Αυτές είναι οι επενδύσεις στην Ελλάδα. Πιο πάνω από ταβέρνες δε λέει. Η φωτό είναι αληθινή κ το ποσό σε δρχ.
I m outta here.
Αυτές είναι οι επενδύσεις στην Ελλάδα. Πιο πάνω από ταβέρνες δε λέει. Η φωτό είναι αληθινή κ το ποσό σε δρχ.
I m outta here.
......
gnx (19-02-13)
Γιωργο! τι ακριβως εγινε εκει δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω, αλλα τα γραφομενα μου καλυπτουν μια γενικοτερη λανθασμενη αντιληψη σχετικα με τις επενδυσεις.
Ναι τις θελουμε αλλα δεν θα στησουμε και κ@λο, ναι να εχουν αντικρυσμα και προοπτικες!!.
Ναι να αξιοποιησουμε οτι ρημαζει ( αυτο θα επρεπε δια ροπαλου να το κυνηγουν), να γινουμε τοπος και προορισμος προς μιμηση αλλα οχι με ξεπουλημα και να καταντησουμε ο λαος του δωσε και σε μενα μπαρμπα...
Να ερχονται οι λεχριτες και να νομιζουν οτι εδω ειμαστε λιγουρια που ψωμολυσανε και με λιγα ευρω θα μας καρφωσουν κιολας (τροπος του λεγειν).
Ζουμε σε μια απο τις ωραιοτερες,ομορφοτερες και ευλογημενες χωρες του κοσμου και αντι να αξιοποιουμε τις δυνατοτητες μας , εμεις περιμενουμε απο τυπους με κελεμπιες που εχουν αμμο και πετροδολαρα και ειμαστε ετοιμοι να τους χαρισουμε τη γη των προγονων αλλα το σημαντικοτερο την γη που εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας για να ικανοποιησουν τη ματαιοδοξια τους.
Για να γινω και λιγο λαικιστης , οταν θα παω στη λευκαδα διακοπες και θα βρω τον 330 χαχαχαχαχα θα με παει με το σκαφος του βολτα και αν μου ερθει να παω να κανω μια βουτια στο νησακι θα μπορω και οχι να απαγορευεται και να μας τη πεφτουν σεκιουριταδες της κελεμπιας.
Και ξερεις βρε φιλε και κατι αλλο, στο φιναλε φιναλε αυτο που ζουμε σημερα αυριο θα περασει, οι μισθοι και τα ανυπαρκτα εργασιακα θα μεινουν, τα αλλα ολα σιγα σιγα θα ξαναπαρουν το δρομο τους.
Τοτε τι θα λεμε οταν θα αναλογιστουμε το μεγεθος του εγκληματος που θα εχει διαπραχθει.
Τεσπα σε καποιους αυτα μπορει να φαινονται χαζα,αλλα υπαρχουν αξιες και ιδανικα που δεν πιστωνονται σε λογιστικα φυλλα απεναντι απο τα ευρω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-02-13 στις 16:32
A8hnaios (19-02-13), bimmerm (19-02-13), Bitz (19-02-13), ghost-rider (19-02-13), nikos1400 (19-02-13), Panos 316T (19-02-13), Ptboul (21-02-13), S8N (19-02-13)
Να πω και κάτι ακόμα?
Ό,τι και να 'χτιζε ο Εμίρης εκεί πάνω, υπάρχει περίπτωση να ήταν καλύτερο ή πολυτελέστερο ή και ασφαλέστερο ακόμα από την 7 αστέρων θαλαμηγό του?
Τσου. Σίγουρα λοιπόν κάτι άλλο έπαιζε.
ετσι ειναι παιδες σωστα τα λετε.μηδενισαμε και ακομα μυαλο δεν βαλαμε.εχουμε μια ευκαιρια να ξαναρχισουμε αλλα οπως πρεπει,οχι οπως καναμε τοσα χρονια και τα καναμε σκατα.
να φτιαξουμε μια ελλαδα ανταξια των προγονων μας,οχι των εφημερων προσδοκιων του καθε νεοπλουτου τυχοδιωκτη.οχι να γινουμε ξενοι μεσα στην ιδια μας την χωρα.
δεν λεω οτι ειναι ευκολο γιατι ολοι αυτοι οι τυποι αυτο σχεδιαζανε.να μας βαλουν χερι εκμεταλευομενοι την μιζερια μας και την απογνωση.
στο χερι μας ειναι να τους βαλουμε εμεις χερι και να τους δειξουμε οτι θελουμε να ειμαστε ευρωπαιοι και οχι πολυνησιοι.
να γινουμε χωρα δυνατη με γερες βασεις και οχι εργοστασιακη οπως της κινας.αν καποιοι νομιζετε οτι με το να γινουμε κινα θα γινουμε χωρα ,γιελιεστε.
