Το ειχα δοκιμασει πριν απο καιρο. Το εχουμε συζητησει και στο φορουμ και παλιοτερα.
Εγω για να καταλαβεις ειχα παει στο Υπουργειο Συγκοινωνιων, βρηκα το φακελο του αυτοκινητου μου, οπως και την ταξινομηση του, η οποια εγραφε οτι κυκλοφορησε στην Γερμανια το 2002.
Πηρα ενα επικυρωμενο αντιγραφο, και χαρουμενος οπως ημουν, πηγα στην εφορια (γιατι νομιζα τοτε οτι ειχα πιασει τον παπα απο τα @@ οπου και πηγαινοντας εκει, αντι να πιασω τον παπα απο τα @@, πηρα τα @@ μου).
Η απαντηση του εφορου ηταν η εξης : Δεν μας νοιαζει κυριε ποτε κυκλοφορησε το αυτοκινητο, ο νομος ειναι σαφης και αναφερεται στο ποτε εβγαλε πρωτη αδεια στην Ελλαδα.
Δεν εκανες τιποτα γιατι προσπαθεις να βρεις το δικιο σου σε ενα καθεστος που εκ των πραγματων ψηφιζει αδικους νομους, με μοναδικο σκοπο την αυξηση των εσοδων του.
Φυσικα και γνωριζουν οτι η ηλικια του αυτοκινητου δεν εχει να κανει με το ποτε εισηχθηκε στην Ελλαδα, μην ξεχνας αλλωστε οτι οι ιδιοι επινοησαν την Ελληνικη αδεια, που ειναι ενα ακομα τεχνασμα για να σου παρουν περισσοτερους φορους.
Καλα εκανες και μας ενημερωσες για το τι εχει γινει μεχρι τωρα ωστε να αποτρεψουμε και αλλους συμφορουμιτες να μην τρεχουν αδικα. Αν αλλαξει κατι ειμαι σιγουρος οτι θα το συζητησουμε εδω μεσα.