Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 99

Θέμα: Ανάρτηση Z3

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Deep ευχαριστώ πολυ που με καθισυχαζεις αλλά θα το ψάξω τέρμα.
    Θα το πάω να το ρυθμισουν από την αρχή και σωστά αυτή τη φορά και να είμαι μπροστά.
    Μου είπε αυτός που το έφτιαξε να το δοκιμάσω πρώτα έτσι όπως το ρυθμισε και μετά άμα θέλω να το πάω για ψηλωμα γιατί πρέπει να δουλέψουν πρώτα οι αναρτήσεις....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ελατηρια ειναι εντελως λαθος....Το'χω ξαναδει αυτο σε φτηνη coilover FK.Δεν δουλευει η αναρτηση ετσι.....θες αλλα ελατηρια πισω κοντυτερα ή μακρυτερο πισω αμορτισερ....
    Υ.γ εχεις γραψει λαθος διασταση ελαστικων νομιζω,205/55/16 οχι 15 πρεπει να φορας...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

3. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Jimmys_Z (08-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι 205/55/16 φοράω τυπογραφτυπογραφικό λάθος..
    Γιατί όμως να τα δίνει η εταιρεία έτσι για το z3?
    Τι μου προτείνεις να κάνω και να κοιτάξω, γιατί άμα περιμένω από το συνεργείο κάηκα.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσφατα Ε36 συγγενη μου φορεσε FK και ηταν ετσι πισω τα ελατηρια,ενω μετα απο απανωτα email στην εταιρεια,δεν βγαλαμε ακρη παρολο που τους εστειλε φωτο....Τ'αμορτισερ ηταν κοντυτερο απο το αντιστοιχο bilstein κατα 6-8 ποντους δνε θυμαμαι ακριβως!Βεβαια 8 ποντους κοντυτερο ειναι και το δικο μου D2 αλλα με αντιστοιχο ελατηριο.Εν πασει περιπτωσει,τελικα εβαλε πισω 2 ελατηρια schnitzer που ειχε και ηταν οκ...Εισαι η 2η περιπτωση που ακουω παντως....Στειλτους ενα email με φωτογραφιες να δεις τι θα σου απαντησουν...
    υ.γ το συνεργειο δεν ειναι υποχρεωμενο,ουτε να σου βρει λυση,ουτε να σε βοηθησει να στησεις τ'αμαξι σου..Αυτος αναλαμβανει την τοποθετηση μονο και φερει την ευθυνη της εργασιας του.Τωρα αν εχει διαθεση να σε βοηθησει,αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

6. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Kostas Maras (08-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σίγουρο αυτό αλλά είναι φίλος και θα μπορούσε να προσέξει λιιιγο παραπάνω από το καθόλου. Επίσης η μόνη coilover που μου πρότεινε ήταν η technix μιας και όλες τις άλλες τις έβγαζε άχρηστες. Ε και ο πωλητής μου είπε πως η maxtrac είναι ίδια technix αλλά και χρωμιομένη. Και μου είπαν όλα οκ. και μόλις πήρα το αμάξι καλό χρυσό αλλα ιδού τα αποτελέσματα. Από την εταιρία μου είπαν πως είναι 1000% για Z3, θα στείλω όμως και φωτογραφίες να το δουν και να μου πουν.
    Πάντως αύριο θα δείξει η νεκροψία. Δε θα το κουνήσω ρούπι μέχρι να το φτιάξουν και να δω τι μαλακίες έχουν κάνει ή εαν φταίει όντως η ανάρτηση. Και σίγουρα μετά σε άλλο συνεργείο για έλεγχο, δεν είναι να παίζεις με αυτά γιατί μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για κοιτάξτε όμως και αυτό.... Μόλις το βρήκα.
    https://www.maxtrac.eu/auto-weergeven
    https://www.maxtrac.eu/shop/schroefsets/30403242
    https://www.maxtrac.eu/shop/verlagingsveren/10103190

Καμία σχέση τα ελατήρια αυτά με τα δικά μου...
    Λάθος?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσφατα Ε36 συγγενη μου φορεσε FK και ηταν ετσι πισω τα ελατηρια,ενω μετα απο απανωτα email στην εταιρεια,δεν βγαλαμε ακρη παρολο που τους εστειλε φωτο....Τ'αμορτισερ ηταν κοντυτερο απο το αντιστοιχο bilstein κατα 6-8 ποντους δνε θυμαμαι ακριβως!Βεβαια 8 ποντους κοντυτερο ειναι και το δικο μου D2 αλλα με αντιστοιχο ελατηριο.Εν πασει περιπτωσει,τελικα εβαλε πισω 2 ελατηρια schnitzer που ειχε και ηταν οκ...Εισαι η 2η περιπτωση που ακουω παντως....Στειλτους ενα email με φωτογραφιες να δεις τι θα σου απαντησουν...
    υ.γ το συνεργειο δεν ειναι υποχρεωμενο,ουτε να σου βρει λυση,ουτε να σε βοηθησει να στησεις τ'αμαξι σου..Αυτος αναλαμβανει την τοποθετηση μονο και φερει την ευθυνη της εργασιας του.Τωρα αν εχει διαθεση να σε βοηθησει,αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.....
    Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη οτι τα ελατήρια ειναι λάθος ή τα αμορτισέρ κοντύτερα.......λυπαμαι φίλε μου αλλα σε είχα προειδοποιήση οτι ειναι πολυ φτηνή ανάρτηση για να ειναι αληθινή........

10. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Jimmys_Z (08-02-15), paganis (08-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το καταλαβαίνω Κώστα, όμως εάν είναι όντως έτσι ή μου την αλλάζουν ή μου δίνουν λεφτά πίσω εφ' όσων έχει 2 χρόνια εγγύηση και είναι για αυτό το αυτοκίνητο.

Rides
    0

Προεπιλογή

πρώτον coilover 300 ευρώ δεν παίζει.
    δεύτερον αυτός που προτείνει κατι τέτοιο δεν ξέρει απο αναρτήσεις το λιγότερο.οι υπόλοιποι που δίνουν απο 1,5 χιλιάρικο είναι άσχετοι?
    βρες το σχετικό thread του nicholas_s2k και διάβασε τι πρέπει να κάνεις στο αμάξι σου.
    το ζ3 με φθηνα πράγματα είναι για πέταμα και δεν στρίβει ποτε.

13. The Following 2 Users Say Thank You to bmwz3 For This Useful Post:

Jimmys_Z (08-02-15), Kostas Maras (08-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τις συμβουλες. Αυριο θα το κοιτάξω έστω και για αλλαγή από την αρχή.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP