chief (15-11-11)
εε μονο σε τορνο αλλα αφου λες οτι το κατεχει...απλα πχ αν μπει στοκος στο χειλος της ζαντας παιζει να τον πεταξει ακομα και ο αξεζανταριστης οταν πας πχ να βαλεις η να αλλαξεις λαστιχα.γι αυτο στο λεω
To projectάκι μας σιγα σιγα φθανει στο τελος του.. Υπολογιζω τη Δευτερα να τις παω για βαψιμο.. (θα ανεβασω φωτο μεσα στο ΣΚ). Σημερα (που ειχαμε τοπικη αργια-γιορτη και ειχα χρονο) τελειωσα τη 3η και εχω κανει τη 4η απο τη μεσα μερια και μου μενει η μπροστα της και μετα ενα τελικο detailing σε ολες + γυαλοχαρταρισμα και ειναι ετοιμες απο εμενα..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (11-11-11), Panos 316T (05-12-11)
αντε ρε ζαχο γμτ να δουμε το αποτελεσμαααααααααα
zaharias (12-11-11)
Λεπον..
Ολες ειναι τελειωμενες και εχω ξεκινησει να τις ψειριζω για σημεια που μου εχουν ξεφυγει..
Ειπε κανεις πως το περασμα με το γυαλοχαρτο ειναι ευκολη δουλεια..?? Πολυ σεξ λεμε..!!!
Οι 2 ειναι ετοιμες τελειωμενες απο μενα για να τις παω στο βαφεα..
Ετριψα (λείανα) καποια σημεια στο χειλος (και ειδικα η μια ειχε ενα βαθυ χτυπημα) για να αποφυγω τη χρηση στοκου και το ενδεχομενο να σπασει ο στοκος στη φαση ζανταρισματος-ξεζανταρισματος του ελαστικου.. (thanks και παλι Πανο για το tip, με ειχαν ενημερωσει βεβαια και στο βουλκανιζατερ οταν τις ειχα παει να μου βγαλουν τα λαστιχα).
Το χτυπημα (σαν μαχαιρια ηταν!!)
Δεν εχω κοντινη φωτο απο το χτυπημα.. Μετα τη περασα γυαλοχαρτο ολοκληρη και δεν φαινεται σχεδον καθολου πλεον..
Η πρωτη ετοιμη..
1η & 2η τελειωμενες..
3η & 4η.. αναμονη..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (15-11-11), Panos 316T (05-12-11)
Εξαιετικη δουλεια δειχνει.
Μια αλοιφη για αλουμινιο, πανοβουρτσα με το δραπανο
Ενα βερνικακι και εισαι ετοιμος.
Μην βαφεις.
Δειχνουν τουμπανα ετσι ν
BILL007 (15-11-11), Dimzan (15-11-11), Nick bmwlover (28-09-12), zaharias (15-11-11)
Ωραία σκέψη Σταμάτη...![]()
Σταματη!!!
Σκεφτομαι να τις σκουρινω λιγο.. Κατι τετοιο.. https://forums.bimmerforums.com/foru....php?t=1070519 Οχι πολυ σκουρο, αλλα οχι και το κλασικο ασημι..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Mπραβο ρε φιλε . . .
Ζαχο καλη ιδεα για το χρωμα αλλα ρε συ μηπως γινει πολυ σκουρο ; ; ;
Ειναι που ειναι ειδη το αμαξι σου μαυρο . . .
zaharias (15-11-11)