asot (26-11-12)
Σωστο και δικαιο
Απλα το ρημαδι το ταπατοκ δεν μου δειχνει post count και θεωρησα οτι εχω να κανω με παλιο μελος.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
asot (26-11-12), BMWNAOUSSA (26-11-12)
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία διεύθυνση να μπω για να κατεβάσω σε DVD 4,7 GB το πρόγραμμα γιατί το μηχάνημα που έχω δεν διαβάζει από Doumple Layer, άρα χρειάζομαι να κατεβάσω τους χάρτες σε έκδοση των 4,7 τουλάχιστον..... Σας ευχαριστώ
Οπως και επισης δεν δινει θενκς.
Χρωσταω.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
asot (26-11-12)
Μα έγραψες παραπάνω οτι γράφτηκες σε ΠΟΛΛΑ sites και κατέβασες ΠΟΛΛΑ αντίγραφα, τιποτα από αυτά δεν είναι HIGH, σε μέγεθος < 4.5Gb???
Το θέμα "copy" χαρτες θέλει προσοχή....
Ψαξε στο gpsunderground
...
Φίλε όσα κατέβασα επειδή στην αρχή δεν γνώριζα ήταν από prof, bys και σε εκδόσεις 2011 2012 μόλις έμαθα ότι σίγουρα είναι high κατέβασα διάφορα σε εκδόσεις αλλά για εγγραφή σε 6,7 gb, τώρα κατέβασα (επιτέλους του 13 σε high για dvd 4,7 και αφού γράφτηκα πάλι με 4,99¤ για 2 ημέρες μου κατέβασε 11 αρχεία rar των 400 mb και 1 των 24 mb. Τώρα σε θέλω όμως.........πως όλα αυτά τα βάζω σε ένα dvd πως τα ενώνω δηλαδή........και πάλι HELP![]()
Άνοιξε το πρώτο αρχείο με winrar αφού αποσυμπιεστούν αυτόματα σε έναν κατάλογο που θα σου ζητήσει θα δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο με κατάληξη iso.
αυτό το αρχείο θα γράψεις με το πρόγραμμα imgburn σε δισκάκι dvd αποκλειστικά verbatim και σε ταχύτητα χ2.
καλή επιτυχία....