ειχαμε ξανα εργοστασια της πιρελι και αλλων βιομηχανιων και φυγανε και μειναμε στον ασσο.και μετα αριχσε η καθοδος .γιατι ? γιατι ολα αυτα ηταν ψευτοαναπτυξη.δεν ηταν δικα μας δημιουργηματα,ηταν αλλων και οταν κλεισανε ειχαμε ξανα μιζερια.
πρεπει να φτιαξουμε σιγα-σιγα δουλειες και επιχειρησεις.ναι θα γινει με κοπο και θυσιες 2-3 γενεεων αλλα θα ειμαστε περηφανοι.
ωραια ηρθε η χιουλετ -πακαρντ και επενδυσε για 10 χρονια.και παω εγω και εργαζομαι και φτιαχνω οικογενεια βασιζομενος στον μισθο μου και προσπαθω να φτιαξω ζωη πανω σαυτο.και ξημερωνει μια μερα και φευγει γιατι διπλα εχει πιο χαμηλα μεροκαματα και εγω μενω στον ασσο και πως ζω μετα την οικογενεια μου?αντε παλι ξανα.
οχι καλα ειναι και αυτα,ομως δεν ειναι η πραγματικη οικονομια.πρεπει να παραγουμε,,να εξαγουμε οπως ο θωμας,και αλλοι ελευθεροι επαγγελματιες...τετοιες δουλειες πρεπει να ανοιξουν και να μεγαλωσουν,πρεπει να προσφερουμε υπηρεσιες τουρισμου υψηλου επιπεδου,ειτε σε μορφη ξενοδοχειου ,ειτε σε μορφη καπινκ ,ειτε δωματιων.οχι τα μαλ@κισμενα τα αγγλακια που ερχονται να τα κανουν λιμπα και αφηνουν δεκαρες.ο στοχος μας πρεπει να ειναι προς τα πανω,οχι ξανα στα περασμενα που μας εφεραν εδω.
εγω γουσταρω που μαμανε τους συνδικαλιστες γιατι το προβλημα ξεκιναει απο αυτους που δεν εκαναν συνδικαλισμο αλλα πλουτιζαν για παρτη τους.κατι υγιες θα βγει απο αυτο.να βγει ενα υγιες μοντελο εργαζομενων που θα διεκδικουν δικαιωματα και οχι παπαριες και τουμπανα..α... και θα δουλευουν.αυτο χρειαζομαστε. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!
οι αγροτες να παραγουν,οι δημοσιοι να προσφερουν ,οι βουλευτες να υπηρετουν και να μην κλεβουν ,οι ελευθεροι επαγγελματιες να μην φοροδιαφευγουν κ.λπ.
ομως πανω απολα πρεπει να μην πουλησουμε οπως καναμε παλια στα αμερικανακια,τα αγγλακια και αλλους,ξερετε τις μαυρες εκεινες εποχες .που καποτε ειχανε περιφραξει τις ακτες μας για να εχουν ιδιωτικη παραλια.και οχι μονο ξενοι αλλα και ελληνες.
σε κανεναν να μην πουληθει γη,χωρις δικαιωματα στους ελληνες πολιτες.
kostas1.6 (20-02-13), Nino (19-02-13), Panos 316T (19-02-13), Ptboul (21-02-13), S8N (19-02-13)
Καλα ας μην το πολυσυζηταμε παρα εξω για αξιοπρεπεια και υπερηφανεια της ελλαδας πια,φτανει γελανε και οι εξωγηινοι αν υπαρχουν...
Και το λεω εγω που μιλαω με ξενο κοσμο στην δουλεια μου και προσπαθω να δω τι μας εχει απομεινη ορθιο ...
Φιλοσοφιες τωρα οτι παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα'ναι σορρυ αλλα δεν γεμιζουν το πιατο κανενος ..αν θελετε ετσι δικαιωμα σας,ισως κατεβουν οι Ελ να μας αποκαταστησουν ...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ναι ρε παιδιά...τι να λέμε για αξιοπρέπεια πλέον.
την αξιοπρέπεια πρέπει να την ανακτήσουμε με τον καθαρό μας λόγο απέναντι στους ξένους. δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
όσο άδικα και σκληρό ακούγεται, αυτή την στιγμή είμαστε ρεζίλι. όλοι ξέρουν ότι δεν παράγουμε τπτ, όλοι έχουν μάθει για τα κυκλώματα που εμείς οι ίδιοι βάζαμε στην εξουσία επί δεκαετίες ολόκληρες, ξέρουν ότι χωρίς δανεικά δεν τραβάμε ούτε 2 μήνες, ξέρουν ότι τον άλλο τον ψευταρά τον έχουμε κάνει αντιπολίτευση γιατί μας αρέσει να τρώμε φούμαρα, βάλαμε φασίστες μέσα στην βουλή, και όλα όσα ξέρουμε εμείς αναμεταξύ μας και βλαστημάμε, αυτοί τα γνωρίζουν και κοροιδεύουν...
αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει ίχνος αξιοπιστίας και με τρελαίνει και εμένα, γιατί και εγώ έλληνας είμαι.
μακάρι να περάσει αυτό το πράγμα. το θέμα είναι που θα μας βρεί όταν θα έχει φύγει.
sympether with chiefτης
Ειναι απιστευτο το τι τραβαμε απο τις ΔΥ δεν παει το μυαλο σας. Στο τελος αγανακτουν οι ξενοι και τη κανουν και χανουμε και τις επενδυσεις τους.
Σε τελευταια αναλυση αν δεν θες να αφησεις τον επενδυτη να προχωρησει αυτο που ηδη ξέρεις οτι θελει να κανει, ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ. τελος
και ενα παραδειγμα πρόσφατο για να δειτε πόση ισχυ εχουν οι καρεκλοκενταυροι και αδιαφοροι για να δινουν λυσεις ΔΥ:
Πηγή«Φωνάξτε τον Χρήστο (σ.σ Σταϊκούρα), τώρα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς, όταν οι 13 περιφερειάρχες αλλά και οι παριστάμενοι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης και Ευριπίδης Στυλιανίδης τού εξήγησαν ότι οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου αρνούνταν να εφαρμόσουν πράξη νομοθετικού περιεχομένου, μέσω της οποίας απλοποιούνταν η διαδικασία εσωτερικών αλλαγών στους προϋπολογισμούς του ΕΣΠΑ χωρίς να απαιτείται πλέον έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σταϊκούρας -όπως καταγράφεται στην καθημερινή της Κυριακής- δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και στο Μαξίμου βρέθηκαν, τελικά, δύο κυρίες του ΓΛΚ, η γενική γραμματέας Χριστίνα Παπακωνσταντίνου και η διευθύντρια Προϋπολογισμού Σταυρούλα Μηλιάκου.
Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να διευκολυνθούν οι περιφερειάρχες, ωστόσο η, τυπική, αντίδραση της κυρίας Παπακωνσταντίνου ότι, δηλαδή, το θέμα θα εξεταστεί από την υπηρεσία, προκάλεσε -σύμφωνα με τις διηγήσεις παρισταμένων- την έκρηξη του κ. Σαμαρά.
«Τυγχάνει να είμαι ο πρωθυπουργός... δεν σας ζητώ, απαιτώ» είναι μία από τις πλέον... κομψές αναφορές του πρωθυπουργού.
Το πρόβλημα λύθηκε 24 ώρες αργότερα, με τροπολογία που ψηφίστηκε κατεπειγόντως από τη Βουλή.
δεν μιλαμε για αποκρατικοποιηση.εκει να τα δωσουν να τελειωνουμε.ολες οι ευρωπαικες χωρες εχουν πουλησει δημοσιο τομεα σε ξενους.
εγω τουλαχιστον, μιλαω για εκμεταλευση γης που ανηκει στο κρατος.πρεπει να γινει εκμεταλευση και οχι ξεπουλημα γης.να γινει επενδυση με προγραματισμο και οχι αρπα κολλες οπως στο παρελθον και οσο-οσο.
κανεις απο εμας δεν ειπε οτι ειμαστε αξιοπιστοι η' οτι πρεπει να κοιταμε την περηφανια μας και να μην πουλαμε.για να αποδειξουμε δλδ οτι ειμαστε αξιοπιστοι πρεπει να δινουμε οτι ζητανε?σημαινει οτι πρεπει να ικανοποιησουμε τις ορεξεις του καθε καρχαρια που ερχεται να φαει ,να ρημαξει.?δλδ αν δωσουμε στον καθε εμιρη ενα νησακι θα αποκτησουμε αξιοπιστια η' θα ειμαστε πιο περηφανοι?
αυτο που πρεπει να επιδειξουμε ειναι σοβαροτητα,μεθοδικοτητα και προγραματισμο.να πουλησουμε οτι πρεπει απο δημοσιο... και προσεκτικα με κανονες και νομους ,οτι εκμεταλευσιμη γη εχουμε σε καλες προτασεις.ειναι εξωγηινοι αυτο?
το οτι εχει θιγει,καταρευσει κ.λπ. η αξιοπρεπεια και η υπερηφανια μας ειναι σωστο.το οτι πρεπει να σκεφτομαστε ομως πως να την ανακτησουμε ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ.
ποια ειναι η εικονα μας ειναι γνωστη μαζι με τους ιρλανδους,τους ιταλους,τους πορτογαλους και τους ισπανους και ακομη χειροτερη.απο εκει και περα εχουμε την επιλογη να καθομαστε και να το επαναλαμβανουμε η' να προσπαθουμε να την αλλαξουμε.
αλλα οχι να την αλλαξουμε καταστρεφοντας την φυση της ελλαδας για να φαινομαστε αξιοπιστοι και υπερηφανοι που εχουμε επενδυσεις.
Panos 316T (19-02-13), S8N (19-02-13)