Σελίδα 7 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 347

Θέμα: 1 Series M Coupe World Debut

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eργο τεχνης το μικρο //Μ!!

Παρα πολυ ομορφο και πρησμενο,το χρωματακι ειναι λιγο καγκουρια αλλα ΟΚ υπαρχουν πολλες επιλογες...

Καπου διαβασα οτι η τιμη στο Greece-Troika...Θα ειναι περιπου στα 80.000..!!

Πολλα ειναι η εγω τα βλεπω ΠΟΛΛΑ?
    Αυτο το λεω με το σκεπτικο οτι αυτος που εχει να διαθεσει 80.000 θα εχει να διαθεσει και για Μ3...Αρα με την συγκεκριμενη λογικη που στοχευει η Bmw με δαυτο???
    1ον: 3 χρώματα όλα και όλα..., αυτό και λευκό και μαύρο
    2ον: Όσον αφορά την τιμή άλλο 80 και άλλο 120, μιλάμε για 50% διαφορά στην τιμή!!!!!!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    2ον: Όσον αφορά την τιμή άλλο 80 και άλλο 120, μιλάμε για 50% διαφορά στην τιμή!!!!!!!!!!
    Aν πράγματι η τιμή του είναι 80.000, τότε η διαφορά με τη Μ3 είναι μεγάλη και αξίζει τα λεφτά του (τόσα πάνω κάτω έχει πλέον μια απλή 335).

Όσο για τα χρώματα είναι πολύ λίγα αν και πιστεύω ότι σύντομα η παλέτα θα εμπλουτιστεί με τίποτα interlagos blue κλπ, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα Μ.
    Top κατά τη γνώμη μου θα ήταν σε ματ ανθρακί...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πότε θα πάψει η bmw να παρουσιάζει τα Μ στα χειρότερα δυνατά χρώματα?.

Σχετικά με το εσωτερικό, απορώ πότε το division θα βάλει τα αναμενόμενα καθίσματα σε Μ, αυτά τα καθίσματα που βλέπουμε στο 1Μ είναι οπτικά ίδια με αυτά του Μ pack. Δηλαδή βλέπεις τα τρελά recaro που βάζει η audi και ζηλεύεις. Σοβαρό κάθισμα μόνο το CSL έχει φορέσει...(εντάξει και του Μ6 στηρίζουν απίστευτα)
    Οτι ειναι αρκετα πρησμενο το 1Μ,ναι να συμφωνησω,αλλα οχι οτι δεν ειναι κ το Μ3Ε92 σε σχεση τα απλα 92αρια...
    To M3 E92 δεν το ειχε παρουσιασει σε λευκο???
    Στα καθισματα του Μ3ε92 δεν μπαινεις ολοκληρος μεσα δηλαδη?Δεν στηριζουν παρα πολυ καλα???Εγω ειμαι 100 κιλα κ νιωθω απιστευτα στο Μ3 του θειου μου...
    Ενταξει τα καθισματα του 1Μ μοιαζουν με τα δικα μου,μονο που εχει αλλο χρωμα στη ραφη...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε θα βγουν αλλα χρωματα, πιστευω.
    Ειναι περιορισμενη παραγωγη και σε κομματια και σε χρονο. Υπολογιζουν 2.700 κομματια, μεχρι το Μαϊο του 2011 και μετα τερμα, αφου μαλλον θα βγει η κανουργια σειρα 1.

Το περτικαλει τα σπαει.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Απλά πανέμορφο..................
    Attached Images Attached Images

6. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

Nick bmwlover (11-12-10)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι ειναι αρκετα πρησμενο το 1Μ,ναι να συμφωνησω,αλλα οχι οτι δεν ειναι κ το Μ3Ε92 σε σχεση τα απλα 92αρια...
    To M3 E92 δεν το ειχε παρουσιασει σε λευκο???
    To M3 E92 ναι μεν είχε παρουσιαστεί σε λευκό αλλά όλα τα πρώτα δημοσιογραφικά ήταν σε imola red, που προσωπικά πιστεύω πως δεν το κολακεύει πολύ...Θυμίσου και το Μ6 που είχε παρουσιαστεί σε Indianapolis, κρίμα δεν ήταν???

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα καθισματα του Μ3ε92 δεν μπαινεις ολοκληρος μεσα δηλαδη?Δεν στηριζουν παρα πολυ καλα???Εγω ειμαι 100 κιλα κ νιωθω απιστευτα στο Μ3 του θειου μου...
    Ενταξει τα καθισματα του 1Μ μοιαζουν με τα δικα μου,μονο που εχει αλλο χρωμα στη ραφη...
    Στα καθίσματα των Μ3 εάν είσαι σχετικά αδύνατος δεν βρίσκεις το ιδανικό κούμπωμα του σώματος εκτός κι αν φέρουν το εξτρά adjustable side support. Βασικά σκέφτομαι κάποια στιγμή να το βάλω retrofit στα δικά μου καθίσματα...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    To M3 E92 ναι μεν είχε παρουσιαστεί σε λευκό αλλά όλα τα πρώτα δημοσιογραφικά ήταν σε imola red, που προσωπικά πιστεύω πως δεν το κολακεύει πολύ...Θυμίσου και το Μ6 που είχε παρουσιαστεί σε Indianapolis, κρίμα δεν ήταν???

Στα καθίσματα των Μ3 εάν είσαι σχετικά αδύνατος δεν βρίσκεις το ιδανικό κούμπωμα του σώματος εκτός κι αν φέρουν το εξτρά adjustable side support. Βασικά σκέφτομαι κάποια στιγμή να το βάλω retrofit στα δικά μου καθίσματα...
    Ο καθενας οπως βολευεται...
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αυτο λεω οτι αν δεν σου αρεσει το προτοκαλι πας σε αλλα απο τα υπάρχων χρωματα που ΚΑΚΟΣ δεν ειναι περισσοτερα..

Η Μ3 βαση του τελευταιου περιοδικου evo {δεν ξερω ανα ειναι ανακριβες}ειναι 107.750 γιουργια..
    Και το ξαναλεω οτι για καποιον που εχει να διαθεσει τα χρηματα των 80.000 ευρω για τον ΑΣΣΟ δεν νομιζω να κωλώσει στα 27 χιλιαρικα παραπανω.

Rides
    5

Προεπιλογή

Αλλο 107 αλλο 80, 33.75% διαφορα

Rides
    5

12. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

GiannisRob (12-12-10)

Σελίδα 7 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα