Πανο εσυ χρειαζεσαι την βαση 51 16 7 001 408 αν δεν εχεις πακετο καπνιστη και 51 16 7 001 410 αν εχεις πακετο καπνιστη (δλδ αν εχεις σταχτοθηκη και αναπτηρα)
Πανο (gyiama)τα πράγματα είναι μπερδεμένα κάπως στο ΕΤΚ.
Aν παρατηρήσεις το link που έχω στον sierra, ολόκληρη την βάση (carrier) για πακέτο καπνιστού το (1), με κωδικό 51 16 8 230 902 , αυτή που έβαλα κι εγώ την δίνει 32,40ε, και εδώ την δίνουν 55.
ενώ το (12) instruments panel με κωδικό 51 16 7 001 410 για καπνιστή και 51 16 7 001 408 για μη καπνιστή την δίνει με ίδια τιμή στα 31,406ε, ενώ ο Τρικαλιώτης την έχει στα 99ε. Η σκέψη που κάνω είναι μήπως στην τιμή αυτή παίνεις και τον αναπτήρα με την σταχτοθήκη (περίπτωση καπνιστού) η την θήκη μικροαντικειμένων (περίπτωση μη καπνιστού)
Στην δική μου τοποθέτηση βγήκαν όλα και ξανακούμπωσαν στην νέα των 55ε.
Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Γιωργο μην κοιτας τι λενε αυτα τα site απο θεμα τιμων!!εδω ελλαδα οι τιμες δεν εχουν σχεση!!οχι ολα ειναι σκετα δεν περιλαμβανουν ουτε σταχτοθηκη ουτε αναπτηρα αυτα ειναι εξτρα!!η διαφορα ειναι μονο στα χωρισματα οτι δλδ το ενα εχει χωρισματα και το αλλο εχα ενιαιο κομματι!!!
ΥΓ παρε με ενα τηλ αν μπορεις γιατι εχασα το κινητο σου!!!
με την καμερα τι θα κανουμε θα την παραγγηλουμε απο e-bay η εχετε βρει κατι αλλο?
Παιδιά κανονήστε και πέστε μου γιατί εγώ δεν ξέρω αγγλικά.Το λίνκ που έβαλε ο Βασίλης είναι καλές αυτές που μπένουν στο φώς του αριθμού...
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
αν δεν εχουν βρει κατι αναλογο σε καποιο καταστημα καλο θα ταν οποιος ενδιαφερεται να την παραγγηλει
το θεμα ειναι να καθετε καλα μεσα στην θεση που μπαινει το φωτακι, απο τιμη πολυ καλη ειναι![]()
δε θελουμε μονο καμερα αλλα και κεραια τηλεορασης, εδω (Ελλαδα) οι τιμες ειναι λιγο τσουκτερες, αν εχει καποιος χρονο και γνωριζει ας μας δωσει λινκ να παραγγειλουμε![]()
Ρωτήσατε τον Ζερβουδάκη για κάμερα και κεραία πόσο θα μας τα δώσει και εάν έχει; Την Δευτέρα θα πάω εδώ να ρωτήσω για κάμερα και κεραία...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...