πηγε και ο πατερας μου και αργοτερα περασα και εγω..
ο πατερας μου πηγε απο τις 6 και εφυγε στις 9 εγω πηγα 9 και μιση.
ενα βημα τουλαχιστο εγινε...
αλλα δεν τελειωσε εδω!!!
συνεχεια πρεπει να γινονται τετοιοες κινησεις...συνεχεια!!
και καθε μερα!
εχθες το κλιμα ηταν φοβερο,χωρις εκτροπα επισοδεια,το κυριοτερο χωρις κομματισμους-συνδικαλισμους-συμφεροντολογισμους...
αγανακτισμενοι πολιτες ανθρωποι που μενουν στη διπλανη πολυκατοικια βγηκαν για να πουν κατι που πρεπε να το κανουν εδω και ενα χρονο...
οτι μας καταστρεψατε.οτι φταινε 300 βουλευτες.αλλωστε στα τοσα χρονια αντε στο συνολο να ειναι 600 βουλευτες...παραπανω δεν ειναι!!οι ιδιοι και οι ιδιοι...
αυτος που ανοιξε τα συνορα ειναι αρχηγος της ΝΔ.αυτος που χορευε ζειμπεκιες για τους τουρκους σημερα μας κυβερναει..
αυτη που παντα φωναζε εξω το νατο ειναι η ιδια εδω και 20 χρονια!!!και παει λεγοντας...
ο αλαβανος ο αριστερος ο αγνωος κομ*****στης ειανι ο πλουσιοτερος πολιτικος!!
δεν τα εφαγα εγω η ο νικος 1400 η ο νινο Χ3.εγω δεν υπεγραψα πουθενα για να παρουμε υποβρυχια,αεροπλανα,να κατασκευασω δρομο που ειναι αχρηστος,να πουλησω λιμανια,αεροδρομια...
αντιθετα εμενα καθε χρονο μου στελνουν ενα μπιλιετακι με αυξημενα τελη κυκλοφοριας,αυξημενα τιμολογια δεη-οτε-νερου κλπ,καθε μερα αυξημενα καυσιμα,αυξημενη θερμανση,αυξημενη τροφη...με αναγκαζουν να αγοραζω τα κατωτατης ποιοτητας τροφιμα γιατι δεν μπορω να πληρωσω 1,5 ευρω για ενα πακετο μακαρονια...
με αναγκαζουν να σκυβω το κεφαλι και να μη μιλαω για τις υπερωριες που δε πληρωνομαι γιατι απλα θα χασω τη δουλεια μου...
με αναγκαζουν να βαζω μεσο για να ααποδειξω οτι ειμαι μουσικος γιατι αν δε βαλω μεσο μπορει να γινω και καντηλαναφτης για αυτους...
με αναγκαζουν να βλεπω μια προπαγανδιστικη τηλεοραση ξεχνωντας τη γλωσσα μου,τα ηθη και τα εθιμα μου,να φανταζομαι μια ζωη γεματη διαμαντια και σεξ γιατι μονο αυτο βλεπω στη τηλεοραση..ακομα και η σειρα γενια των 592 ευρω δειχνει 5 ανεργους που ζουν σε σπιτια που εγω δεν τολμω να δω....βγαινουν σε μπαρακια που εγω δεν βγαινω πλεον γιατι δενε χω λεφτα να πληρωσω τα δυο ποτα..
καθε μερα λοιπον εξω...καθε μερα στο δρομο ετσι ειρηνικα οπως εχθες.
με συνθηματα που με καθε τροπο να διαδιδονται ...ακομα και υβριστικα προς τους κυβερνωντες...αλλωστε και εγω αν ημουν ο παγκαλςο (εκτος του οτι θα εκανα διαιτα...) αφοδευτικα αν 10 εκατο με βριζουν..εγω θα ειχα λεφτα-σπιτια-ελικοπτερα-πισινες-δωρεαν φαγητα-ρευματα-τηλεφωνα