Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορει σε 40 αυτοκινητα να μην συναντησε ο Φλασκης οδηγιες ποτε και ουτε οποτε εχει οδηγιες να το εγκαθιστα συμφωνα με αυτες και οποτε δεν εχει συμφωνα με τον δικο του τροπο.Εναν τροπο χρησιμοποιει και αν αυτος ειναι λανθασμενος θα το μαθουμε συντομα.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορει σε 40 αυτοκινητα να μην συναντησε ο Φλασκης οδηγιες ποτε και ουτε οποτε εχει οδηγιες να το εγκαθιστα συμφωνα με αυτες και οποτε δεν εχει συμφωνα με τον δικο του τροπο.Εναν τροπο χρησιμοποιει και αν αυτος ειναι λανθασμενος θα το μαθουμε συντομα.
    Καλα χριστουγεννα !!!
    Ποιος ειπε για 40 αυτοκινητα και τι συναντησε η οχι και ποτε ειπα πως μιλησα με το Φλασκη και ρωτησα ?
    Εκανα κατι πιο απλο για να μαθω τι παιζει, ρωτησα αλλο μηχανικο και οχι το φλασκη ακομα τουλαχιστον ,ετσι εγω νομιζω πως μπορω να βολιδοσκοπισω μια κατασταση γιατι λοιπον δε κανεις και συ το ιδιο ?
    Ρωτα το μηχανικο σου αν εχει βαλει τετοιο διαφορικο αν ειχε μεσα οδηγιες και ετσι θα δουμε τι θα μας πει αλλος ενας....λαθος λεω ?
    Ρωτωντας πας στη πολη !!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λευτερακο θα σου ελεγα να προσεχεις τι λες και τι μου προσαπτεις.
    Λεω απλα τη γνωμη μου και κανενος φλασκη τη θεση δε παιρνω,αντιθετως ειμαι με τη πλευρα του Φανη μια και φιλος ειναι, οπως και θα μπορουσα να ειμαι και γω στη θεση του οπως και καθε αλλος.
    Δε καταλαβα γιατι θα επρεπε να πω αυτο που εσυ θες να ακουσεις και γιατι να μην εκφερω την απορεια μου ?
    Συγνωμη κι ολας.
    Οπως και ναχει ομως δικαστηριο εδω δεν ειναι και συ εχεις δικασει οχι εγω.
    Τι θα κανει ο Φλασκης και ο καθε Φλασκης ουτε το ξερω ουτε με νοιαζει,ομως μια και μου μιλας για το συγκεκριμενο ανθρωπο ξερω και τι πρεσβευει και τι ανθρωπος ειναι αυτο ομως ειναι ασχετο με ολα τα υπολοιπα.
    Με το φανη ειχα μιλησει πριν μερες και μπηκα στη διαδικασια να μαθω καποια πραγματα πριν δικασω και να βοηθησω με τη γνωμη μου αν μπορω.
    Οσο γι αυτους που κυκλοφορουν με κινδυνο να δουμε ποτε θα φανουν,μια και ολα τα διαφορικα που εχουν τοποθετηθει δε μπηκαν τους τελευταιους 2 μηνες αλλα σε καποια περασαν και χρονια !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

4. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Stathis (29-07-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτερακο θα σου ελεγα να προσεχεις τι λες και τι μου προσαπτεις.
    Λεω απλα τη γνωμη μου και κανενος φλασκη τη θεση δε παιρνω,αντιθετως ειμαι με τη πλευρα του Φανη μια και φιλος ειναι, οπως και θα μπορουσα να ειμαι και γω στη θεση του οπως και καθε αλλος.
    Δε καταλαβα γιατι θα επρεπε να πω αυτο που εσυ θες να ακουσεις και γιατι να μην εκφερω την απορεια μου ?
    Συγνωμη κι ολας.
    Οπως και ναχει ομως δικαστηριο εδω δεν ειναι και συ εχεις δικασει οχι εγω.
    Τι θα κανει ο Φλασκης και ο καθε Φλασκης ουτε το ξερω ουτε με νοιαζει,ομως μια και μου μιλας για το συγκεκριμενο ανθρωπο ξερω και τι πρεσβευει και τι ανθρωπος ειναι αυτο ομως ειναι ασχετο με ολα τα υπολοιπα.
    Με το φανη ειχα μιλησει πριν μερες και μπηκα στη διαδικασια να μαθω καποια πραγματα πριν δικασω και να βοηθησω με τη γνωμη μου αν μπορω.
    Οσο γι αυτους που κυκλοφορουν με κινδυνο να δουμε ποτε θα φανουν,μια και ολα τα διαφορικα που εχουν τοποθετηθει δε μπηκαν τους τελευταιους 2 μηνες αλλα σε καποια περασαν και χρονια !!!
    εχω βαρεθει να ακουω δικαιολογιες απο μαστορες για αστοχια υλικου! τα στοιχεια ηταν ξεκαθαρα,,,και οι δικαιολογιες αρχικα περι προβληματικου σπειρωματος και εκ των υστερων για ελλειψη οδηγιων τοποθετησης,...αστειες, και καθε νοημων θα εβγαζε συμπερασμα! επρεπε εξαρχης να ειχε αναλαβει τις ευθυνες του και οχι να περασουν 2 μηνες ταλαιπωριας! αν ο Φανης δεν το ειχε κυνηγησει το θεμα, δεν ειχε φωτο απο την τοποθετηση και το θεμα δεν ειχε λαβει τετοια εκταση ... τωρα θα εβαζε τα λεφτα απο την τσεπη του! ευελπιστω πως για την περιπτωση του Φανη,το θεμα ελαβε τελος...και επιτελους θα χαρει την αμαξαρα του! επισης θεωρεις πως επειδη εως τωρα , δεν ειχε αλλο συμβαν...δεν υπαρχει θεμα?κακως λοιπον το νομιζεις και θα ηταν κριμα και αδικο..αργοτερα καποιος απο την τροχαια να βγαζει πορισματα σε πιθανο ατυχημα! πρεπει επιπροσθετα ο Φλασκης, να αναλαβει επανελενχο σε καθε τοποθετηση μπλοκε, που εχει αναλαβει! ουτε τον δικαστη κανω , ουτε μοιραζω δεξια και αριστερα ευθυνες που δεν τους αναλογουν, αλλα οπως και να το κανουμε στο στραβο και το αδικο, θα μιλησω...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα μια ερωτηση αν επιτρεπεται
    Ρωτησες τον Φλασκη το απλουστερο ολων???
    Γιατι αφησε απο τις 3 μαυρες βιδες την μια και οχι ολες???
    Πως δηλαδη δεν τις αντικατεστησε ολες αλλα μονο τις δυο?

Επισης Φανη αν και ποτε δεν εχω παει στο συνεργειο του Φλασκη,προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα λογω της ταλαιπωριας ψυχικης και υλικης οσο δε για το "να τα βρουμε σε ανταλακτικα" ακουγεται πολυ μπακαλιστικο γιατι οι χρεωσεις μερικες φορες σε συνεργεια(δεν κατηγορω τον Φλασκη) παιρνουν την ανηφορα σε τετοιες περιπτωσεις "συμψηφισματος".
    Προς γνωση μας λοιπον ησουν προνοητικος που ανερτησες το θεμα με ολες τις φωτο και την επικοινωνια σου με τον πωλητη ωστε να εχουμε μια ακομα ιδεα περι σωστης αντιμετωπισης τετοιων προβληματων.
    Ευχομαι να λυθει το θεμα και να ευχαριστηθεις το Ζ

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Jimmakos (30-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα μια ερωτηση αν επιτρεπεται
    Ρωτησες τον Φλασκη το απλουστερο ολων???
    Γιατι αφησε απο τις 3 μαυρες βιδες την μια και οχι ολες???
    Πως δηλαδη δεν τις αντικατεστησε ολες αλλα μονο τις δυο?

Επισης Φανη αν και ποτε δεν εχω παει στο συνεργειο του Φλασκη,προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα λογω της ταλαιπωριας ψυχικης και υλικης οσο δε για το "να τα βρουμε σε ανταλακτικα" ακουγεται πολυ μπακαλιστικο γιατι οι χρεωσεις μερικες φορες σε συνεργεια(δεν κατηγορω τον Φλασκη) παιρνουν την ανηφορα σε τετοιες περιπτωσεις "συμψηφισματος".
    Προς γνωση μας λοιπον ησουν προνοητικος που ανερτησες το θεμα με ολες τις φωτο και την επικοινωνια σου με τον πωλητη ωστε να εχουμε μια ακομα ιδεα περι σωστης αντιμετωπισης τετοιων προβληματων.
    Ευχομαι να λυθει το θεμα και να ευχαριστηθεις το Ζ
    Γιωργο δεν καταλαβες, το μπλοκε ερχεται στο πακετο με 3 μαυρες βιδες στη κασα και αλλες 8 ασημι σε σακουλακι. (και οχι 3+9 που λαθος ειχα μετρησει σε μια φωτο αφου δεν το ειχα μπροστα μου)

Δεν αλλαξε καμια απο τις μαυρες, μειναν πανω οπως ηρθε (δεν ξερω ποσο σφιγμενες) αλλα σιγουρα δεν ειχαν loctite πανω τους. Οι αλλες 8 ειχαν πορτοκαλι loctite και μπηκαν στην εγκατασταση. Ο Αγγλος λεει ξεκαθαρα loctite 270 και 37Nm ροπη συσφιξης. Μαλλον εσφιξαν και τις μαυρες (αλλιως δεν θα αντεχαν 3 μηνες υποθετω) αλλα δεν ειχαν loctite οποτε σιγα σιγα βγαιναν. Ο Αγγλος σε emails λεει πως η βιδα εφυγε εξω, δεν εσπασε μεσα. Για να δινει lifetime εγγυηση μαλλον υστερα απο δοκιμες κατεληξαν οτι με 37Nm + Loctite δεν βγαινει ποτε η βιδα.

Με αυτο το σκεπτικο πηγα και εγω, στην αρχη της κουβεντας του ειπα πως ειτε βγαλω ακρη ειτε οχι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναερθω γιατι υποτιθεται πως πηγα εκει για να αποφυγω μαλακιες αλλων συνεργειων (ετσι ακριβως). Και για το χαμενο χρονο ειπα οκ, για το οτι δεν επαθα τιποτα ειπα οκ, το να υπαρχει ξεκαθαρο λαθος και να παιρνω απαντησεις που δεν εχουν σχεση δεν το δεχομαι ομως. Επειδη θελω να ειμαι σωστος, θελω και οι αλλοι να ειναι σωστοι απεναντι μου. πχ το δισκοπλατω το εκαψα μονος μου τοτε απο κανιβαλισμο, δεν του ειπα μια ασχετη δικαιολογια για να με καλυψει. Στο διαφορικο παλι το ιδιο.. νομιζα οτι φταιω εγω με τις μπαντες για αυτο δεν το εψαξα και πολυ τοτε. Οταν μου ειπε για τη βιδα ομως, θυμηθηκα τις μαυρες που ελεγα γιατι μενουν πανω? Και απο τοτε αρχισα να το ψαχνω. Οπως αναγνωριζω τα δικα μου λαθη θελω το ιδιο να πραττουν και οι αλλοι. Ο Χρηστος το αναγνωρισε σημερα και για αυτο δινω τη 2η ευκαιρια και θα ξαναπαω. Δευτερο λαθος δεν θα δεχτω ομως ουτε για τη ζωη μου ουτε για τη τσεπη μου.

Για τον συμψηφισμο σημερα δεν υπαρχει θεμα. Ειχαμε ηδη πει οτι τα λεφτα θα τα παρω στο χερι. Ειδα νερα στο προφυλακτηρα κατω ενω μεχρι να παω στο Φλασκη δεν πατησα σταγονα νερο στο δρομο, και ο Ηρακλης μου ειπε κατσε να το δουμε.. βαλαν τη τρομπα στο ψυγειο και το παγουρι ειχε κανει "μπεκ" σε 6 σημεια. Υπηρχαν αλατα γυρω απο το θερμοστατη και το λαστιχο ειχε γινει φλατ. Μαζι με την εργασια και τα ανταλλακτικα η τιμη μου φαινεται μια χαρα (επειδη ξερετε οτι ψωνιζω απ'εξω και παντα ψαχνω τιμες, γυρισα σπιτι και εψαξα τιμες. Αν τα εφερνα απο Γερμανια θα γλυτωνα 33¤ σε ανταλλακτικα, βαλε και τα μεταφορικα που δεν θυμαμαι ποσα ειναι..η διαφορα πρεπει να ειναι αστεια, θα περιμενα μια βδομαδα και με τα 35αρια που βαραει εξω, Σ/Κ μπροστα μας, και να μεινω χωρις νερα εν κινησει δεν επαιρνα το ρισκο με τιποτα, οποτε ειπα βαλτε τα και οταν γυρισα σπιτι τσεκαρα τιμες για να μη μεινω με την απορια.). Με ρωτησε αν θελω να αφαιρεθουν απο το ποσο ή οχι και ενω ειχα χρηματα μαζι μου ειπα οκ αφαιρεσε τα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει "φουσκωμα" λοιπον

Σχετικα με τις φωτο, σπιτι εχω 2 ντοσιε Α4 και 2 φακελους στο pc, για χαρτια και φωτο τοποθετησεων απο το compact και το Z4. Τα πρωτα για να εχω μαζι εργασιες και εξοδα, τους φακελους γιατι κραταω αρχειο απο τα μπαξιματα για να τα εχω, και να τα αναρτω και στο φορουμ με φωτο και περιγραφη οπως κανω συνηθως.

Αν δεν ειχα τις φωτο δεν ξερω ποσο ευκολα (και αν) θα εβγαζα ακρη, μπορω να πω πως βοηθησαν αρκετα και προτεινω να το κανετε ολοι οχι μονο για τετοια θεματα, αλλα και για να εχετε ενα αρχειο απο τις αλλαγες σας (ιδια χρηση, μεταπωληση, κ.α).

9. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

A8hnaios (30-07-11), deepBLUE (30-07-11), katsaraios (30-07-11), Kostas_1 (30-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω βαρεθει να ακουω δικαιολογιες απο μαστορες για αστοχια υλικου! τα στοιχεια ηταν ξεκαθαρα,,,και οι δικαιολογιες αρχικα περι προβληματικου σπειρωματος και εκ των υστερων για ελλειψη οδηγιων τοποθετησης,...αστειες, και καθε νοημων θα εβγαζε συμπερασμα! επρεπε εξαρχης να ειχε αναλαβει τις ευθυνες του και οχι να περασουν 2 μηνες ταλαιπωριας! αν ο Φανης δεν το ειχε κυνηγησει το θεμα, δεν ειχε φωτο απο την τοποθετηση και το θεμα δεν ειχε λαβει τετοια εκταση ... τωρα θα εβαζε τα λεφτα απο την τσεπη του! ευελπιστω πως για την περιπτωση του Φανη,το θεμα ελαβε τελος...και επιτελους θα χαρει την αμαξαρα του! επισης θεωρεις πως επειδη εως τωρα , δεν ειχε αλλο συμβαν...δεν υπαρχει θεμα?κακως λοιπον το νομιζεις και θα ηταν κριμα και αδικο..αργοτερα καποιος απο την τροχαια να βγαζει πορισματα σε πιθανο ατυχημα! πρεπει επιπροσθετα ο Φλασκης, να αναλαβει επανελενχο σε καθε τοποθετηση μπλοκε, που εχει αναλαβει! ουτε τον δικαστη κανω , ουτε μοιραζω δεξια και αριστερα ευθυνες που δεν τους αναλογουν, αλλα οπως και να το κανουμε στο στραβο και το αδικο, θα μιλησω...
    Και ετσι πρεπει να γινεται στα φορουμς ! Περαν της αγαπης και της τρελας, υποτιθεται ειμαστε εδω και για να μοιραζομαστε τα ασχημα, να ζηταμε λυσεις και να προφυλαξουμε τον επομενο.

Σχετικα με το 2 μηνες σε αυτο δεν κατηγορω το Χρηστο, για το διαστημα. Οταν εσπασε πηγα το ανοιξαμε ειδαμε το σπασμενο πηνιο και το παρατησαμε στην ακρη το αμαξι γιατι πηγα χωρις να παρω τηλ. και γινοταν χαμος. Μετα απο 2-3 μερες με πηρε τηλ. και μου ειπε πως μου εβαλε ενα αλλο διαφορικο (το γνωστο μακρυ που κανεις δεν ξερει τι βημα ειναι και βγαζει τρελα χλμ) για να μη μεινω χωρις αμαξι αν και ειχα και το compact αφου ο αδερφος μου ελειπε. Αν θυμαστε και στη Πανελληνια με αυτο ανεβηκα.

