Σελίδα 75 από 141 ΠρώτηΠρώτη ... 2565737475767785125 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 741 έως 750 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κι όμως είναι απλό.

Αρκεί να οριστούν εξωκοινοβοπυλευτικά πρόσωπα ως υπουργοί. Με την σωστή αμοιβή αρκετοί θα δεχτούν. Θα αφήσουν τη δουλειά τους στην Coca Cola πχ και θα αναλάβουν κυβερνητικό πόστο. Αν πετύχουν, θα πλουτίσουν το βιογραφικό τους και θα πάνε σε ακόμα καλύτερη θέση στον ιδιωτικό τομέα μετά.

Με καθαρές συμφωνίες. Κάνω τη δουελιά μου, δίνω λογ/σμό ΜΟΝΟ στον πρωθυπουργό, ή αν είμαι διοικητής σε ΔΕΚΟ, μόνο στον Υπουργό μου. Σε κανένα κόμμα δεν δίνω κανένα λογσμό. Απλό.

2. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (07-03-12), bill_m3 (07-03-12), Kostas_1 (07-03-12), Stathis (07-03-12), Thomelef (07-03-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή οι στόχοι των επιχειρηματιών και των managers είναι το συμφέρον του τόπου (και όταν λέω τόπου εννοώ των πολιτών, όχι ένα γενικό κι αόριστο "συμφέρον της χώρας" που μας πιπιλίζουν καθημερινά)?

Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές.
    Προσωπικά πιστεύω ότι η διακυβέρνηση μιας χώρας θέλει όραμα, ιδέες και πίστη στις αξίες. Όλα τα άλλα έπονται.
    Κι αυτό δεν επιτυγχάνεται απλά με αριθμούς και "στόχους" που πρέπει πάση θυσία να επιτευχθούν.
    Χρειάζονται ίσως και ορισμένοι τεχνοκράτες σε κάποιες θέσεις που απλά θα έχουν διαδικαστικό-διεκπεραιωτικό χαρακτήρα, δεν θα αποφασίζουν.
    Σου απαντησε ο Αρης.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα απο την θεση των επιχειρησεων που βρισκονται,ΟΧΙ,.....αλλα εαν αναλαβουν την επιχειρηση Ελλας ΝΑΙ!!!!
    Οταν λεμε στοχους και συμφερον δεν ειναι παντα το κερδος. Απλα αυτα οι ανθρωποι εχουν μαθει να εργαζονται χωρις να σηκωνουν κεφαλι, μερα και νυχτα να σκεφτονται πως θα προχωρησουν το εργο που εχουν αναλαβει. Ειναι θεμα κουλτουρας και παιδειας. Συμφωνω για το Οραμα και αξιες. Αυτα εχουν οι ηγετες. Αν δεν εχεις οραμα και αξιες δεν πετυχαινεις.

Οταν ομως οι πολιτικοι εχουν ανδρωθει με στοχους την προσελκυση ψηφοφορων, την αφισσοκολληση, το παραμυθιασμα τη θεωρια και τα λογια του αερα, το "περασμα" στους "πελατες" των ιδεών και των θεωριών που τους πλασάρει το κομμα-συστημα, τοτε δεν εχω τπτ να πιστευω σε αυτους, παρα μονο το οτι πατανε επι των κοροιδων ψηφοφορων για να ανεβουν στο κομματικο τους περιβαλλον.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και που να βρεθούν αυτοί βρε Κώστα !

Οσοι είναι πετυχημένοι επιχειριματίες/ επαγγελματίες και έντιμοι άνθρωποι, δεν αφήνουν την επιχ/σή τους για "τα κοινά ".

Οσοι πάλι πετυχημένοι επιχ/τίες αποφασίσουν να ασχοληθούν με τα κοινά, κάτι άλλο έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους (βλέπε Μπερλουσκόνι)

Αυτο λεω και γω ρε Αντωνη...ακριβως αυτο.

Εντιτ: Πολυ σωστη η διορθωση του Πανου στο προηγουμενο ποστ, πολυ σωστη:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως είναι απλό.

Αρκεί να οριστούν εξωκοινοβοπυλευτικά πρόσωπα ως υπουργοί. Με την σωστή αμοιβή αρκετοί θα δεχτούν. Θα αφήσουν τη δουλειά τους στην Coca Cola πχ και θα αναλάβουν κυβερνητικό πόστο. Αν πετύχουν, θα πλουτίσουν το βιογραφικό τους και θα πάνε σε ακόμα καλύτερη θέση στον ιδιωτικό τομέα μετά.

Με καθαρές συμφωνίες. Κάνω τη δουελιά μου, δίνω λογ/σμό ΜΟΝΟ στον πρωθυπουργό, ή αν είμαι διοικητής σε ΔΕΚΟ, μόνο στον Υπουργό μου. Σε κανένα κόμμα δεν δίνω κανένα λογσμό. Απλό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 07-03-12 στις 18:10

4. The Following 3 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

PANOS-E60 (07-03-12), Samaro (07-03-12), Stathis (07-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω μπλεξει με φασιστες.
    Η παναγια μαζι μας.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω μπλεξει με φασιστες.
    Η παναγια μαζι μας.
    Sieg heil mein Furehr

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω μπλεξει με φασιστες.
    Η παναγια μαζι μας.
    Συν αθηνά και χείρα κίνει

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κι όμως είναι απλό.

Αν πετυχουν Πανο,καλα θα ειναι να τους κρατησουμε εμεις στη θεση τους,....φυσικα και με κινητρα οικονομικα,....

.... γιατι τους καλους τους θελεις παντα μεσα στην ομαδα!!!....αν βεβαια πιστευουν και στην "φανελα", ακομη καλυτερα.

9. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

PANOS-E60 (07-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κι όμως είναι απλό.

Εστω δηλαδή, ότι εγω, ήμουν πετυχημένο στέλεχος μεγάλης (ίσως και πολυεθνικής) εταιρίας, με παχυλό μισθό, μπόνους κλπ

Να αφήσω την καριέρα μου στον ιδιωτικό τομέα και να πάω σε μιά δημόσια επιχείρηση, να παλεύω με τους συνδικάλες , να κάνω τα κομματικά χατήρια που ζητάει ο μακάκας υπουργός και την κοινωνική πολιτική που θέλει η αντιπολίτευση προκειμένου να αποδείξω τι ; σε ποιόν ;;

Να παίξω δηλαδή τη φήμη μου κορώνα γράμματα , με μεγαλητερη την πιθανότητα αποτυχίας για ποιό λόγο ;; Αφού αν είμαι καλός στην επιχείρησή μου θα πάω έτσι και αλλοιώς σε ανώτερη θέση και αν όχι στην ίδια επιχείρηση ίσως σε κάποια άλλη !!

Υ.Γ. Ο Παπαδήμος μοιάζει τώρα το ίδιο πετυχημένο στέλεχος μετα την εμπλοκή του με τους πολιτικούς ;;;

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο παπαδήμος δεν έχει καμμία ουσιαστική εξουσία επάνω στον μηχανισμό.
    μιλάμε για managers με εξουσίες manager.

12. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Kostas_1 (07-03-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορει και να εχεις δικιο,αφου εμεις θεωρητικα μιλαμε,δεν σημαινει οτι θα μπορουσε να γινει,.....υπαρχει αρκετη "βρωμια" που δεν προκειται να φυγει ετσι απλα...

....αλλα η οπτικη γωνια που προσπαθουμε να βαλουμε εμεις, ειναι οτι η χωρα ειναι και αυτη μια επιχειρηση,με εσοδα/εξοδα κλπ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εστω δηλαδή, ότι εγω, ήμουν πετυχημένο στέλεχος μεγάλης (ίσως και πολυεθνικής) εταιρίας, με παχυλό μισθό, μπόνους κλπ

Να αφήσω την καριέρα μου στον ιδιωτικό τομέα και να πάω σε μιά δημόσια επιχείρηση, να παλεύω με τους συνδικάλες , να κάνω τα κομματικά χατήρια που ζητάει ο μακάκας υπουργός και την κοινωνική πολιτική που θέλει η αντιπολίτευση προκειμένου να αποδείξω τι ; σε ποιόν ;;

Να παίξω δηλαδή τη φήμη μου κορώνα γράμματα , με μεγαλητερη την πιθανότητα αποτυχίας για ποιό λόγο ;; Αφού αν είμαι καλός στην επιχείρησή μου θα πάω έτσι και αλλοιώς σε ανώτερη θέση και αν όχι στην ίδια επιχείρηση ίσως σε κάποια άλλη !!

Υ.Γ. Ο Παπαδήμος μοιάζει τώρα το ίδιο πετυχημένο στέλεχος μετα την εμπλοκή του με τους πολιτικούς ;;;

Αυτο λεει και ο Πανος:
    Ουτε συνδικαλες, ουτε χατηρια, ουτε κομματα ουτε τπτ. Σαν μια καλοστημενη μηχανη και θα σου πω εγω αν δουλευει η οχι...

15. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Samaro (07-03-12)

Σελίδα 75 από 141 ΠρώτηΠρώτη ... 2565737475767785125 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP