Τίποτα το ιδιαίτερο ρε παιδιά. Ψιλο-πράματα μωρέ...
Πήγα να του καθαρίσω τον ουρανό που είχε πολλούς λεκέδες από εμετό, αλλά μου ξέφυγε το χημικό απ τα χέρια και πιτσίλισε παντού, με αποτέλεσμα να του ξεβάψω κατά λάθος τα δέρματα στα καθίσματα και στα πλαϊνά.

Αφού τα κανα λοιπόν όλα αυτά π*****α, λέω ας καθαρίσω τουλάχιστον τον ουρανό να τελειώνω ένα ένα, αλλά (κατά λάθος πάλι) έριξα πάαααααρα πολύ χημικό (δεν το λυπάμαι βλέπετε) και έτσι ο ουρανός δυστυχώς κρέμασε σε 3-4 σημεία.
Έτσι άρχισα να ξηλώνω καθίσματα, ταπετσαρίες και ουρανό. Δεν το κανα όλα μόνος μου γιατί είχε πολύ δουλειά. Φώναξα ένα Πακί από το βενζινάδικο....μου χε πει ότι ήξερε από μονταρίσματα - ξεμονταρίσματα και άμα ποτέ χρειαστώ βοήθεια να του πω. Μπαίνει λοιπόν ο μαύρος από τη πλευρά του συνοδηγού και αρχίζουμε να ξηλώνουμε ταυτόχρονα....'Πάμεεεεε...' του λέω και ο μακάκας τραβάει με δύναμη και σπάει 8 κλιπάκια με τη μία.

Αρχίζω να του κατεβάζω Χριστο-παναγίες και του λέω 'άχρηστε ξεκίνα από πίσω καλύτερα....' καθώς λοιπόν πήγε να σηκωθεί να μπει στο πίσω κάθισμα, βλέπω ότι εκεί που καθόταν το ζώο έχει κάνει μια βαθιά γρατζουνιά στο δέρμα και το χει σκίσει με τα άγρια κουμπιά από το τζίν του.

Τον βουτάω λοιπόν και τον τραβάω άρον άρον έξω από το αυτοκίνητο μη τα κάνει χειρότερα και του χώνω μια σφαλιάρα μήπως και συνέλθει, αλλά από τα νεύρα μου και το μπαμ μού ξεκουμπώνει το ρολόϊ και χτυπάει πάνω στη πόρτα του ε92 με αποτέλεσμα 2 μικρά βαθουλωματάκια και 3 γρατζουνιές των 5-6 εκατοστών

.....τίποτα σπουδαίο δηλαδή......ευτυχώς Παναγία μου γιατί και ο κύριος Γιάννης είναι περίεργος άνθρωπος. Στη συνέχεια παίρνω το θερμοπίστολο να ζεστάνω λίγο τα σημεία που είχαν σκιστεί στο κάθισμα αλλά και εκεί που ξέβαψαν τα πλαστικά και το δέρμα μήπως και καταφέρω να πάρω λίγο ...... χρώμα από το διπλανό σημείο και το καλύψω να μη φαίνεται τόσο πολύ, όμως εκεί που όλα πηγαίνανε καλά, ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και αφηρημένος πάω να αφήσω το θερμοπίστολο κάτω, το ακουμπάω όμως με το καυτό ακροφύσιο στη μοκέτα και φυσικά τη λιώνει, ενώ κάτι 'περίεργο' άρχισε να μου μυρίζει. Μη σας τα πολυλογώ, μέχρι να το κλείσω με το πελάτη που μου τα χε κάνει τσουρέκια, η μοκέτα συνέχισε να καίγεται με αποτέλεσμα να ανοίξει μία τρύπα 30 εκ. μέχρι να προλάβω ν αρπάξω το πυροσβεστήρα.

Φυσικά κάηκε και η επένδυση από κάτω από τη μοκέτα, αλλά δε τρέχει τπτ αφού πήρα κάτι 'παρόμοιο' από ένα χρωματοπωλείο

και το τοποθέτησα στα πρόχειρα, πριν αρχίσω πια την επισκευή στη καμμένη μοκέτα....
Δεν θέλω να σας ζαλίζω άλλο, όμως οι εργασίες ήταν πολλές στο αυτοκίνητο του Γιάννη και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έμεινε στο μαγαζί 9 ολόκληρες μέρες.
Αντίστοιχη περιποίηση έγινε και στα εξωτερικά μέρη του αυτοκινήτου, αν θέλετε μπορώ να σας περιγράψω.
Σημασία έχει ότι ο κύριος Γιάννης έμεινε ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ευτυχώς δεν 'μυρίστηκε' απολύτως τίποτα.
Λέει μάλιστα ότι θα φέρει και το 'μικρό' (σειρά 1) και το IQ αργότερα για να του......αλλάξουμε τα φώτα εεεεε το χρώμα από λευκό πέρλα σε ανθρακί ματ. Άραγε πως στο καλό θα το κάνουμε αυτό ??????