Αρχικό μήνυμα απο
stratos
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις πολλεμικές τέχνες. Βλέπω στην τηλεόραση αλλά και απο κοντά οτι κάνουν κάτι ψευτο-επιδήξεις, και καλά οτι μέσα απο αυτές τις χωρίς νόημα κινήσεις λαμβάνουν την αρμονία στο σώμα (!!!) και οτι βοηθάνε στην αυτοσυγκέντρωση (!!!!!!!!!), και μετά τους βλέπω που ψευτοχτυπάνε τον αντίπαλο όταν ό ίδιος έχει πάρει φόρα για να φάει την τούμπα. Τέλος, σπάνε και κανένα ξύλο με το χέρι για να δείξουν κάτι που δεν έχω καταλάβει. Ενα κόντρα πλακέ σπάει πιο εύκολα απο ένα πιο ελαστικό ξύλο (ο Thomelef τα ξέρει καλήτερα) και όταν στηριχτεί σε 2 σημεία και του την ρίξεις απλά θα σπάσει.
Τις πολεμικές τέχνες τις βλέπω με δυσπηστία, αν και ένας φίλος μου τους έκανε τόπι στο ξύλο δύο άλλους όταν του την έπεσαν στο λύκειο. Δεν ήταν οτι έκανε τρομερές κινήσεις (μαύρη ζώνη ταε κβο ντο) αλλά ήξερε που χτύπαγε.
Sorry για το offtopic, αν δούμε οτι έχει ενδιαφέρον ξεκινήστε ένα καινούριο Thread για πολεμικές τέχνες και μεταφέρω τα μυνήματα εκεί
Καλα τα λες Στρατο
Απλα οπου μπλεκεται η τηλεοραση τα πραγματα γινονται......ασε να μην το πω.
Μην αμφιβαλεις για τις πολεμικες τεχνες,εχουν απιστευτη φιλοσοφια η καθε μια απο πισω της και σε βαζουν σε μονοπατια που ουτε καν ηξερες οτι υπαρχουν!
Απλα οπως ολα τα πραγματα σε αυτον τον κοσμο πρεπει να διδαχτουν ΣΩΣΤΑ και απο ΣΩΣΤΟΥΣ ανθρωπους
Οσο για το θρεντ που λες ας το ανοιξει καποιος γνωστης των πολεμικων τεχνων που θα εχει και να μας πει κατι 
Θα εχει ενμδιαφερον
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 25-05-11 στις 12:45
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)