Εγω πηγα και αδειασα δυο γεμιστηρες στη ΝΔ παντως και ξεθυμανα.
katrin_bmw (14-01-13), Samaro (14-01-13), Κωνσταντίνος (14-01-13)
Ρε Ελενη, χωνεψε το. Ο Σπυρος χρωσταει 20 μαθηματα.
Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Τι εξεταστικη να περασει?
Πρεπει σε 6 μηνες να περασει 3 χρονια μαθηματα.
katrin_bmw (14-01-13)
+10000 δεν εχει σημασια τι αυτοκινητο οδηγαει ο καθενας ειναι η αδικια η πουστια ... ειναι θρασυτατοι ... αδιστακτοι ..και δυστυχως κανεις δεν κανει κατι ... εγω ειμαι μεσα να βγουμε στους δρομους να διαμαρτυρυθουμε ... η κατασταση ειναι απαραδεκτη απο ολες τις αποψεις. αυτοι μας κοροιδυεουν 3 χρονια με την λιστα λαγκαρντ λες και ειμαστε μαλακες ..και απο την αλλη μασ εχουν ξεκσισει στους φορους !!! οι αγανακτισμενοι τι εγινε..ποτε θα γινει παλι συγκεντρωση ???
Bazil Van Sinner (14-01-13), bimmerm (14-01-13), I_MNL (16-01-13)
Από το να κλείνουμε τους δρόμους, ας πάμε να καταθέσουμε πινακίδες μαζικά. Δεν έχει σημασία αν πληρώσαμε ή όχι τα τέλη. Καταθέτουμε πινακίδες, παίρνουμε τηλέφωνο την ασφαλιστική μας και ζητάμε διακοπή συμβολαίου κι επιστροφή υπολοίπου λόγω ακινησίας. Άσε εκείνες να κάνουν τη δουλειά μετά.
Bitz (14-01-13), I_MNL (16-01-13), Konstantinos E60 (14-01-13), RallyArt (14-01-13)
Ρε φουστη* μου ο ΙΝΚΑ που στο διάολο είναι? Τελείως διακοσμητικος? Στην Γερμανία βαράνε προσοχες στον πρόεδρό του.
Bazil Van Sinner (14-01-13)
καλη λυση δεν λεω αλλα οχι πρακτικη.γιατι καποιοι δεν εχουν δευτερο αυτοκινητο και το χρειαζονται η' εχουν δευτερο λογω οικογενειας και παλι το χρειαζονται .αυτο θα ισχυε μονο για αυτους που εχουν ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο στο γκαραζ που βγαινει μονο για γουστα.
εγω συμφωνω να μην κλεισουν δρομοι μιας και ειμαι και εγω αυτης της νοοτροπιας,να σεβομαστε τον αλλο.αλλα ισως να πεταχτει καμμια ιδεα απο εδω μεσα να γινει η μαζωξη χωρις να ενοχλουμε τους συμπολιτες μας και απλα να βγει σαν ειδηση απο τα καναλια για να ασχοληθουν.θελει αφορμη να γινει θεμα.και ξαναλεω θελει οργανωση να γινει μαζι με εκπροσωπους και επαγγελματιων.το θεμα δεν ειναι μονο ο φορος πολυτελειας.
ειναι η βενζινη με φορο 1 ευρω,ο φορος πολυτελειας στα 2000 κ.ε????,τα τελη,τα τεκμηρια.
μπορει ο φορος πολυτελειας να ψηφιστει αλλα μπορει να κερδισουμε κατι απο τα αλλα.