Σωστό. Εδώ όμως έχεις θάλασσα ήλιο και γούστα.![]()
Σωστό. Εδώ όμως έχεις θάλασσα ήλιο και γούστα.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
hades7 (31-07-13)
Έτσι θα είσαι όμως στα ρετιρέ των συνταξιούχων.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ελα ρε παιδί μου, ένα μικρολαθάκι έγινε στον υπολογισμό.
Πως κάνετε έτσι...
https://www.skai.gr/news/greece/arti...ia-8-mathites/
m-power_01 (31-07-13)
Μετά τη διάψευση του αριθμού των ΔΥ στο μισό, προσέξτε, σειρά έχει η διάψευση του αριθμού των ανέργων ΙΤ σε περίπου....750.000.
Στη συνέχεια θα μειωθεί ο αριθμός των συνταξιούχων κάτω των 65, θα εκμηδενιστούν οι μούφα-συνταξιούχοι (ανάπηροι, κουτσοί, τυφλοί, κουφοί, μουγγοί, ζωντανοί-νεκροί) και τέλος θα διαψευστεί και το ετήσιο έλλειμμα των 24δις των τρωκτικών, αλλά και τα 350+ δις των δανεικών των ανάλγητων ευρωπαίων φορολογούμενων.
Στο μεταξύ, δεν ξεχνάμε τον αμύθητο ορυκτό μας πλούτο αξίας μερικών τρις, που ανά πάσα στιγμή μας δίνει το δικαίωμα της πλήρους ανεξαρτησίας μας από τους ευρωπαίους τοκογλύφους. Απώτερος στόχος είναι να τον εκμεταλλευτούμε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο που εφαρμόζουμε εδώ και κάμποσο καιρό στις Σκουριές.
Dioskouroi (01-08-13), gnx (01-08-13), hades7 (31-07-13), Stathis (31-07-13), vagmag (01-08-13)
Μέρκελ, κάνε μας τη χάρη κ τράβα τη πρίζα κοπέλα μου.
trueno (03-08-13)
Δλδ αν αύριο παραγγείλω πιτόγυρα
και
μου τα φέρουν σπίτι,
ΑΛΛΑ
τα φάω καθήμενος,
ΤΙ ΦΠΑ θα πλΕρώσω ;;;
Anyone?
Monsta (31-07-13)
Damn ni gess, I m on a roll tonight. Vacation time's kicking in already...
Νωρίτερα σήμερα σε παραλία έξω από τον Αγ Κωνσταντίνο καταφθάνει το ΣΔΟΕ. Βρίσκομαι σε απόσταση λίγων μέτρων από τη κουβέντα...:
ΣΔΟΕ: κάποιος υπεύθυνος εδώ ;
Σερβιτόρα (με το μισό κλο έξω): δεν υπάρχει κανένας...
ΣΔΟΕ: εσύ ξέρεις να βγάζεις Ζ ;;
Σερβιτόρα (με το μισό κλο έξω): εεεεε όχι..
ΣΔΟΕ: καλά δε πειράζει, θα βγάλω εγώ!
[da_lulz]
Βγάζει το Ζ η κυρία ΣΔΟΕ και έχει να κοπεί απόδειξη από τις 9:15 am. Η ώρα είναι 16:45 και ο κόσμος αρκετός με καφεδάκια, σαντουιτσάκια, μπυράκια, ξαπλώστρες/ομπρέλες, τα πάντα όλα.
Καλά, δε σου κόβει καθόλου κοπέλα μου;;
#failed_&_owned_hard