Σε ευχαριστούμαι για την εξυπηρέτηση Χρήστο να είσαι καλά...![]()
Σε ευχαριστούμαι για την εξυπηρέτηση Χρήστο να είσαι καλά...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Χρίστος (28-04-14)
θα ελεγα οτι δινει μια περιεργη κιτρινοπρασινογαλαζια χροια στο ασπρο.
Με τη πρωτη ματια δε φαινεται αλλα αν το δεις προσεκτικα (εκτος της ζαλαδας μετα απο το πολυ φως) το καταλαβαινεις.
Το φως ειδικα σε μενα με το μπεζ εσωτερικο ειναι παρα πολυ σε σημειο που δε μπορεις να κοιτας τον ουρανο.
Το υπολοιπο αμαξι ομως κερδιζει!!!
Πολλα +++ στον φιλο Αλεξη που μου εσβησε καθε αμφιβολια να παρω τις συγκεκριμενες πλακετες (αφου τις εβαλες εσυ του πα θα μ αρεσουν!!)
και μερικα ακομα για καθε βοηθεια-συμβουλη για διαφορα τεχνικα κ αλλα ζητηματα και πληροφοριες που παρειχε για να με κατευθεινει να διαλεξω σωστα κομματια.
![]()
Οι πληρωμες ξεκινησαν!!
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman ()
4. Νikos320 ()
5. Δημητρης Λεκκας ()
6. Loukas ()
7. Samaro ()
8. ssaliaris ()
9. Moufas E46 ()
Oποιος πληρωνει παρακαλω να μου στελνει ενα μνμ για να τσεκαρω αν ειναι ολα καλα.
Οι πληρωμες ξεκινησαν!!
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman (PAID)
4. Νikos320 ()
5. Δημητρης Λεκκας ()
6. Loukas ()
7. Samaro ()
8. ssaliaris ()
9. Moufas E46 ()
Oποιος πληρωνει παρακαλω να μου στελνει ενα μνμ για να τσεκαρω αν ειναι ολα καλα.
Οι πληρωμες ξεκινησαν!!
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman (PAID)
4. Νikos320 ()
5. Δημητρης Λεκκας (PAID)
6. Loukas ()
7. Samaro ()
8. ssaliaris ()
9. Moufas E46 (PAID)
Άντε και οι υπόλοιποι να βάλετε τα χρήματα να γίνει η παραγγελία, πλησιάζουν οι διακοπές και θα φύγουμε...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Εγώ δεν έχω χαμπάρι που θα βάλουμε τα λεφτα τι εγινε
Χάθηκα !!!
Μετά απο χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον Χρίστο, δεν θα συμμετάσχω στην πιο πάνω αγορά .
Καλή συνέχεια !![]()
Χρίστος (06-05-14)
Έχω τρεις μέρες που ταλαιπωρούμε και ταλαιπωρώ και άλλο κόσμο και δεν έχω βγάλει άκρη με τις ενώσεις και τις συγχωνεύσεις τις Πειραιώς, αγροτική Μεγαλόπολης δεν μπορεί να βάλει λεφτά στην κάρτα, γενική Τρίπολης το ίδιο, αγροτική Λεβιδίου δεν υπάρχει η κάρτα…έλεος τι σκατά να φταίει επιτέλους??? Χρήστο ρε φιλαράκι δεν μ δίνεις τα link που με κόπο βρήκες μπας και τα παραγγείλω από το δικό μου eBay???με αυτούς άκρη δεν βγάζω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι δημόσια τον Χρήστο για όλη αυτή την προσπάθεια.
Samaro (06-05-14)
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ !![]()
Nikos320 (06-05-14)