BILL007 (05-02-16)

Κάνεις λάθος εδώ, τουλάχιστον στο Ε36, δεν έχει 1 μήνα που χρειάστηκε να κάνω κάτι στο διακόπτη της μίζας και έβγαλα τιμόνι και αερόσακο. Και να φανταστείς είχα αφαιρέσει και τον πόλο της μπαταρίας. όταν τα ξανασύνδεσα (δεν είχα γυρίσει καθόλου διακόπτη μέχρι τότε) το λαμπάκι στο check που κάνει πριν την εκκίνηση του αυτοκινήτου παρέμεινε αναμμένο.

Εχω βγάλει παρά πολλα τιμόνια καθίσματα πλευρικούς κλπ αερόσακους.ΠΟΤΕ δεν άναψε λαμπάκι αν δεν ανοίξω διακόπτη.κατι άλλο κάνατε και αφου κατι εκανες στον διακόπτη της μίζας προφανώς έδωσες ρεύμα καταλαθος και άναψε το τσεκ.εξαλλου με κλειστό διακόπτη δεν εχει λογική να ανάψει τσεκ αφου το αυτοκίνητο δεν κανει έλεγχο τις μονάδες
BILL007 (05-02-16)

συμφωνώ σε αυτό που λες, έχει λογική, αλλά σου λέω τι έγινε. δεν έκανα κάτι τραγικό, έβγαλα τον πύρο που κλειδώνει το τιμόνι γιατί έσπασε και δεν ξεκλείδωνε το τιμόνι. σε όλη τη διάρκεια ο πόλος της μπαταρίας ήταν βγαλμένος, οπότε δεν υπήρχε ρεύμα για να δώσω, έστω και κατά λάθος. όταν διάβασα στο manual για το λαμπάκι του αερόσακου, το να αποσυνδεθεί το καλώδιο και να ξανασυνδεθεί το έδινε σαν πιθανή αιτία.
VasilisG85 (08-02-16)

Σημερα μου ηρθε χαρτι από τα κεντρικα για αλλαγη του αεροσακου και είμαι δευτερο χερι δεν το περιμενα,καλλιο αργα παρα ποτε,εκλεισα ραντεβού στον σπανο μεγαλη πεμπτη΄για αλλαγη

Σήμερα πήγα το Ε46 για έλεγχο στην αντιπροσωπεία. Η κοπέλα της reception μου είπε ότι βάσει του αριθμού πλαισίου, θα πρέπει να αλλαχτεί ο αερόσακος του συνοδηγού στα πλαίσια της ανάκλησης που αναφέρετε εδώ.... Η αντικατάσταση γίνεται εντελώς δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση από εμένα (ούτε εργασία)....