Τοτε δεν ειδαμε καν την αιτια (τουλαχιστον εγω) και δεν νομιζω να το ειδαν και τα παιδια εκει (θα ηταν δολος αν το ειδαν και δεν μιλησαν αμεσως που δεν νομιζω αλλα το αναφερω).

Το παρατησαμε στην ακρη λοιπον, εβαλα την αγγελια για βημα 3.23 και εψαχνε και ο Χρηστος. Περασε 1 μηνας και δεν ειχε βρεθει κατι αξιολογο (αλλα διαφορικα στο ebay με τρελα χλμ και αθλια εμφανιση, και ενα του φιλου mk52 αλλα το παιδι μου ειπε πως δεν ηξερε αληθινα χλμ αφου ειχε αλλαξει 3 αμαξια το διαφορικο) και πηρα την αποφαση για καινουριο.

Χασαμε και 2 βδομαδες μεχρι να ερθει απο Γερμανια (το παρηγγειλε ο Χρηστος) και οταν ηρθε μου λεει ηρθε, του λεω οκ δεν βγαζεις και το μπλοκε να το στειλω Αγγλια? Με πηρε τηλ. και ειπε οτι βρεθηκε η αιτια του σπασμενου διαφορικου, μια βιδα ειχε φυγει. Του ειπα να κρατησει τα κομματια και αν μπορει να βγαλει φωτο γιατι δεν μπορουσα να φυγω απο το γραφειο. Τις εβγαλε (αυτες στο προηγουμενο λινκ) και τις εγραψε σε cd γιατι δεν τον προλαβα και μιλησα με τον Ιακωβο γιατι πηγα να εξοφλησω το υπολοιπο του διαφορικου.

Με ρωτησε αν θελω να βαλω το μπλοκε στο νεο διαφορικο γιατι δεν δειχνει μη λειτουργικο, και λεω ξερω γω.. λεει στο βαζω να ακουσουμε τυχον θορυβο κλπ. Δεν ακουγοταν κατι εκτος αν το καλυπτει ο θορυβος της εξατμισης, αλλα μονο και μονο που εχει τετοια τρυπα η κασα του δεν ηθελα να το κρατησω πανω. Και αν ραγιζε εντελως? Το βγαλαμε, πηρα παλι το παλιο μακρυ διαφορικο γιατι δεν προλαβαιναν (πηγα παρασκευη και γινοταν χαμος) και τη Δευτερα πηρα το μπλοκε και το εστειλα, εκεινη τη μερα καναμε και τη κουβεντα στο γραφειο που ρωτουσα για τις βιδες. Αλλη 1 βδομαδα εκει. Πηγα σημερα απο εκει ξανα για να συζητησουμε και να βαλω το κανονικο διαφορικο αφου με το μπλοκε ξενερωσα τοσο πολυ με ολο το τρεξιμο που ειπα δεν ξερω τι θα γινει με το μπλοκε..το χαρηκα 3 μηνες και ετρεχα αλλους 2, και αμα ξανατυχει κατι παλι λυσε-δεσε? Θελω να καλυψω το θεμα του διαφορικου πρωτα για να μην εχω το μακρυ πανω που μπερδευει το smg και πατιναρω το δισκο ολη μερα, και με το μπλοκε θα δω τι θα γινει.

Εφυγα μιλησα και με τον Αγγλο και για καλη μου τυχη θα καλυφθει και αυτο ενω θα ειχα και αλλο τρεξιμο αν δεν συμφωνουσε ο Kevin.

Για το 2μηνο λοιπον δεν του προσαπτω τιποτα, για τις βιδες ναι αλλα οπως ειπε και ο ιδιος ηταν μια αβλεψια εν αγνοια τους αφου ποτε δεν ειχαν θεμα. Αφου με καλυπτει με αποζημιωση σε αυτο ειμαστε ενταξει. Τωρα αμα εσπασε και σε αλλον, το εφτιαξε αλλου ο αλλος, και δεν εδωσε σημασια γιατι νομιζε οτι φταιει ο ιδιος, ή το βγαζει μονο Σ/Κ εξω και δεν εγραψε χλμ να φυγει η βιδα χωρις loctite (καμια απο τις 3 μαυρε δεν εχει loctite πανω της) δεν ξερω..

Αν οντως ισχυουν τα 40 μπλοκε, ναι θα πρεπει να ενημερωθουν οι ιδιοκτητες και να γινει ελεγχος αμεσα γιατι κινδυνευουν ζωες και τσεπες.

11. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

A8hnaios (30-07-11), BILL007 (30-07-11), Kostas_1 (30-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη ετρεχα ολη τη βδομαδα δεν προλαβα να ποσταρω τα περι βιδας.

The reason it comes with shipping bolts installed is because if the diff is fitted into some smaller casings, it has to be dissassembled to load it into the casing. If all of the bolts have previously been loctited and torqued, then there is a possibility that if the loctite is not completely removed from the bolts and the holes, then this can cause undue pressure in the body of the casing, which leads to a failure during assembly.
    Αυτος ειναι ο λογος λοιπον.

13. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (05-08-11), Kostas_1 (04-08-11), Snoo (06-08-11), Stathis (04-08-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επιτελους τελος !
    Εχω ξανα μπλοκε, πηρα και τα χρηματα.. ολα καλα.

Το μπλοκε εχει ερθει εδω και κανα μηνα (?) αλλα μια δεν ειχα χρονο εγω, μια ο Χρηστος ηταν γεματος με αλλα αυτοκινητα, το αφηναμε μεχρι να βρεθει χρονος και απο τους 2. Εκανα αλλες δουλειες βεβαια, service και στα 2 αυτοκινητα. Ειχε μεινει το γνωστο υπολοιπο.. και αλλα 290¤ που πληρωσα στον Birds για το διαφορικο.

Ο Birds πριν του στειλω το διαφορικο, ειχε πει πως θα το καλυψει as a gesture of goodwill. Του το εστειλα και διαπιστωσαν πως το μπλοκε ειχε ζημια μεσα, εκτος απο το εξωτερικο ραγισμα και το κομματι που ελειπε. Απο τις φωτο που ειχα στειλει ειχε δει μονο το κομματι που ελειπε, και ειπε πως θα το αλλαξει. Οταν το εστειλα μου ειπε τι συμβαινει εσωτερικα, και πως υπαρχει ζημια 290 κατι ¤ με την τοτε ισοτιμια λιρας. "Πληρωσε τα, θα το κρατησω για δικα μου αυτοκινητα και θα σου στειλω ενα καινουριο κουτα. Αν δεν ειχε εσωτερικη ζημια δεν θα πληρωνες τιποτα". Ετσι και εγινε.

Ηρθε το νεο διαφορικο (φαινοταν καινουριο, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο επισκευασμενο αλλα δεν υπαρχει σημαδι απο τις βιδες κορωνας), του ειχα ζητησει να σφιξει ο ιδιος τις βιδες πριν το στειλει, χωρις 3 μαυρες και τις αλλες σε σακουλακι, ετσι εγινε και ηρθαν μαρκαρισμενες με ευθειες γραμμες μαρκαδορου. Υστερα δεν ειχα χρονο εγω ή ο Χρηστος οπως ειπα πριν, το αφηναμε και καναμε τα αλλα που ηταν ψιλοδουλειες.

Σημερα πηγα για να αλλαξω ψαλιδια, χωρις να τηλεφωνησω για το διαφορικο γιατι νομιζα πως με τις απεργιες ολοι τωρα θα πανε τα BMW τους για service αφου θα εχουν χρονο. Πηρα τα ψαλιδια, πηρα και το μπλοκε μηπως και προλαβουμε. Τελικα προλαβαμε και το βαλαμε σημερα ενω γινοταν χαμος μεσα.

Τελειωσε το μπλοκε, τα ψαλιδια, μια κομμενη βαση μηχανης, τα αφαιρεσαμε απο το υπολοιπο και μιλαμε με το Χρηστο για το τι θα γινει. Ολο αυτο το διαστημα ημουν προβληματισμενος για το αν πρεπει να παρω και τα 290¤ πισω. Ειχαμε λυσει-δεσει το αμαξι 10 φορες με το διαφορικο, ακομη και στη σημερινη τοποθετηση δεν μου πηρε λεφτα για τα του μπλοκε (δικο τους λαθος αλλα με τοσα λυσε/δεσε.. ελεγα μηπως να τα αφησω?). Απο την αλλη σκεφτομουν πως ενω δεν ειναι δικο μου λαθος, ειχα παει οδηγιες, ο Αγγλος λεει ακριβως τι πρεπει να γινει στις οδηγιες, ημουν απο πανω οπως κανω συνηθως, τρεχω με αυτο το θεμα απο τον Απριλιο, δεν εσπασε σε στροφες να σκοτωθω.. γιατι να δωσω και απο την τσεπη μου για λαθος που δεν ειναι δικο μου?

Το συζητησαμε και του ειπα εως τωρα εχω μεινει ευχαριστημενος απο αυτα που εχουν γινει στα αμαξια, τις τιμες και τη συμπεριφορα, θα με ενοχλουσε ομως αν εφευγα σκεπτομενος πως εδωσα και απο τη τσεπη μου για δικη τους αβλεψια. Θα ημουν υπερευχαριστημενος αν τα παρω και αυτα πισω. Ασε το οτι δεν σκοτωθηκα, ασε το χρονο και το τρεξιμο που εχω χασει.. ας μην εχω βαλει τουλαχιστον ουτε cent παραπανω. Με ρωτησε αν θελω να μεινει ως υπολοιπο οπως γινοταν μεχρι τωρα, του ειπα οχι γιατι εχουν φυγει σχεδον 2 χιλιαρικα μετρητα απο τη τσεπη μου, αρα προτιμω να τα παρω πισω μετρητα, και να τα χαλασω σε αλλα εξοδα, να κλεισει και αυτο το κεφαλαιο και στην επομενη δουλεια που θα κανουμε να μου πεις ειναι τοσα.. διαφωνησαμε λιγο γιατι "(Χρηστος) ενταξει να στα καλυψω αλλα βοηθα με κι εσυ με το υπολοιπο", "(Φανης) δεν μπορω γιατι με "υπολοιπο" δεν μπορω να καλυψω αλλα παγια εξοδα, χρειαζομαι τα μετρητα".

Ειχα τα χαρτια με τις δουλειες που εχουν γινει εως τωρα - ειχα ζητησει να κοπουν στο τελος οι αποδειξεις -, μου τα ζητησε για να ανεβει πανω να κοψει τις αποδειξεις. Κατεβηκε και μου εδωσε το υπολοιπο σε μετρητα. Δωσαμε τα χερια και εφυγα.

Εφυγα υπερευχαριστημενος πλεον, ειμαστε ενταξει και δεν τρεχει τιποτα, χαλαλι το τρεξιμο και το οτι δεν επαθα τιποτα σοβαρο απο το σπασιμο. Μου αρεσει που αναγνωρισε το λαθος του και μου καλυψε μεχρι και το τελευταιο cent της ζημιας. Αλλος "Χρηστος" δεν θα αναγνωριζε τιποτα, και αλλος "Φανης" θα απειλουσε με μηνυσεις για να βγαλει ακρη. Με λιγη κατανοηση και υπομονη λυθηκε οπως ακριβως θα ηθελα. Θα συνεχισω να πηγαινω και τα 2 BMW εκει.

Εκανα τα "10 miles" στρωσιμο μεχρι να φτασω σπιτι, θα κανω το βραδυ καλου κακου και καμια 20αρια κυκλους δεξιοστροφους και αριστεροστροφους σε καποιο parking, και μετα θα το γιορτασω στο δρομο οπως πρεπει !

Ευχαριστω το Χρηστο Φλασκη που το εληξε οπως ηθελα, και οσους ασχοληθηκαν με το θεμα γραπτως εδω, σε πμ, σε τηλ.

15. The Following 14 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

bill_m3 (18-10-11), kloukakis (18-10-11), Lambros46 (18-10-11), Leonidas_E39 (19-10-11), nfot (19-10-11), nikos-Mpacket (18-10-11), nikos1400 (18-10-11), Panos 316T (18-10-11), S8N (18-10-11), Snoo (18-10-11), Stathis (18-10-11), stefm5 (18-10-11), Thomelef (18-10-11), zaharias (18-10-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξέρω τι έχεις βαρεθεί και τι όχι ουτε και με απασχολεί όμως αστοχειες υλικων η λάθη όπως και ανακλησεις γίνονται ακόμα και απο τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρίες δε κατάλαβα λοιπόν γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα μπορουσε ακόμα και αυτη να ήταν μια πιθανότητα ;
    Ρωτώ λοιπόν, ο αγγλος μίλησε στο Φανη για αντικατάσταση αν όχι με κάποιο καινούργιο τότε ίσως με κάποιο επισκευασμενο (διορθωσε με Φανη αν λέω λάθος ) τι είδους ζημιά είχε Αυτό και επισκευαστηκε αφού αυτα δε χαλάνε ποτε ;
    Όσο για τη δημοσιότητα λοιπόν αν εγω ήμουν Φλασκης και είχα τη πρόθεση να αναλάβω οτιδήποτε με τη κίνηση αυτη του Φανη δε θα αναλαμβανα τίποτε όπως κάνουν οι περισσότεροι .
    Ο Φλασκης λοιπόν προφανώς την αναλαβε γιατί ήθελε και όχι γιατί φοβήθηκε κατι και Αυτό σημαίνει πως δεν είναι τύχαιος και παίρνει μια ευθύνη που πιθανο να του αναλογεί γιατί μη μου πεις πως εγω μετα το περιστατικό του Φανη θα σταματαγα να πηγαίνω στο Φλασκη η σε όποιον ήταν ο μηχανικος μου η δε θα εβαζα εκει το διαφορικο μου,γιατί τότε σίγουρα έχεις κάνει λάθος.
    Το γεγονός του ότι εκει αλλα και αλλού έχουν μπει με τον ίδιο τροπο τοοσα διαφορικα και δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα κατι είναι σύμπτωση;
    Η λογική δε λέει πως όσο πιο πολλα έχουν τοποθετηθεί λάθος τόσες πιο πολλές θα έπρεπε να είναι οι αναφορές για ζημιές;
    Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει η πιθανότητα σε Αυτό το ένα του Φανη να υπήρχε κάποια αστοχία αλλα όλα τα αλλα να είναι τυχαίο που δεν έσπασαν αλλα να είναι Αυτό του Φανη σκέφτομαι και γω με το μικρο μου το μυαλό η τι δική μου λογική,πάρτο όπως θές;
    Πόσες φορές λοιπόν είδες, ακουσες ,διαβάσες αναφορές απο την αστυνομια,για θανατηφόρα ατυχήματα απο τα διαφορικα του κάθε εφαρμοστη που τα βάζει λάθος,γιατί εγω ακόμα δεν έτυχε να ακούσω!!
    Είδες πως όταν έγινε πριν μήνες ένα ατύχημα σε mτρίο καινούργιο αμέσως ακούστηκαν κάποια πράγματα !!!
    Μα δε μπήκαν όλα πριν δυο μήνες προσωπικά πέτυχα 2 τοποθετήσεις ενάμιση χρόνο πριν και ποσά ακόμα πιο πριν .
    Όλη η κουβέντα γίνεται όχι για να δικαιολογήσω το Φλασκη η τον κάθε μηχανικό γιατί όπως προειπα με το μέρος του Φανη ήμουν και είμαι ούτε γιατί ο Φλασκης μου έκανε δώρο κανά αυτοκίνητο η μου έχτισε κάποια πολυκατοικία(αντιθέτως έχω δώσει σεβαστό αριθμό χρημάτων) αλλα γιατί πάντα όλοι μας αμέσως τρέχουμε να χρεωσουμε και να δικασουμε χωρίς να έχουμε καν ακούσει τουλάχιστον και την άλλη πλευρά γιατί εδω Αυτό ακριβώς έγινε.
    Προσωπικά λοιπόν αν ήμουν ο οποίος μηχανικος και εμπαινα και διάβαζα πίστεψε με δε θα εμπαινα στη διαδικασία να έγραφα κατι γιατί μάλλον ατοπο θα ήταν .
    Τέλος όταν υπάρξουν θάνατοι και αναφορές απο τη λάθος τοποθέτηση ενημέρωσε μας να το μάθουμε.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

17. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (30-07-11), Kostas_1 (30-07-11), Stathis (30-07-11)

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP