Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 80

Θέμα: E92 320 μασαζάκι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ ωραια δουλεια!!!!Αληθεια τι εκανες στο εσωτερικο?????
    ενα φρεσκαρισμα.......Κωστααα πες
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπραβο!! Πολυ ωραια δουλεια! ΤΟΥΜΠΑΝΟ το εργαλειο...

3. The Following 2 Users Say Thank You to kostas 325 For This Useful Post:

Monsta (15-09-10), Z4 DCT (15-09-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

κουκλα ηταν πριν... κουκλα και τωρα μετα το spa της!!!
    να'σαι καλα Γιανναρε να την ευχαριστιεσαι!!!

5. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Z4 DCT (15-09-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τίποτα το ιδιαίτερο ρε παιδιά. Ψιλο-πράματα μωρέ...

Πήγα να του καθαρίσω τον ουρανό που είχε πολλούς λεκέδες από εμετό, αλλά μου ξέφυγε το χημικό απ τα χέρια και πιτσίλισε παντού, με αποτέλεσμα να του ξεβάψω κατά λάθος τα δέρματα στα καθίσματα και στα πλαϊνά. Αφού τα κανα λοιπόν όλα αυτά π*****α, λέω ας καθαρίσω τουλάχιστον τον ουρανό να τελειώνω ένα ένα, αλλά (κατά λάθος πάλι) έριξα πάαααααρα πολύ χημικό (δεν το λυπάμαι βλέπετε) και έτσι ο ουρανός δυστυχώς κρέμασε σε 3-4 σημεία.

Έτσι άρχισα να ξηλώνω καθίσματα, ταπετσαρίες και ουρανό. Δεν το κανα όλα μόνος μου γιατί είχε πολύ δουλειά. Φώναξα ένα Πακί από το βενζινάδικο....μου χε πει ότι ήξερε από μονταρίσματα - ξεμονταρίσματα και άμα ποτέ χρειαστώ βοήθεια να του πω. Μπαίνει λοιπόν ο μαύρος από τη πλευρά του συνοδηγού και αρχίζουμε να ξηλώνουμε ταυτόχρονα....'Πάμεεεεε...' του λέω και ο μακάκας τραβάει με δύναμη και σπάει 8 κλιπάκια με τη μία. Αρχίζω να του κατεβάζω Χριστο-παναγίες και του λέω 'άχρηστε ξεκίνα από πίσω καλύτερα....' καθώς λοιπόν πήγε να σηκωθεί να μπει στο πίσω κάθισμα, βλέπω ότι εκεί που καθόταν το ζώο έχει κάνει μια βαθιά γρατζουνιά στο δέρμα και το χει σκίσει με τα άγρια κουμπιά από το τζίν του. Τον βουτάω λοιπόν και τον τραβάω άρον άρον έξω από το αυτοκίνητο μη τα κάνει χειρότερα και του χώνω μια σφαλιάρα μήπως και συνέλθει, αλλά από τα νεύρα μου και το μπαμ μού ξεκουμπώνει το ρολόϊ και χτυπάει πάνω στη πόρτα του ε92 με αποτέλεσμα 2 μικρά βαθουλωματάκια και 3 γρατζουνιές των 5-6 εκατοστών .....τίποτα σπουδαίο δηλαδή......ευτυχώς Παναγία μου γιατί και ο κύριος Γιάννης είναι περίεργος άνθρωπος. Στη συνέχεια παίρνω το θερμοπίστολο να ζεστάνω λίγο τα σημεία που είχαν σκιστεί στο κάθισμα αλλά και εκεί που ξέβαψαν τα πλαστικά και το δέρμα μήπως και καταφέρω να πάρω λίγο ...... χρώμα από το διπλανό σημείο και το καλύψω να μη φαίνεται τόσο πολύ, όμως εκεί που όλα πηγαίνανε καλά, ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και αφηρημένος πάω να αφήσω το θερμοπίστολο κάτω, το ακουμπάω όμως με το καυτό ακροφύσιο στη μοκέτα και φυσικά τη λιώνει, ενώ κάτι 'περίεργο' άρχισε να μου μυρίζει. Μη σας τα πολυλογώ, μέχρι να το κλείσω με το πελάτη που μου τα χε κάνει τσουρέκια, η μοκέτα συνέχισε να καίγεται με αποτέλεσμα να ανοίξει μία τρύπα 30 εκ. μέχρι να προλάβω ν αρπάξω το πυροσβεστήρα. Φυσικά κάηκε και η επένδυση από κάτω από τη μοκέτα, αλλά δε τρέχει τπτ αφού πήρα κάτι 'παρόμοιο' από ένα χρωματοπωλείο και το τοποθέτησα στα πρόχειρα, πριν αρχίσω πια την επισκευή στη καμμένη μοκέτα....

