Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 107

Θέμα: ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?3.91

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι.
    Μηπως φοβάσαι??
    Οχι ρε...χαιρομαι πολυ που θα ανεβεις!

Παω να πιω δυο ποτακια τωρα να γιορτασω τη ξεφτιλα που θα φας απο 316 ala csl..!
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάνο έχεις βάλει κι εσύ 3.91 ή στοκ είσαι?

Τώρα είδα 4.10 οκ ..

Rides
    0

Talking

Τα λεμε αυριο.
    Σιρόπι για τον πυρετό ή και υποθετο και πηγαινε για υπνο.
    Πυρετό εχεις.
    Δεν γινεται να υποτιμάς ετσι τον Ρεκορτμαν, τον Τσάπιον, τον Κυπριο Βατανεν, τον κλώνο του Σενα....
    M3 CSL

Rides
    0

Προεπιλογή

σταματη ποτε θα βαλεις εισαγωγη???
    εγω τελος τις εβδομαδας θα ειμαι ετοιμος λογικα!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billarasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σταματη ποτε θα βαλεις εισαγωγη???
    εγω τελος τις εβδομαδας θα ειμαι ετοιμος λογικα!!!
    κατσε να δω ποτε θα τελειωσει απο φανοπειο γιατι οπως εγραψα του αλλαζω και look,γιατι ενα τηλ το πρωι δεν ηταν καλο και μου αλλαζει το προγραμμα μου. μολις εχω ακριβη ημερομηνια παραδοσης θα σου στειλω πμ μπιλ γιατι ηταν να το παρω τεταρτη αλλα δεν το βλεπω με τιποτα!!!! οταν λες θα εισαι ετοιμος τι εννοεις;;;βελτιωνεις και κατι αλλο; γιατι απο οσο ξερω ετοιμο ειναι το αμαξι σου.

επισης chief θα στο πω και αλλιως...παταω με φπε χωρις εισαγωγη και ειμαι μπροστα ανετα......παταω με μπιλαρα ο οποιος εχει εισαγωγη και παμε μαζι,οποτε λογικα αν βαλω και εγω εισαγωγη και επαναπρογραμματισω δεν θα ειμαι μπροστα;;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων

επισης chief θα στο πω και αλλιως...παταω με φπε χωρις εισαγωγη και ειμαι μπροστα ανετα......παταω με μπιλαρα ο οποιος εχει εισαγωγη και παμε μαζι,οποτε λογικα αν βαλω και εγω εισαγωγη και επαναπρογραμματισω δεν θα ειμαι μπροστα;;
    Με αυτη την λογική σιγουρα αφου εχεις και το διαφορικό πρεπει να σε βοηθά το διαφορικό.
    Αν και το προγραμμα το δικό σου και του Μπιλαρα απ οτι ξερω φτιαχτικε στο δυναμομετρο και στον δρομο και σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο συνηθησμένα προγραμματα που εχουν αλλα Μ3.
    Τεσπα, ασφαλη συμπερασματα οσον αφορά το διαφορικό και αν ειναι αυτο που κάνει την διαφορά θα βγουν αφου βαλεις εισαγωγη και εσυ και πατησεις με τον Μπιλάρα.
    M3 CSL

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τεσπα, ασφαλη συμπερασματα οσον αφορά το διαφορικό και αν ειναι αυτο που κάνει την διαφορά θα βγουν αφου βαλεις εισαγωγη και εσυ και πατησεις με τον Μπιλάρα.
    Μου αρεσει η σιγουρια σου Το μονο σιγουρο που θα βγει, ειναι η δημιουργια ενος καινουργιου thread με πολλες σελιδες Εδω ρε χριστοφορε τα ιδια αυτοκινητα, πατανε την ιδια μερα και φερνουν διαφορετικα αποτελεσματα, πως θα βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα? Μονο vbox με τις ιδιες συνθηκες θα μπορυσε να δωσει μια εικονα. Ετοιμασε λοιπον φρεσκο για να απολαυσεις καλυτερα το καινουργιο thread μετα το ανοιγμα (εγω ετοιμαζω για μενα, το ποπ κορν παχαινει και ειμαι σε διαιτα αυτην την περιοδο )

Rides
    0

Προεπιλογή

Μητσο, απο το πολυ το ποπ κορν (καλαμποκι) που εχω φάει για το θεμα διαφορικου, ακουω, βλέπω, και διαβαζω για διαφορικο και κατι γινεται με το λαρυγγι μου.
    Ξεκινα απο μονο του και αυτόματα χωρις να το θέλω και κανει κο κο κο κο

Λες να επαθα κατι??
    M3 CSL

Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπερα και απο μενα...εχω 2 μερες να μπω διοτι ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι της αδερφης μου (να ζησουμε να το θυμομαστε το κακομοιρο)και σημερα μου επετρεψαν να γυρισω σπτι μου.....

οσον αφορα τα 2 αμαξια (ΜΠΙΛΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ) την ημερα που πατησανε το αμαξι του μπιλ δεν δουλεψε σωστα διοτι μετα απο καποιες δοκιμες που εκανε ειχε βραχει η χοανη μπροστα και δεν εμπενε αερας απο την εισαγωγη....

τωρα αν αναλογιστης σταματη οτι εσυ εισαι φπε (διαφορικο οπως βλεπουμε ολοι) και εχεις απο μαμα μ3 μια διαφορα 60+ κιλα διαφορα +18ΑΡΕΣ λογικο να περνας μ3 φπε(κομμωτη ποθ πλεον εχει πεσει πααααααρα πολυ)....με το καλο να το βγαλεις και να κανονισουμε ενα μαζεμα παλι οσα Μ3 θελουν 1 σταδιο (αλλα να δηλωσουμε τι και τι φοραμε οχι ν βγαινουνε ενα ενα π.χ οπως βολαν)...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατσε να δω ποτε θα τελειωσει απο φανοπειο γιατι οπως εγραψα του αλλαζω και look,γιατι ενα τηλ το πρωι δεν ηταν καλο και μου αλλαζει το προγραμμα μου. μολις εχω ακριβη ημερομηνια παραδοσης θα σου στειλω πμ μπιλ γιατι ηταν να το παρω τεταρτη αλλα δεν το βλεπω με τιποτα!!!! οταν λες θα εισαι ετοιμος τι εννοεις;;;βελτιωνεις και κατι αλλο; γιατι απο οσο ξερω ετοιμο ειναι το αμαξι σου.

Σταμάτη απλά θα διορθωσω την εισαγωγή
    γιατί την είχα βάλει λίγο πρόχειρα!!!
    Τίποτα άλλο!!!
    Οκ θα περιμένω!!!

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP