Vasilis (09-12-11)
ολο το καλοκαιρι (μετα απο 1,5 χρονο ανευ τσιγαρου) με επιασε η λυσσα για τσιγαρο ρε Αντωνακη!
Θες το ΔΝΤ,
θες το πηγαινε ελα με το Σμαρταρο στη Λευκαδα (για οικονομια) ,μιλαμε για ωρες ταξιδια,
θες κατι ρομαντικες βραδιες με ποτακι παραλια?
ολο με τριβελιζε στο μυαλο να πεταχτω στο περιπτερο...δεν τη γλυτωνα!
τον Οκτωβρη (κοντευοντας τα 2 χρονια) ηρθε ενας συναδελφος με το ηλεκτρονικο κ μολις εμαθα οτι ''παιζει'' κ ανευ νικοτινης,δεν κρατηθηκα
εδω να φανταστεις ημουν ετοιμος να ''χτυπησω'' ναργιλε
τεσπα...ευελπιστω οτι αφου καταφερα να κοψω το τσιγαρο,οταν θελησω θα απαλλαγω κ απο το ηλεκτρονικο (αν κ εφοσον ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ) ακομα κ το δικο μου που ειναι ΑΝΕΥ νικοτινης!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
ρε παιδια χωρις να ειμαι ειδικος, ουτε γιατρος και, χωρις να εχω διαβασει γι αυτο το πραγμα καθως δεν με ενδιαφερει, αλλα γιατι αντιδρατε στην απαγορευση αν λενε οτι βλαπτει?
το τσιγαρο δεν μπορουν να το απαγορευσουν εντελως (αν και κανουν φιλοτιμες προσπαθειες, οπως η απαγορευση της διαφημισης, της χρησης σε δημοσιους χωρους κλπ), διοτι το τραστ απο πισω του ειναι τεραστιο.
το ηλεκτρονικο μπορουν διοτι τα συμφεροντα ειναι πολυ μικροτερα.
αλλα αυτο τι μας πειραζει αν οντως βλαπτει?
Η διαφωνία νομίζω έγκειται στο ότι έχουμε να κάνουμε με άλλη μία απαγόρευση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Τι κατάλαβα εγώ από την απαγόρευση αυτή.
Η πωλήσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου έχουν εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των αγορών από του έλληνες γίνεται μέσω internet. Τα έσοδα του κράτους μειώνονται πολλαπλά με αυτή την εξέλιξη. Για αυτό τους έπιασε ο πόνος αν μας βλάπτει.
Απαγόρευσαν τη χρήση του αν περιέχει νικοτίνη. Αρα το βράδυ στη καφετέρια, όποιος αστυνομικός έρθει να ελέγξει, θα μαζέψει τις αμπούλες από τους θαμώνες, θα τις σφραγίσει σε σακουλάκια με το όνομα του καθενός απέξω και τη Δευτέρα το πρωί θα τα στείλει στο Χημείο γιά ανάλυση και όποιο περιείχε νικοτίνη, ο κάτοχός του θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.
Οσα ηλεκτρονικά τσιγάρα εισάγονται επίσημα στη χώρα και διακινούνται από φαρμακεία ή άλλο νόμιμο (και προσοδοφόρο) δίκτυο, θα πάρουν άδεια από τον ΕΟΦ κανονικότατα και γιά το υγρό που περιέχουν.
Εξ ου και παζαρεύουν με τους καποβιομηχάνους - εισαγωγείς το νέο φόρο στα τσιγάρα (κανονικά και στριφτά) ... συσχετιζόμενο είναι το θέμα με το παραπάνω.
Δει δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι ...
αρα στην ουσια κλαϊν μαϊν...
1packet a day -> in a year......
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ -> ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ.... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΣΟΔΑ (20% ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
Samaro (10-12-11)
τα αποτελεσματα απο τη χρηση του ηλεκτρονικου στο αν βλαπτει η οχι θα ερθουν στα επομενα χρονια και εκει θα δουμε ενδιαφεροντα πραγματα.
Τωρα για τις γιαλαντζι απαγορευσεις σε γιαλαντζι καπνιστες, λες και στην εστιαση ισχυουν οι προηγουμενες απαγορευσεις...
Εδω ο κοσμος χανεται... και η συνεχεια της παροιμιας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-12-11 στις 12:09