Και εγω δεν θελω τρυπες στο αμαξι
Και εγω δεν θελω τρυπες στο αμαξι
οσοι ειμαστε απο αθηνα καλο ειναι να οργανωθουμε και να προτεινουμε μαγαζια για καμερα αλλα και για κεραια τηλεορασης
μ ενδιαφερει και εμενα το θεμα φιλε μου, ειχε αναφερει καποιος προ ημερων(δε θυμαμαι ποιος) οτι μπορουμε να βρουμε σε πολυ καλες τιμες απο εξωτερικο, γνωριζει κατι καποιος??????????? θα συμφωνησω και εγω οτι πρεπει να βρουμε καμερα η οποια να μπαινει στο λαμπακι της πινακιδας![]()
Εχω δει στη Gelisound αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΗ. Για κεραια παντος δεν ειναι ασχημη και η λυση του DVB-T στο πακετο του περιλαμβανει και 2 κεραιες.
Απο ebay που κοιταξα υπαρχουν τετοιες χωνευτες καμερες και σε καλη τιμη αλλα δεν διευκρινηζει αν ειναι για Ε46 ή για το επομενο μοντελο
ειναι νωρις ακομα για DVB-T. θα εχουμε τηλεοραση για 2 χρονια ακομα οποτε και οι τιμες θα πεσουν αρκετα και ισως βγουν μοντελα που να ειναι συμβατα με το μηχανημα και να μην χρειαζεται οπως τωρα να αλλαζεις καναλι με το τηλεχειριστηριο του δεκτη κατι το οποιο δεν ειναι πρακτικο κατα την οδηγηση
Κοιτάξτε τι γίνεται από κάμερες :
https://electronics.shop.ebay.com/Ca...14.l1514&gbr=1
Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε.....
Που θέλετε να μπει κτλ....
dimtz (01-06-10)
dimtz (01-06-10)
βγαινει το λαμπακι της πινακιδας και στην θεση του κουμπωνουμε την καμερα που εχει ενσωματωμενο λαμπακι αν καταλαβα καλα? και ρευμα παιρνουμε απο το φαναρι της οπισθεν η συνδεετε κατευθειαν με την πηγη?