Σωστα ρε, Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η λεμε.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
Κουφος εισαι ή χαζος?
Σωστα ρε, Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η λεμε.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
Κουφος εισαι ή χαζος?
εχει η νουδουλα τετοιους ωραιους??
https://news247.gr/eidiseis/politiki...s.2029956.html
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Αρη οι περισσοτεροι ειναι που εφυγαν το τελευταιο 6μηνο, για να προλαβουν τις αλλαγες.
Και σε καθε περιπτωση αυτη τη στιγμη που η χωρα εχει σοβαροτατο προβλημα αναπτυξης ειναι λαθος οι προτεραιοτητες αυτες.
Ας παρουμε μπρος και μετα αυτα.
Bitz (29-11-12)
Κώστα δεν υπάρχουν αυτά που λες!
Δεν υπάρχουν εξάμηνα στην αναμονή του εφαπαξ και είμαι και σίγουρος ότι το γνωρίζεις καλά.
Συνάδελφος πρώην περιμένει 3,5 χρόνια και ακόμα δεν έχει πάρει τίποτα.
Οσο για τα υπόλοιπα σκέφτηκε κανείς σας ότι ακόμα και αυτά τα δίνουν μόνο και μόνο για να ανεβάσουν την πολυπόθητη ρευστότητα στην αγορά . Αυτό που όλοι ζητάμε και ευχόμαστε!!!
Panos 316T (30-11-12), Ptboul (30-11-12)
ρε συ γιαννη το εχουμε ξαναπει αυτο.
αν ερθει ενας κλεφτης και σε κλεψει, επειδη θα ξοδεψει τα κλεμμενα για να φαει να πιει να αγορασει κατι δεν σημαινει οτι αυτο ειναι ενεση ρευστοτητας στην αγορα και θα πρεπει να προωθουμε την κλοπη επειδη οσα πιο πολλα κλεψουν οι κλεφτες τοσα περισσοτερα θα πεσουν στην αγορα.
δεν ειναι σκεπτικο αυτο.
τα εφαπαξ και ολα αυτα τα ληστρικα προνομια του δημοσιου, επιδοματα, συνταξεις μαϊμου κλπ, αποτελουν κλοπη απο την κοινωνια.
νομιμη κλοπη ειναι επειδη ο ενας απο τους συνεργους ειναι αυτος που νομοθετει.
ολα αυτα τα κλεμμενα λεφτα αν δεν πηγαιναν στους δ.υ. αλλα εμεναν εκει απο οπου τα εκλεψαν, παλι θα επεφταν στην αγορα απο αυτους που θα τα ειχαν.
μην το ξαναπουμε αυτο το επιχειρημα διοτι δεν ισχυει.
το μοντελο οπου το κρατος επαιρνε τα δανεικα και τα μοιραζε μεδω των δ.υ. και των κρατικοδιαιτων επιχειρηματιων μας τελειωσε.
΄΄Ενας φίλος έχει δώσει ένα πολύ καλό παράδειγμα σχετικά με αυτό.....
Έχεις ένα μπαρ. Δίνεις μπύρες τζάμπα στους πελάτες. Περιμένεις ότι θα ζήσεις, πουλώντας τα άδεια μπουκάλια.....
Δίνει το κράτος 1000 ευρώ μισθό + 500 κρατήσεις (ναι το κράτος δίνει κρατήσεις), καταναλώνει ο ΔΥ για αγαθά και το κράτος προσπαθεί να επιβιώσει από το ΦΠΑ που θα εισπράξει και τη φορολόγηση των υπολοίπων.... και γαμώ τα μοντέλα !!!!!
Και μετά σου λέει δεν παράγουμε !!!
A8hnaios (29-11-12), Bitz (29-11-12), mitsos_chania (01-12-12), S8N (29-11-12), Stathis (29-11-12), Κωνσταντίνος (29-11-12)
Δεν ειπα αυτο. Ξαναδιαβασε το ποστ μου.
Ειπα οτι οι περισσοτεροι παραιτηθηκαν το τελευταιο εξαμηνο. Βεβαιως και υπαρχουν αυτοι που περιμενουν 3+ χρονια, αλλα αυτοι ειναι οι λιγοτεροι σε πληθος.
Σε καθε περιπτωση αυτο που λεω ειναι οτι υπο τις παρουσες συνθηκες ειναι ορθοτερο:
α) να ξεκινησουν νεα εργα για να ερθει αναπτυξη και
β) να πληρωθουν τα χρεη προς τις επιχειρησεις, ωστε να εχουν ρευστοτητα και να μην αναγκαζονται να απολυουν προσωπικο και να κλεινουν.
Με απλα λογια: Μου ειναι αδιανοητο οταν πχ πειναω και δεν υπαρχει εισοδημα στην οικογενεια, μολις καταφερω και παρω ενα δανειο αντι να ξεκινησω μια δουλεια με το δανειο για να "παρω μπρος", ενω παραλληλα χρωσταω σε τριτους, να δινω πρωτα λ7 απο το δανειο στο γυιο μου.
Για τους πιλοτους των μαχητικων απαντησαν ηδη πριν, σωστα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 29-11-12 στις 18:14
Thomelef (29-11-12)
Οι Ελληνες στρατιωτικοί παράγουν το αξιόμαχο των ένοπλων δυνάμεων.
Κάθε προσπάθεια λεκτική απαξίωσης των το μόνο που κάνει είναι να εκθέτει τον εκφωνητή
Εντάξει μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
σορυ νινο, αλλά είσαι λάθος. έχουμε πάει στρατό και έχουμε δεί πόσο παραγωγικοί είναι οι αξιωματικοί και τα καραβάνια. ειδικά οι δεύτεροι...
απο το κέντρο μέχρι και τις δυο μοναδες που άλλαξα, το 90% του προσωπικού που συνάντησα, ήταν άχρηστοι ντυμένοι στην παραλλαγή.
φραπέ, τσιγάρο, και καλά ιστορία γιατί την έβλεπαν άτομα σε σχέση με τα φανταράκια...
λίγοι αξιωματικοί ήταν αυτοί που τους έβλεπες και σου εμπνέαν σεβασμό, όχι σαν στρατιωτικοί, αλλά σαν άνθρωποι.
προσωπικά την μισή μου θητεία την έχω κάνει στα σκηνάκια και έχω βγάλει και τις δυο μεγαλύτερες ασκήσεις του ελληνικού στρατού...και παρμενίων και φίλλιπο. απολύτως άχρηστοι όλοι τους...
sympether with chiefτης
αυτο που ειπα ειναι οτι ο στρατος ειναι αντιπαραγωγικος με οικονομικους ορους, δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος, ειπα το εντελως αντιθετο.
ακομα και ετσι ομως υπαρχει μεγαλο κομματι του στρατου που ειναι σπαταλο, απηρχειωμενο, αντιπαραγωγικο (στα καθηκοντα του).
επισης η προοδος της κοινωνιας θα επρεπε να οδηγει στη μειωση του στρατου, οχι στην αυξηση του.
οσο για το δημοσιο, εγω στην εταιρια μου εχω 30 πωλητες και 5 ατομα υποστηριξης (λογιστες κλπ).
αν λειτουργουσα συμφωνα με τα προτυπα του κρατους θα επρεπε:
να ειχα για τους 30 πωλητες 20 ατομα υποστηριξης.
δεν θα εβγαινα με τιποτα, θα χρεοκοπουσα αργα ή γρηγορα.
και τι θα εκανα τοτε?
θα αρχιζα να απολυω πωλητες και θα δανειζομουν για να κρατησω τους λογιστες οι οποιοι καποια στιγμη δεν θα ειχαν αντικειμενο εργασιας.
εγω ομως εκει, θα δανειζομουν με ολο και πιο επαχθεις ορους για να μην τους κοψω ουτε σεντ!
χαχαχαχα
χαχαχαχα
A8hnaios (29-11-12), Bitz (29-11-12), chrisgiapz3 (30-11-12), GiannisRob (29-11-12), joseph (29-11-12), Kostas_1 (29-11-12), mitsos_chania (01-12-12), nikos1400 (29-11-12), Nino (29-11-12), PANOS-E60 (29-11-12), spar@ (29-11-12)