Δεν θέλω να σας ζαλίζω άλλο, όμως οι εργασίες ήταν πολλές στο αυτοκίνητο του Γιάννη και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έμεινε στο μαγαζί 9 ολόκληρες μέρες.

Αντίστοιχη περιποίηση έγινε και στα εξωτερικά μέρη του αυτοκινήτου, αν θέλετε μπορώ να σας περιγράψω.

Σημασία έχει ότι ο κύριος Γιάννης έμεινε ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ευτυχώς δεν 'μυρίστηκε' απολύτως τίποτα.

Λέει μάλιστα ότι θα φέρει και το 'μικρό' (σειρά 1) και το IQ αργότερα για να του......αλλάξουμε τα φώτα εεεεε το χρώμα από λευκό πέρλα σε ανθρακί ματ. Άραγε πως στο καλό θα το κάνουμε αυτό ??????

7. The Following 6 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

aristent (15-09-10), bill_m3 (15-09-10), bmwcompactjohn (15-09-10), gant (15-09-10), Kostas_1 (16-09-10), scania124 (15-09-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι λες τωρα???? τον βλεπω να αρχιζει να ψαχνει τη μοκετα ποντο-ποντο!!!!

Περιοχή
    πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

κολοριζικο γιαννη.απο κοντα πρεπει να ειναι ολο τα λεφτα.μπραβο κ στον κωστα για το μερακι του κ τον επαγγελματισμο του.ετοιμαζω κ το δικο μου σιγα σιγα.
    για τον ουρανο το μετανιωσες ε?

10. The Following User Says Thank You to john For This Useful Post:

Monsta (15-09-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο john Εμφάνιση μηνυμάτων
    κολοριζικο γιαννη.απο κοντα πρεπει να ειναι ολο τα λεφτα.μπραβο κ στον κωστα για το μερακι του κ τον επαγγελματισμο του.ετοιμαζω κ το δικο μου σιγα σιγα.
    για τον ουρανο το μετανιωσες ε?
    Του Γιάννη ο ουρανός έχει οροφή και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κοπεί η μεμβράνη στις 4 κούρμπες χωρίς τσακίσματα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Άψογο αποτέλεσμα από τον Κώστα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Αλλά και η Ε92 του Γιάννη, από τις πιο προσεγμένες που έχω δει!
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

13. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμαξι παρεληφθη σημερα το πρωι........σε φοβερη κατασταση.......ετοιμη για γαμο η νυφη!!!!

Το γυαλισμα της εκθαμβωτικο......+2χλμ
    Η κοτα γλυστρα προστυχα .........+15χλμ
    Τα καπμπον βγαζουν ματι.......+5χλμ
    Το εσωτερικο εγινε οπως την μερα που το πηρα........βρακι πεντακαθαρο!!!!
    Το αμαξι ειναι κουκλα.....αξια ανεκτιμητη..

Κωστα πολυ καλη δουλεια!!!!!, ευχαριστω πολυ

Καλες φωτο εχει ο Κωστας...θα βαλει μετα...

Κωστα ευγε, Γιαννη να το χαιρεσαι

15. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τίποτα το ιδιαίτερο ρε παιδιά. Ψιλο-πράματα μωρέ...

Πήγα να του καθαρίσω τον ουρανό που είχε πολλούς λεκέδες από εμετό, αλλά μου ξέφυγε το χημικό απ τα χέρια και πιτσίλισε παντού, με αποτέλεσμα να του ξεβάψω κατά λάθος τα δέρματα στα καθίσματα και στα πλαϊνά. Αφού τα κανα λοιπόν όλα αυτά π*****α, λέω ας καθαρίσω τουλάχιστον τον ουρανό να τελειώνω ένα ένα, αλλά (κατά λάθος πάλι) έριξα πάαααααρα πολύ χημικό (δεν το λυπάμαι βλέπετε) και έτσι ο ουρανός δυστυχώς κρέμασε σε 3-4 σημεία.

Έτσι άρχισα να ξηλώνω καθίσματα, ταπετσαρίες και ουρανό. Δεν το κανα όλα μόνος μου γιατί είχε πολύ δουλειά. Φώναξα ένα Πακί από το βενζινάδικο....μου χε πει ότι ήξερε από μονταρίσματα - ξεμονταρίσματα και άμα ποτέ χρειαστώ βοήθεια να του πω. Μπαίνει λοιπόν ο μαύρος από τη πλευρά του συνοδηγού και αρχίζουμε να ξηλώνουμε ταυτόχρονα....'Πάμεεεεε...' του λέω και ο μακάκας τραβάει με δύναμη και σπάει 8 κλιπάκια με τη μία. Αρχίζω να του κατεβάζω Χριστο-παναγίες και του λέω 'άχρηστε ξεκίνα από πίσω καλύτερα....' καθώς λοιπόν πήγε να σηκωθεί να μπει στο πίσω κάθισμα, βλέπω ότι εκεί που καθόταν το ζώο έχει κάνει μια βαθιά γρατζουνιά στο δέρμα και το χει σκίσει με τα άγρια κουμπιά από το τζίν του. Τον βουτάω λοιπόν και τον τραβάω άρον άρον έξω από το αυτοκίνητο μη τα κάνει χειρότερα και του χώνω μια σφαλιάρα μήπως και συνέλθει, αλλά από τα νεύρα μου και το μπαμ μού ξεκουμπώνει το ρολόϊ και χτυπάει πάνω στη πόρτα του ε92 με αποτέλεσμα 2 μικρά βαθουλωματάκια και 3 γρατζουνιές των 5-6 εκατοστών .....τίποτα σπουδαίο δηλαδή......ευτυχώς Παναγία μου γιατί και ο κύριος Γιάννης είναι περίεργος άνθρωπος. Στη συνέχεια παίρνω το θερμοπίστολο να ζεστάνω λίγο τα σημεία που είχαν σκιστεί στο κάθισμα αλλά και εκεί που ξέβαψαν τα πλαστικά και το δέρμα μήπως και καταφέρω να πάρω λίγο ...... χρώμα από το διπλανό σημείο και το καλύψω να μη φαίνεται τόσο πολύ, όμως εκεί που όλα πηγαίνανε καλά, ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και αφηρημένος πάω να αφήσω το θερμοπίστολο κάτω, το ακουμπάω όμως με το καυτό ακροφύσιο στη μοκέτα και φυσικά τη λιώνει, ενώ κάτι 'περίεργο' άρχισε να μου μυρίζει. Μη σας τα πολυλογώ, μέχρι να το κλείσω με το πελάτη που μου τα χε κάνει τσουρέκια, η μοκέτα συνέχισε να καίγεται με αποτέλεσμα να ανοίξει μία τρύπα 30 εκ. μέχρι να προλάβω ν αρπάξω το πυροσβεστήρα. Φυσικά κάηκε και η επένδυση από κάτω από τη μοκέτα, αλλά δε τρέχει τπτ αφού πήρα κάτι 'παρόμοιο' από ένα χρωματοπωλείο και το τοποθέτησα στα πρόχειρα, πριν αρχίσω πια την επισκευή στη καμμένη μοκέτα....

Δεν θέλω να σας ζαλίζω άλλο, όμως οι εργασίες ήταν πολλές στο αυτοκίνητο του Γιάννη και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έμεινε στο μαγαζί 9 ολόκληρες μέρες.

Αντίστοιχη περιποίηση έγινε και στα εξωτερικά μέρη του αυτοκινήτου, αν θέλετε μπορώ να σας περιγράψω.

Σημασία έχει ότι ο κύριος Γιάννης έμεινε ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ευτυχώς δεν 'μυρίστηκε' απολύτως τίποτα.

Λέει μάλιστα ότι θα φέρει και το 'μικρό' (σειρά 1) και το IQ αργότερα για να του......αλλάξουμε τα φώτα εεεεε το χρώμα από λευκό πέρλα σε ανθρακί ματ. Άραγε πως στο καλό θα το κάνουμε αυτό ??????

Η μαλ@κεια ειναι οτι ειχα ξεχασει να σου πω οτι μια μερα με επιασε διαροια και τα αμολεισα ολα πανω στα καθισματα στην οροφη και παντου......παλι καλα δεν μυριζει τιποτα πλεον!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

17. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Vasilis (16-09-10)

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP