Toμ μην ανυσηχεις, την ελλαδα θα την σωσει η νεολαια της...
Και η εκκολαψη 'νεων' φωτοπουλων καλα κρατει..
Toμ μην ανυσηχεις, την ελλαδα θα την σωσει η νεολαια της...
Και η εκκολαψη 'νεων' φωτοπουλων καλα κρατει..
-------------------
Konstantinos E60 (12-10-12), S8N (13-10-12), Thomelef (12-10-12)
Ειλικρινά αυτό με τα κόμματα στα πανεπιστήμια με ΑΗΔΙΑΖΕΙ!!! Ξεφτιλισμένοι....
![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (12-10-12), Bitz (13-10-12), Konstantinos E60 (12-10-12), Kostas_1 (13-10-12), Lambros46 (12-10-12), nikos1400 (12-10-12), S8N (13-10-12), Skyline_IS (12-10-12), Thomelef (12-10-12)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 13-10-12 στις 01:41
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
η πραγματικοτητα ειναι ωμη![]()
![]()
αντε γεια...
Nino (13-10-12), PANOS-E60 (13-10-12), Ptboul (15-10-12), Κωνσταντίνος (13-10-12)
Θέλουνε λέει να βρούνε και να κόψουνε 55,000 συντάξεις μαιμού που δίδονται σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει. Και να καταργήσουν το φαινόμενο να επαναληφθεί στο μέλλον. Μάλιστα, πολύ ωραία, μαζί σας είμαστε.
Και πως αποφάσισαν να το κάνουν ; Με συμβολαιογραφική πράξη !
Θα πρέπει δηλαδή να παρεμβληθεί και να πληρωθεί ο συμβολαιογράφος. Απο εμάς φυσικά.
Και ρωτάω εγώ. Όταν θέλουμε να θάψουμε έναν δικό μας, ο παππάς μας ζητάει την ληξιαρχική πράξη. Άρα είναι δεδομένη ότι υπάρχει στο ληξιαρχείο η δήλωση για τον θανόντα (μη μου πείτε για καμμιά ακραία περίπτωση μια αίρεση π.χ που κρατάνε βαλσαμωμένους τους νεκρούς στο υπόγειο).
Πόσο στο διάολο δύσκολο είναι να στέλνουν τα ληξιαρχεία ένα κωλοmail στα κωλοασφαλιστικά ταμεία όταν κάποιος πεθαίνει, ώστε να βγαίνει απο την λίστα των συνταξιούχων ; Πόσο γμτο κερατό μου ;
bill_m3 (13-10-12), GiannisRob (15-10-12), nikos1400 (13-10-12), Panos 316T (14-10-12)
Kostas_1 (13-10-12), nikos1400 (13-10-12), Panos 316T (14-10-12)
Η διαδικασία είναι ετοιμη, οι αρμόδιοι φορεις το εισηγούνται αλλα ο υπουργός επιμένει να πάει στη Θήβα μεσω Ρώμης !!!
Ρ. Σπυρόπουλος: Εντός του 2013 η διασύνδεση ΙΚΑ – ληξιαρχείων
Την διασύνδεση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τα ληξιαρχεία εντός του επόμενου έτους προανήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος ερωτηθείς για το σύστημα «Αριάδνη» με το οποίο οι πολίτες θα πρέπει να προστρέχουν στους συμβολαιογράφους για μεταβολές οικογενειακές κατάστασης όπως γάμους και θανάτους.
«Είμαστε σε επαφή με αρμόδιο υφυπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο Αθανασίου και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση. Εντός του 2013 θα έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση ΙΚΑ – ληξιαρχείων» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σπυρόπουλος πρόσθεσε ότι το μεγάλο έλλειμμα είναι η διασύνδεση όλων των δημόσιων υπηρεσιών μέσα σε ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα.
Όσον αφορά τις πλασματικές συντάξεις ανέφερε ότι έως τις 15 Νοεμβρη το 95% της πραγματικότητας θα έχει αποτυπωθεί με τη νέα απογραφή, δηλώνοντας ότι όσοι δικαιούχοι δεν απογραφούν δεν θα πάρουν σύνταξη.
Σημειώνεται ότι η απογραφή των συνταξιούχων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά λόγω μεγάλης προσέλευσης.
Ωστόσο όσοι απογράφονται αυτό το διάστημα, καθώς έχει λήξει η προθεσμία απογραφής, θα λάβουν τη σύνταξη μόνο από τα κατά τόπους υποκαταστήματα από τις 22 Οκτωβρίου και έπειτα.
https://www.skai.gr/news/greece/arti...-lixiarheion-/
Panos 316T (14-10-12), Ptboul (15-10-12), Κωνσταντίνος (14-10-12)
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ
ΑΗΔΙΑ:
θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπερασει που οι παπαγαλοι του καθε κομματος ερχοταν για προσυλητισμο
ετυχε να ρθει κποιος του ΚΚΕ,και επειδη ειχα νευρα,οταν αρχισα και του ελεγα καποια πραγματα που δε μπορουσε να απαντησει και προσπαθουσε να μου λεει τα δικα του.
δεν γραφτηκα σε κανενα και το εχω τιμη μου
ειδα ομως οτι ατομο που περασαμε μαζι,δεν πατησε ποτε ουτε σε εργαστηριο ουτε μαθημα να ορκιζεται πριν 2 χρονια
και εγω να ταλαιπωρουμε με ενα μαθημα εδω και 4 ετη