EVERGET (18-08-13)
Θωμά αν το ειχε και αυτο το 46....θα ηταν το τέλειο αυτοκινητο.
Οσο κοιταω τη Μ4, μου αρέσει περισσότερο απο Ε92 Μ3...γιατι δείχνει πιο κομπακτ - λιγότερο μαουνα. Δεν μου αρέσει όσο θα ήθελα γιατι α) δεν εχει φουσκωμένα άκρα β) ήθελα να φαίνεται περισσότερο η ασυμμετρια στις ζάντες με την πίσω να εχει φανερά περισσότερο offset.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
120ie87 (18-08-13), Leonidas_E39 (18-08-13), Vasilis M3 (18-08-13)
Όταν μια μεγάλη (κακά τα ψέμματα) εταιρία σαν την BMW αλλάζει τη σειρά του αναγνωρισμένου και καταξιωμένου μοντέλου της και την ονομάζει από Μ3-> Μ4, δεν μπορεί να το κάνει χωρίς να προσφέρει κάτι εξαιρετικό.
Είμαι σίγουρος ότι χωρίς την ελεφαντίλα-αμερικανίλα-μπαλονίλα του τελευταίου Μ3, θα προσφέρει ένα εξαιρετικό σασί με λιγότερο βάρος, πιο ευέλικτο και με αρκετές δόσεις απολαυστικής υπερστροφής που θα γυρίζει λίγο στις παλιές-καλές αξίες των προηγούμενων Μ.
Προσωπική άποψη και μια και το συζητάμε το θέμα την έγραψα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 18-08-13 στις 19:32
Vasilis M3 (18-08-13)
Βρε και αμαξαρα θα ειναι, και μπαντες θα κανει (///Μ ειναι. Τι διαλο πια, αν το αλλαξουν και αυτο θα ειναι για ΤΙΣ ντοματες μετα), και πολλοι θα τους πεφτουν τα σαγονια οταν θα το βλεπουν, και κροτιδα θα'ναι, και σα τρενο θα μπαινει, και και και...
Νασο, τα πισω φτερα ειναι πρισμενα φιλε. Απλα ερχεται πολυ ομοιομορφα το πισω φτερο στους θολους που δεν φαινεται τοσο το μεγεθος του πριξηματος. Χανει και απο το χρωμα που δεν κανει πολυ σκια. Ισως σε κανα γκριζο χρωμα να φανουν καλυτερα οι γραμμες του.
Εγω οσο το βλεπω, μου αρεσει σαν συνολο. Επισεις οσο το βλεπω, το καπο χαλαει πολυ το αμαξι. Θεωρω οτι τα διπλα κοψιματα δεν επρεπε να υπαρχουν, ενω το καρουμπαλο στη μεση θα επρεπε να ειναι κατι κοντα στο σχημα που ειχε το Ε92. Το καπο με χαλαει παρα πολυ...σα να μην δενει με το υπολοιπο αυτοκινητο.
sympether with chiefτης
Η ε92 μεγάλωσε αρκετά... Και αυτή δείχνει επίσης μεγάλη.
Μάλλον στο μέγεθος των προηγούμενων M3 θα είναι ίσως κάποια M2 ...
Η συγκεκριμένη εκτός απο τη δύναμη που θα έχει ... Λογικά θα παίρνει ακόμα περισσότερη λόγω τουρμπο...
Μακάρι να έχει καλό στόφαρισμα , καλή απόκριση και ομαλή μεταφορά της δύναμης στο δρόμο.
Τα γράφω αυτά γιατί και για την 1Μ έχουν γραφτεί διθυραμβικα σχόλια, αλλα πλέον διαβάζω ότι υπάρχει λαγκ που χαλάει το παιχνίδι, υπάρχει υστέρηση στο γκάζι, που δε βοηθάει στην επικοινωνία κλπ κλπ.... Δυστυχώς μαθαίνουμε για τα αυτοκίνητα τα πραγματικά σχόλια αφού φύγουν απο την παραγωγή...
Είναι σαν τις 911... Σε κάθε νέα γενιά έχουν εξαλείψει την μικρή τάση υπόστροφης που είχε η προηγούμενη γενιά...![]()
Πολύ όμορφο και επιθετικό σύνολο με επιβλητικό stance. Σαφές βήμα σχεδιαστικής εξέλιξης.Τα πίσω φτερά επιτέλους αποκτούν όγκο.
Οι πίσω ζάντες έχουν καλό concave,αν και δεν τις βοηθάει το σχέδιο.
Το Dark grey θεωρώ ότι είναι το πιο all around χρώμα,που τη συνδέει και με το παρελθόν.
Ωραία λεπτομέρεια:η Μ τριχρωμία στην carbon οροφή.
aristent (18-08-13)
Δλδ???
sympether with chiefτης
2 φωτο παιδια απο το εσωτερικο.