Μια γνώμη αν γνωρίζετε κάποιο παααρα πολυ καλό συνεργειο για μετατροπη από Μ54 2.2 σε Μ54 3.0 σε Ε60.Να έχει εμπειρία σε αυτό.Ευχαριστώ

Μια γνώμη αν γνωρίζετε κάποιο παααρα πολυ καλό συνεργειο για μετατροπη από Μ54 2.2 σε Μ54 3.0 σε Ε60.Να έχει εμπειρία σε αυτό.Ευχαριστώ

Από τον φίλο μου με το συνεργείο ξέρω ότι τα ανοίγει τα μπουκάλια μπροστά στον πελάτη και αν περισσέψει κάτι το δίνει στον πελάτη. Επίσης από συζητήσεις που έχουμε κάνει πολλοί στα συνεργεία λίγο λίγο που περισσεύει από τον καθένα γεμίζουν μπουκάλια και τα χρησιμοποιούν σε άλλους πελάτες, δεν είναι κακό αρκεί να είναι του ίδιου τύπου και νούμερο...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Βασιλης (06-04-15)
BILL007 (07-04-15)

Φυσικά και είναι κακό να πληρώνω για καινούριο λάδι και ο μάστορας να μου ρίχνει ότι περίσσευμα είχε μαζέψει την τελευταία εβδομάδα (ας είναι και του ίδιου τύπου). Και είναι αυτονόητο ότι ο σωστός επαγγελματίας θα στο δώσει το περίσσευμα γιατί μπορεί να χρειαστείς να συμπληρώσεις. Από την στιγμή που το πλήρωσες είναι δικό σου.
Πάντα μα πάντα ακόμα και στο πιο απλό service κάθομαι μπάστακας πάνω από τον μάστορα, από την αντιπροσωπεία μέχρι το συνεργείο της γειτονιάς. Μόνο έτσι είμαι σίγουρος ότι έγιναν οι εργασίες και μπήκαν τα υλικά που πλήρωσα και μόνο έτσι νοιάζονται και είναι πιο προσεχτικοί. Γιατί οι τσαπατσούληδες δυστυχώς περισσεύουν στα συνεργεία, λίγοι είναι μερακλήδες και προσέχουν το αμάξι σου σαν να ήταν δικό τους.
A8hnaios (07-04-15), BILL007 (07-04-15), chrisgiapz3 (07-04-15), georggge46 (07-04-15), sierra (07-04-15), Βασιλης (06-04-15)

Ολα γινονται
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
katsaraios (07-04-15)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!