Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Καλησπέρα σε όλους! Την Κυριακή είχα την τύχη να μπω για πρώτη φορά σε Ε36 Μ3 ενός μέλους μας, του Δημήτρη (m3e36) με αφορμή να δω πως συμπεριφέρονται τα αμορτισερ που φοράει αφού κι εγώ εδώ και καιρό έψαχνα για ανάρτηση για το δικό μου...
Εκτός όμως από την απόδοση των αναρτήσεων ο Δημήτρης φρόντισε να μου δείξει και την απόδοση του 6κύλινδρου που ειλικρινά δίνει "φτερά" στην καρότσα από το 36άρι ακόμα και με 4 άτομα...!!!Ο τρόπος με τον οποίο ανέβαζε στροφές και η ικανότητα να μας κολλήσει όλους στα καθίσματα (φαραώ
) ήταν απίστευτη...!!! Απο στάση τα 200 χλμ ήρθαν για πλάκα στο κοντέρ σε λίγα μόλις μέτρα χωρίς να πάρω χαμπάρι τίποτα... Πόσο μπροστά μπορει να ήταν αυτό το αυτοκίνητο για την εποχή του τόσο στην εμφάνιση όσο μάλλον και στις επιδόσεις αλλά και για τα επόμενα χρόνια αφού και η 46άρα Μ3 δεν καταφέρνει να χτυπάει τέτοια νούμερα...
![]()
Αν ήμουν μία φορά κολλημένος με την 36άρα, μετά από μία τέτοια εμπειρία μπορώ να δηλώσω ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμέσως μετά τη βόλτα περιττό να αναφέρω πως ούτε που σκέφτηκα τα αμορτισερ...
Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη και από εδώ για τον χρόνο τουκαι να τον συγχαρώ για το ΤΕΡΑΣ του...
Κατάφερε και μου άναψε μεγάλες φωτιές...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
A8hnaios (18-12-13), Bazil Van Sinner (18-12-13), JimE36 (18-12-13), Leonidas_E39 (18-12-13), limnios.m3 e36 (18-12-13), micz (19-12-13), Panos 316T (18-12-13), Vassilis ///M (18-12-13), zaharias (19-12-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (18-12-13)
Ο πατέρας μου έχει έναν πολύ ευκατάστατο φίλο που απο μικρός οδηγούσε πολύ γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα για "τότε"
Στα μέσα των 90's (93-94 κάπου εκεί) αγόρασε ένα μαύρο Μ3 Ε36 το 286 νομίζω..
Με 4 άτομα στην ευθεία των Μεγάρων βλέπανε 270+ στο κοντέρ και μου έλεγε ο πατέρας μου ότι τότε δεν μπορούσες να δεις τέτοια χιλιόμετρα.Του είχε κάνει εντύπωση ότι γύρω του είχαν θολώσει και ο δρόμος είχε στενεύσει πολύ!!!
Πραγματικά τρομερό αυτοκίνητο για την εποχή του!!!![]()
BILL007 (23-12-13), HLIAS - E36 (18-12-13)