Συγνώμη έχετε δικιο.....απλα γύρισα απο την πορεια στην Αθηνα κι ολα μου φαινονται μάταια.....και πάλι συγνώμη!!
Συγνώμη έχετε δικιο.....απλα γύρισα απο την πορεια στην Αθηνα κι ολα μου φαινονται μάταια.....και πάλι συγνώμη!!
Εγω το ξέρω 2 λαλούν και 3 χορεύουν...
Αντε ρε μην ασχολεισαι με τους μπουφους !!!!
Ενοιωσα παραξενα.......στενοχωρεθηκα με την φτωχεια που ηξερα αλλα ειδα με τα ματαια μου!
μπραβο ρε παιδια...δεν θα επιτρεψουμε χρεοκοπια της ελλαδας
σωτηρες !
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
bill_m3 (10-02-12)
Δεν εννοω αυτο Θωμα συγκεκριμενα . . .
Εννοω δεν θα περισευει ουτε να κανουμε σπιτια ουτε γαμους ουτε εξοδα
για αυτες τις καταστασεις που να ερθει και παιδι ; ; ;
Αρχιζει και μου την δινει αυτη η μ@λ@κια με τους ηλιθιους . . .
Καθε μερα που ειμαι στην γυρα με τα πετρελαια και τις διανομες βλεπω
ασχημα πραγματα ρε γμτ και λυπαμαι που μερα με την μερα πεφτουμε ουτε
ψυχολογια μας εμεινε ουτε τιποτα !!!!
Ελεγχομενη Χρεοκοπια ειναι η καθυστερηση πληρωμης των υποχρεωσεων με συμφωνια των πιστωτων
Ανεξελεγκτη χρεοκοπια οταν αδυνατεις να αποπληρωσεις ληξιπροθεσμα χρεη-δανεια ομολογα κλπ)
τα λεω καλα?
Στην πρωτη περιπτωση η νεα δανειακη συμβαση και το psi μολις γινουν τι εμποδιζει τους οικους να το θεωρησουν ελεγχομενο πιστωτικο γεγονος?
Στη δευτερη περιπτωση η ωρα που πρεπει να πληρωσει η Ελλαδα ειναι τον Μαρτιο, μεχρι τοτε δεν χρεοκοπουμε και αντι να μας βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο (και ας εχει μπει απο πισω)και να μας εκβιαζουν με αυτον τον χυδαιο τροπο,ποιοι αυτοι που υποτιθεται οτι ειμαστε "ενα".
Αντι λοιπον να δεχομαστε τετοιο εξευτελισμο και παραχωρησεις εθνικης κυριαρχιας, ας εστω και για λιγες μερες ας τους χορευαμε εμεις στο ταψι,τι θα εκαναν αραγε αν η Ελλαδα δηλωνε οτι η σωτηρια της δεν περναει απο τα πτωματα των πολιτων της και πρωτα αυτους θα προστατεψει.
Τι θα εκαναν στην ευρωπη, εγω νομιζω οτι θα τους εφευγαν τα τσισα...