellemotors (alpina) τα κιτ αυτα τα προσφερει απο 10ετιας και ειναι η σοβαροτερη λυση βελτιωσης.
    Το θεμα ειναι οταν πας στο δυναμομετρο να δεις τα +15-17ps, και τα +30ΝΜ, που πρεπει για εναν κινητηρα 320/4 ε90,92.
    δεν νομιζω φιλε μου να μπορει ενα ατμοσφαιρικο να παρει τοσα αλογα μονο απο ενα προγραμμα......και απο αφαιρεση προκαταλυτων.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν νομιζω φιλε μου να μπορει ενα ατμοσφαιρικο να παρει τοσα αλογα μονο απο ενα προγραμμα......και απο αφαιρεση προκαταλυτων.
    ειδικα ενα bmw ατμοσφαιρικο..........!
    bbs rules ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον, σημερα το πρωι επιστρεφοντας απο πειραια, συνατηθηκα με ενα golf tsi το οποιο εδειχνε αρκετα γρηγορο στο δρομο.
    Μετα απο παρατεταμενο τσιγκλισμα του αδηγου του, αποφασισα να τον ακολουθησω.....εχουμε και λεμε..
    Εκκινηση χαλαρη ....ημουν μπροστα μετα την τριτη.....

Ανοιγμα με δευτερα εγω απο 4000rpm...(αυτος δεν ξερω τι ειχε) εφευγα αρκετα εμπρος

Aνοιγμα με τριτη απο 4500....ημουν παλι αρκετα εμπρος μετα τα 100-200 μετρα.......

Ρεπριζ εν κινηση....εφευγε εμπρος ευκολα.....εγω με τριτη και 3000 στροφες....

Μια χαρουλα παω........ για τα δικα μου δεδομενα ....αν υπολογισω οτι ηταν και 1400αρι το γκολφ,......(Ντροπη μου!!)
    Δεν προλαβα να τον ρωτησω τι ηταν και πως γιατι εστριψε και εφυγε καποια στιγμη....δεν το περιμενε φαινεται.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

5. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

skandalis447 (01-03-10)

Προεπιλογή

Το θεμα ειναι να σε ευχαρηστει εσενα ρε Γιαννη ! Τι σημασια εχει τι ηταν ποσα αλογα και τα σχετικα! Να το χαιρεσαι αφου σ'αρεσει ρε μπαγασα. Εξαλλου θα βαλουμε το V10 μην τα ξαναλεμε! χαχαχα

7. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

skandalis447 (01-03-10), Z4 DCT (01-03-10)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή κάτι σου βρήκαμε ...

Γιάννη καλοπάτητο λοιπόν το πρόγραμμα.

Σε ενημερώνω οτι χθές βρεθήκαμε με το deep στον Πειραιά σ'ενα συνεργείο (δεν είναι σκόπιμο να ανφέρω τώρα τ'όνομα) και εκεί που ψάχναμε κάτι για τα Ζ3, μας είπαν για μια λύση που λειτουργεί εμφανω΄ς αποτελεσματικά σε 92άρι 320si.
    Πιθανολογώ οτι θα λειτουργεί και σε σένα αλλά καλύτερα είναι να πάς εσύ εκεί (πρέπει να είναι κοντά στο γραφείο σου) και να ενημερωθείς.

Είναι λύση "πακέτο" (όχι πολλά χρήματα) που θα σου δώσει αυτό το κάτι αραπάνω που ψάχνεις για να το χρησιμοποιείς "κατά το δοκούν"...

Σε ψιλομπέρδεψα εεε ?

Θα τα πούμε απο κοντά ή και τηλεφωνικά.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον, σημερα το πρωι επιστρεφοντας απο πειραια, συνατηθηκα με ενα golf tsi το οποιο εδειχνε αρκετα γρηγορο στο δρομο.
    Μετα απο παρατεταμενο τσιγκλισμα του αδηγου του, αποφασισα να τον ακολουθησω.....εχουμε και λεμε..

Ανοιγμα με δευτερα εγω απο 4000rpm...(αυτος δεν ξερω τι ειχε) εφευγα αρκετα εμπρος

Aνοιγμα με τριτη απο 4500....ημουν παλι αρκετα εμπρος μετα τα 100-200 μετρα.......

Μια χαρουλα παω........ για τα δικα μου δεδομενα ....αν υπολογισω οτι ηταν και 1400αρι το γκολφ,......(Ντροπη μου!!)
    Δεν προλαβα να τον ρωτησω τι ηταν και πως γιατι εστριψε και εφυγε καποια στιγμη....δεν το περιμενε φαινεται.....
    Μαλιστα.....
    Η αλητεια σε ολο της το μεγαλειο ....
    Πατηματα με το καλημερα !!!
    Μετα αλλους κατηγορουν για φουντωτες....σα δε ντρεπομαστε λεω εγω !!!!
    Πας κει συ εχεις ξεφυγει !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη καλοπάτητο λοιπόν το πρόγραμμα.

Σε ενημερώνω οτι χθές βρεθήκαμε με το deep στον Πειραιά σ'ενα συνεργείο (δεν είναι σκόπιμο να ανφέρω τώρα τ'όνομα) και εκεί που ψάχναμε κάτι για τα Ζ3, μας είπαν για μια λύση που λειτουργεί εμφανω΄ς αποτελεσματικά σε 92άρι 320si.
    Πιθανολογώ οτι θα λειτουργεί και σε σένα αλλά καλύτερα είναι να πάς εσύ εκεί (πρέπει να είναι κοντά στο γραφείο σου) και να ενημερωθείς.

Είναι λύση "πακέτο" (όχι πολλά χρήματα) που θα σου δώσει αυτό το κάτι αραπάνω που ψάχνεις για να το χρησιμοποιείς "κατά το δοκούν"...

Σε ψιλομπέρδεψα εεε ?

Θα τα πούμε απο κοντά ή και τηλεφωνικά.
    Μα του εδωσα το τηλεφωνο σου αλλα κοκοκο ...ουτε καν πηρε.
    Προτεινω για τιμωρεια να μη του πουμε τιποτα και να βρεθει καποιο αλλο ιδιο να τον τσαγιασει να χασει τον μπουσουλα.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν ειναι δυσκολος στοχος τα 14αρια,αρκει να μην ειναι με κανα προγραμμα και δε προλαβεις ουτε να το δεις!!!

Πανω-κατω και γω απο κατι ανεπισημα μετρηματα με κατι tsi 1.4 τα ιδια αποτελεσματα εχω.

Το ωραιο θα ηταν να ειχαμε πατησει προ προγραμματος μαζι για να ξαναπαταγαμε μετα να βλεπαμε διαφορες.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το βαζω και εδω που ειναι η βελτιωση!!!!!

Σε συνεχεια απο την βολτα στον Βολο.....οταν πηρα τον δρομο της επιστροφης.............................. .

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Αφου βγηκα στην εθνικη πηγαινα χαλαρα στο δρομο οσπου συναντησα ενα Ε90 Μ πακ 170 αλογα με 17αρες ζαντες, τον προσπερνω λοιπον χωρις να δωσω καθολου σημασια και συνεχιζω.
    Κοιτωντας τον καθρεπτη μου καποια στιγμη τον βλεπω πισω μου αρκετα να με εχει μαζεψει και να ερχεται με ολα........οποτε λεω....οκ Σκανδαλη...τεστ.....και ανοιγω.....
    Δεν μπορει να με περασει και αποφασιζω να τον αφησω να περασει εμπρος για να δω τι κανω εγω πισω του απο δυναμη....κανω δεξια και περνει κεφαλι....
    Λοιπον απο την στιγμη που μπηκα πισω του ημουν (δε θα γραψω εδω χλμ) με τεταρτη και 5000στρ, και τον εχω ακριβως μπροστα ....οσο και να παταει (ηταν τερμα μου ειπε μετα) δεν ξεκωλαω απο πισω του ....και με πεμπτη και εχω αρκετο γκαζι για να τον περσαω......
    Καποια στιγμη ερχεται διπλα μου και μου λεει να σταματησουμε....οποτε και σταματαμε...
    Κατεβαινει απο το αμαξι και πριν μιλησει του λεω .....πηγαινες τερμα??
    μαι λεει..ναι..και του λεω οτι εγω ειχα αρκετο ακομα και οτι εχω βαλει προγραμμα και μπλα μπλα
    Ο τυπος μου λεει οτι αυτο ηθελε να ρωτησει γιατι οταν ερχοταν με χιλια απο πισω ανοιξα πολυ γρηγορα....δεν το περιμενε....
    Οποτε μου προτεινει οταν βγουμε εθνικη ξανα να κανουμε ανοιγματα.....
    Ξεκιναμε λοιπον.....
    με δευτερες απο 3500.....στην αλλαγη τριτη εφυγα μπροστα και εκανα μια αποσταση πανω απο 2 αμαξια....
    Με τριτη.....απο 4000 μετα τις 5000 εφυγα μπροστα και μεχρι την 5η ημουν αρκετα εμπρος.......
    Οποτε λεω αρκετα και κανω στην ακρη χεσμενος απο χαρα να παρω τον Θανο τηλ να του πω τα νεα..χαχααχα
    και ενω μιλω με τον θανο ερχεται διπλα κατεβαζει το παραθυρο και μου φωναζει....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!!!
    Οποτε λεω να δοκιμασω και αλλο την τυχη μου και τον αφηνω να ξεκινησει ενω ειναι μισο αμαξι εμπρος.....απο μενα
    Με τεταρτη και μισος αυτος εμπρος απο 4000......φευγει και πριν κουμπωσω πεμπτη ειμαι μπροστα και μεχρι το τελος εχω κανει αποσταση τουλαχιστον 3 αμαξι !!!!!!

η μονη στιγμη που ειμασταν μαζι ηταν σε ανοιγμα με 5η εγω απο 5700 και μεχρι την 6η ημουν μπροστα μισο αμαξι.....
    Παιδια επαθα πλακα....οκ δυναμομετρο ο δρομος........
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP