Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 103

Θέμα: ΑΠΟ 320 ΣΕ 335!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη συγνωμη κιολας για το θαρρος μονο απο ενα καφε σε ξερω αλλα καταλαβα οτι το αμαξι σου το εχεις τρελα και γενικα το προσεχεις πολυ.Δεν λυπασαι καινουργιο αμαξι να κανεις μετατροπη?Ειμαι βεβαιος οτι το στρωσιμο εγινε ευλαβικα,εβαλες μια χαρα και το προγραμμα (ακομα θυμαμαι ποσο ενθουσιασμενος ησουν με τη δυναμομετρηση).Το χειροτερο ειναι να κανεις την μετατροπη και να βγαλει καποιο προβλημα.Οχι λαμπακι αλλα οτιδηποτε.Πολυ απλα θα ειναι μετατροπη και ποτε δεν ξερεις.Εχεις δωσει τοσα λεφτα και το αμαξι ειναι πανεμορφο κριμα να το μπασταρδεψεις.
    Στην τελικη αν επιμεινεις στην μετατροπη εχω δει σαν το δικο σου μετατροπη σε m3 και ειλικρινα δεν καταλαβα πουθενα οτι ηταν μετατροπη.(ο ιδιοκτητης εχει τα παντα απο bmw,μονο bmw,με χρονια στον χωρο και σωστος επαγγελματιας.Αν χρειαστεις σου δινω πληροφοριες οχι απαραιτητα να παρεις απο αυτον αλλα για να μαθεις για την μετατροπη η οτι αλλο)
    δεχομαι pm

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν καταλαβες....να το δηλωσω μπορω......σαν κυβικα, αλλα σαν τεκμηριο αγορας πλεον ειναι δυσκολο.....
    Βαλε οτι πουλαω το δικο μου 32000 και το αλλο κανει 50000, υπαρχει μια διαφορα 18000ε!!! αυτα τα λεφτα πρεπει να τα δικαιολογισω σαν περισευουμενα στο εισοδημα μου, και τωρα με τα νεα τεκμηρια ειναι λιγο πακετακι αυτο....και βαλε οτι και το 320 εχει 5400 τεκμηριο και το 3000 εχει 10400,. οποτε αμεσως υπαρχει και μια διαφορα προς τα πανω 5000ε....μιλαμε οτι θα πρεπει να δικαιολογισω σε μια χρονια 23000επιπλεον ευρω στο εισοδημα......
    Γιάννη, εαν εκανες την τραμπα τωρα το Δεκεμβριο, μετά της 15 Δεκεμβρίου δεν θα ειχες καθόλου τεκμήριο τρίλιτρου.

Εαν γινόταν πριν τις 15, θα είχες τεκμήριο =11/12*5400+1/12*10400=5816.67

από τα 5400 μικρη διαφορά. Το λευκό κάμπριο στα 55 ειναι σαν καινουργιο Γιαννη...και σιγα μη ΔΕΝ παιρνει ψαλίδι.

Ασε το καινουργιο για την F35 το 2014.

Παιδια το αμαξι του Γιαννη ειναι ναραμού...Δε το θέλει κανείς;

Rides
    0

Προεπιλογή

Να το κανω τι ρε;
    Να το παιρνω στην παραλια να παιζω;

Παει καιρος που δεν παιρνω κουβαδακι στο μπανιο.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να το κανω τι ρε;
    Να το παιρνω στην παραλια να παιζω;

Παει καιρος που δεν παιρνω κουβαδακι στο μπανιο.

Έτσι ακριβώς!!!!

Γιάννη αν σου περισσεύουν τα χρήματα να το κάνεις!
    Να μας καλέσεις στο γάμο όμως, οκ?????

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε μου το βαλατε αγγελια κι ολας???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χχμμμμμ.......εδω στο νοτο κυκλοφορει ε92 Μ3 μετατροπη..δεν ξερω ποιος, απο που, πως.........ΑΡΑ ολα γινονται!

Γιαννη προχωρα το. Η δυναμη του 35 θα σε αποζημειωσει...και μιλαμε για πολυ δυναμη.

