www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ιβάν Σαββίδης: Μόλις ήπια ένα ποτήρι τσάι που κόστισε 10.886.000 ευρώ!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χρωσταει πια ουτε ενα ευρω στο Ελληνικο Δημοσιο!!!
Konstantinos E60 (12-05-15)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Τα ζητάει ο οργανισμός σας μου φαίνεταιΠάμε:Βγήκε ο αεκτζης Γεωργέας, που είναι σαν τον Μακαρέζο μετά από τριήμερο ξενύχτι, μετά από 2 χρόνια κι ενώ έχει προηγηθεί η κατάθεση του τύπου με το άκαυτο πούρο. Τυχαίο, έτσι; Και βγαίνει μετά η μισή ομάδα και τον διαψεύδει. Εντωμεταξύ, εκείνο το παιχνίδι έληξε με το απρόσμενο 3-0, αφού η Βέροια ήταν ο φόβος και ο τρόμος του ποδοσφαίρου και όλοι περίμεναν να πετάξει 2-3 τεμάχια στον ουραγό και γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ποιός τρώει κουτόχορτο;
Ας έρθουμε όμως και στα χρέη του ΠΑΟΚ. Επί 4 χρόνια και βάλε, οφειλέτης του Δημοσίου λέει: δεν σας πληρώνω παρά μόνο το κεφάλαιο, τόκους και προσαυξήσεις ξεχάστε τα. Μάλιστα, σε ποιο άλλο σοβαρό κράτος, οφείλεις στο Δημόσιο και κάθονται και σε ακούνε να τους λες ότι έχω τα λεφτά αλλά θα τα δώσω με τους δικούς μου όρους; Γιατί δεν εφαρμόστηκε η νομοθεσία και δεν προέβη το Δημόσιο σε κατασχέσεις και λοιπά μέτρα εισπράξεως των οφειλομένων;
Καθίστε τώρα να ονειρεύεστε ότι θα παίξετε CL επειδή θα αποκλειστεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, γιατί αν περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα...![]()
Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα από την αρχή.
1ον: Το αν θα έχανε η Βέροια ή θα κέρδιζε δεν το ξέρεις, στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα, τα ουραγός και φόβητρο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, και η Hercules κέρδισε την Μπαρτσελόνα, κι εσύ έχεις χάσει από ουραγούς () όταν ήσουν αδιάφορος.
2ον: Το ότι βγαίνει ή μισή ομάδα και διαψεύδει Γεωργέα, Καφέ και Καλαιτζίδη πάλι δεν μου λέει τίποτα, μιας και είναι εν ενεργεία παίχτες ακόμα και μπορεί να φοβούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
3ον:Ο επί 4 χρόνια οφειλέτης όπως λες πλήρωσε το αρχικό χρέος και όχι πρόστιμα και προσαυξήσεις. ΠΛΗΡΩΣΕ όμως, κάτι που στο συγκεκριμένο κράτος δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, βλέπε Σαλιαρέλη-Κοσκωτά-Κόκκαλη με παμπερς σβησμένα χρέη ΟΣΦΠ κτλ, παραχωρηση Γεωργίου Καραισκάκης για 50 χρόνια δωρεάν , βλέπε ΑΕΚ και ΑΡΗ άρθρου 44 ( 2 φορές η καθε ομάδα) και πτώση στην Γ εθνική για να ξανασβηστούν, Βλέπε και ΠΑΟ του Αλαμπούζου που δεν ξέρει που πρωτοχρωστάει και χωρίς να μπορεί να πάρει αδειοδότηση ονειρεύεται πρωταθλήματα και Ch L ...
Γιατί δεν κατάσχεσαν από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΑΡΗ τίποτα ενώ αντίθετα τους έκαναν δωράκια;
Πείτε μου λοιπόν κύριε Koyotte υπάρχει ακόμα σανό εκεί στον Πειραιά;
![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Konstantinos E60 (13-05-15), Skyline_IS (13-05-15)
1ο λαθος : ο Καφες δεν επιβεβαιωσε τιποτα. Ξαναδες την καταθεση.
2ο λαθος : Ο Ολυμπιακος πληρωνε χρεη επι 10 χρονια. Τα χρεη που τον κατηγορουσαν ηταν 11 δις δραχμες προς τριτους και δημοσιο. Επαναλαμβανω προς τριτους και δημοσιο. Τελικα πληρωσε 1 δις κασερι στο ΔΗΜΟΣΙΟ και αλλα 3 δις δραχμες ΠΑΛΙ στο ΔΗΜΟΣΙΟ σε 8 χρονια σε δοσεις!!!!
3ο λαθος : Το Καραισκακη δεν χαριστηκε. Χτιστηκε με ΟΛΑ τα λεφτα απο το Ολυμπιακο. Σαν ανταλλαγμα το κρατος απαλλαχτηκε απο δικαιωμα κερδων για 15 χρονια, οσο δηλαδη διαρκει και το δανειο του Ολυμπιακου στην Τραπεζα. Για τα επομενα 34 χρονια θα λαμβανει ποσοστο επι τον κερδων χωρις να συμμετεχει σε οποιαδηποτε συντηρηση. Επιπλεον ο χωρος και το γηπεδο θα παραδοθουν στο κρατος μετα απο 49 χρονια.
Νομιζω οτι το προβατο ειναι ασπρομαυρο!!!!
Ο Καφές δεν επιβεβαίωσε τίποτα, άρα έχουμε μόνο την κατάθεση του Γεωργέα και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας.
Εντάξει έχεις δίκιο δεν στηθηκε το ματσάκι
Δηλαδη στον ΟΣΦΠ χαρίστηκαν 7 δις Δραχμούλες το 89-90, με την αξία που είχε τοτε το χρήμα κάνε την αναγωγή για να δείς πόσα θα ήταν τα ευρώ σήμερα, έξυπνο αγόρι φαίνεσαι
Το καραισκάκης χαρίστηκε στον ολυμπιακό για 50 χρόνια και η ανάπλαση του ήταν μέσα στα έργα των ολυμπιακών αγώνων τα δάνεια και οι αποπληρωμές είναι απλά λογιστικά κόλπα για να μην φάνε κράξιμο.
Επιπλέον όταν ο χώρος και το γήπεδο παραδοθούν ξανά στο κράτος μετά από 50 χρόνια θα είναι ούτως ή αλλως για γκρέμισμα και κατεστραμένο.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ!!!
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!