S8N (26-02-13)
Ειναι ο μονος τροπος για να βρισκονται διαρκως στο προσκηνιο μιας και δεν εχουν τιποτ'αλλο να πουν.
Οποτε σου λεει πεταμε μια μ@λακια και ασε τους αλλους να την αναπαραγουν και να ψαχνονται μεσα απο εννοιες και προβληματισμους.
Αηδια με καθε τους δηλωση, ποτε θα γινει πραξικοπημα να τους τουφεκισουν να ησυχασουμε?
Το λυπηρο ειναι οτι τετοια ζωα εχουν βημα να πουν τη παπαρια τους, ενω υπαρχει ενα σωρο κοσμος που εχει πολλα να πει, αλλα δεν μπορει.
Leonidas_E39 (26-02-13), Thomelef (26-02-13)
χαχαχαχα ρε οτι και να λετε εσεις εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι εδω κατι παιζει...
χαχαχα μολις περναει μπροστα στις δημοσκοπησεις ο συριζα να σου μια κοτσανα απο τα στελεχη του , να σου κανα ταξιδακι του αλεξη εκει που εφτυνε, νασου καμια κωλοτουμπα στις δηλωσεις για να ξαναρθουν τα πραγματα ισα βαρκα ισα νερα.
χαχαχαχαχα ρε μπας και ειναι ολοι τους συνενοημενοι και εμεις τα ζωα καθομαστε και τα τρωμε ολα!!
Οχι πεστε μου αντι τωρα να εχουν κοντα στο 70% ποσοστο αυτοι "αυτοκτονουν" συνεχεια τι να πω?
τον αλλο μου θυμιζουν που αν και προσπαθησε την πρωτη φορα δεν τα καταφερε, την μια προκηρυξε εκλογες με φοντο τις φωτιες, παλεψε για να αθετησει τις υποσχεσεις του, την αλλη εδωσε αυξηση στα διοδια τρεις ημερες πριν τις εκλογες!!!
τι να πω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 26-02-13 στις 16:19
Μπερλουσκόνι κάνε ένα Μπούνγκα Μπούνγκα πάρτυ με καλεσμένη την Μέρκελ μπας και καλμάρουν λίγο τα νεύρα της και σωθεί η Ευρώπη!!!
απλούστατα είναι πρωτάρηδες και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. γι'αυτό και την μία έτσι και την άλλη αλλιώς. απο που και ως που ο πάριζα έγινε σοβαρό κόμμα με σοβαρή αντίληψη???
επειδή ο έλληνας γουστάρει να τρώει χόρτο και τον ψήφισε, δεν σημαίνει ότι μιλάμε για παράταξη της προκοπής...
sympether with chiefτης
Σήμερα πέρασα μια ώρα αναμονής στο καφενείο-φωτοτυπάδικο στον ημιόροφο της ΦΑΕ Αθηνών, της μεγαλύτερης ίσως εφορίας στην χώρα. Ο τύπος που έχει το καφενείο-φωτοτυπάδικο τσεπώνει πολλά λεφτά κάθε ημέρα από τους φορολογούμενους, το προσωπικό, φωτοτυπίες, φαξ κτλπ. Στην μια ώρα που ήμουν εκεί ζήτημα να έκοψε 3-4 αποδείξεις...Πόσο αστείο είναι αυτό; Μέσα στο κτίριο της εφορίας να μην κόβεις αποδείξεις συστηματικά. Προφανώς για να είναι τόσο άνετος, σίγουρα έχει τις πλάτες εκεί μέσα... Και μετά περιμένουμε να σωθούμε ως χώρα, λαός, οικονομία και πάει λέγοντας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ...
katsaraios (27-02-13), Leonidas_E39 (26-02-13), Nikos (27-02-13), pilot (26-02-13), Ptboul (27-02-13), S8N (26-02-13), Thomelef (26-02-13)
τραγικότατο ρε πστ μου...
μέσα στην εφορία και να μην κόβει τπτ.
sympether with chiefτης
Leonidas_E39 (26-02-13), pilot (26-02-13), Ptboul (27-02-13), S8N (26-02-13), STREETRACING (26-02-13), Thomelef (26-02-13), Κωνσταντίνος (26-02-13)
sympether with chiefτης