Το μοναδικο μειονεκτημα η μεταπωληση.
    ειναι η πρωτη μετατροπη που κανανε στην Ελλαδα και του στειλανε ολοκληρο αυτοκινητο απο δω πανω απο μας δεν ελειπε ουτε βιδα!!!ετσι και εγινε μετατροπη με κοστος 25-30000τοσο κοστισαν τα ανταλλακτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για ννη μην το κανεις δεν αξιζει!!!
    1 μονος τροπος για να κανεις σωστη δουλεια ειναι να αγορασεις ολοκληρο αυτοκινητο και να το ξηλωσεις εσυ!!το εχουμε ξαναναφερει οτι θελει ξηλωμα ολοκληρο το αμαξι σου για να περαστει η καλωδιωση μεχρι πισω ολη!θελεις τα κλειδια και το ιμομπιλαιζερ και γενικα οτι εχει πανω το αμαξι γιατι θα το ζηταει ο εγκεφαλος!!αν θελεις να το κανεις και dkg τοτε να δεις ξηλωμα μιας και ξηλωνεις και ταμπλο(αν και νομιζω και να μην το κανεις παλι ταμπλο ξηλωνεις)
    2 πες οτι βρηικες ενα μοτερ καινουριο,οπου ξερεις οτι το διαφορικο τα ψαλιδια τα φρενα τα ημιαξονια κλπ κλπ ειναι και αυτα τσιλικα και δεν ειναι απο καποιο αλλο αμαξι που ο οδηγος του ηταν ταλιμπαν και το εσκιζε ολη μερα?εκτος αν ο μαντρας εχει φερει 1 μονο τροπετο!!!
    3 η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα γνησιο και να το ξεψαχνισεις σε εναν ελεγχο ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι προσεγμενο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!αλλιως οσο τσακαλι και να ειναι ο μαστορας 5-10 φορες θα πας να σου σβησει το 1 λαμπακι να σου ρυθμισει το ταδε κλπ κλπ και σιγουρα για λιγο καιρο το αμαξι σου θα ειναι σαν χριστουγενιατικο δεντρο απ τα λαμπακια που θα αναβοσβηνουν!!!! εχει καλους μαστορες δεν αντιλεγω αλλα αυτες οι μετατροπες στην Ελλαδα ειναι ακομα σε πολυ προιμο σταδιο!!!!!!

ΥΓ ειναι δυσκολο να βρεις ολοκληρο τροπετο 335 στην Ελλαδα μοτερ μπορει να βρεις πολλα αλλα ολοκληρη μετατροπη δυσκολα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 05-10-10 στις 09:43

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

και ποιος ειπε να το βρει στην ελλαδα?

Και για μενα γιατι να κανει τη μετατροπη στην ελλαδα????

Αμα ειναι να δωσει τοσα, θα ψαξει, θα βρει και θα κινηθει.....

Rides
    1

Προεπιλογή

και τι να κανει Χρηστο να το στειλει εξω το αμαξι να το φτιαξουν?τοτε θα παρει 2 335 με τα λεφτα που θα του βγει η μετατροπη!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη το εχω στο μυαλο μου καιρο τωρα θα ηθελα να θεσω καποια
    ερωτηματα μου στην κοινοτητα μας και να λαβω απαντησεις απο
    γνωστες (εξειδικευμενους) και μη.
    Λοιπον τι θεμα ειναι....
    Μπορει να γινει μετατροπη απο Ε92 320 σε 335 twin turbo και να ειναι αξιοπιστη?
    να μην αναβουν λαμπακια, τα ηλεκτρονια να παιζουν ολα.....
    Τι θα περιλαμβανει μια μετατροπη τετοιου ειδους απο μηχανολογικα και ηλεκτρονικα ανταλακτικα?
    Μπαινει αυτοματο κιβωτιο, περνωντας σαν δεδομενο οτι το αμαξι μου φορα μηχανικο?, και αν ναι παιρνει dkg? η μονο steptronic?
    Και θελοντας να προλαβω τις ερωτησεις γιατι δεν το κανω με μια ανταλαγη (αν το κανω), η σκεψη μου ειναι οτι....,περνωντας ενα αμαξι τετοιου τυπου μτχ πρωτον θα πρεπει να δηλωσω αγορα αμαξιου στην εφορεια, κατι που δεν θελω αυτη την στιγμη,μετα θα ειναι ενα αμαξι που σιγουρα καποιος αλλος θα του εχει πιει το αιμα, ενω το δικο μου ξερω οτι ειναι ολοκαινουργιο,θα μου πειτε η μηχανη που θα βαλεις.....ε αυτη θα κοιταξω να ειναι σε που πολυ καλη κατασταση και με ελαχιστοτατα χλμ......
    Για καινουργιο νομιζω οτι ολοι μας καταλαβαινουμε οτι για να παρεις ενα 335 τωρα με καποια καλουδια επανω πρεπει να δωσεις καμια 85000χιλ ευρω!!!! απαραδεκτο,....
    Ευχαριστω...
    βρίσκεις τροπέτο ολόκληρο απο 335. το ξηλωνεις μεχρι τελευταιας βιδας και το περνας επανω στο δικο σου αφου το εχεις ξυλωσει και αυτο μεχρι τελευταίας βιδας. τα μονα φωτακια που θα αναψουν ειναι αυτα απο τις πορτες οταν ειναι ανοιχτες και τα πορειας και θεσεως..χαχαχαχα

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    και τι να κανει Χρηστο να το στειλει εξω το αμαξι να το φτιαξουν?τοτε θα παρει 2 335 με τα λεφτα που θα του βγει η μετατροπη!!!!
    να παει ενα ταξιδακι το πολυ μια βδομαδουλα και να γυρισει διπλοσυναχωμενος και με αδεια τσεπη.
    Τουλαχιστον θα χει το κεφαλι του ησυχο οτι το αμαξι θα ειναι πιο μαμα απο πολλα αλλα και δε θα εχει "ταιριγματα" και "πατεντες"....

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP