Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 63 από 63

Θέμα: ευκαιριες η μηπως οχι? Ελλαδα του σημερα...

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στέλνω πορνογραφικο περιστέρι στους διαχειριστές οκεικ δικε μου;
    αντε γεια...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέλνω πορνογραφικο περιστέρι στους διαχειριστές οκεικ δικε μου;
    Τύπε οκ αλλα δεν παίρνεις το σπιτι να γίνουμε γειτονοπουλα, εγω εσυ και η Ελεονωρα στη Σαρωνιδα...

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

ολη αυτη η κατασταση με τις ευκαιριες γενικως,μου θυμιζει καποιες συζητησεις που ειχα παλαιοτερα με ατομα πολυ μεγαλης ηλικιας,που πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εμας εχουν κανει παρομοιες......στις οποιες ελεγε ο ταδε παππους,οτι μπορουσε να αγορασει με ελαχιστα χρηματα πχ το ταδε οικοπεδο-καταστημα-χωραφι.....αλλα αυτος δεν τα ηθελε.
    μιλουν για γελοια ποσα....μη ξεροντας φυσικα την εξελιξη που θα ειχε το ολο θεμα με την ανοικοδομηση κλπ.
    ενα αλλο που φταιει για εμενα ειναι και ο χαρακτηρας του μεσου ελληνα.....που σχεδον παντα θελει να φτανει στα ακρα.......
    βλεπει ας πουμε ενα ακινητο το οποιο οταν βγηκε για πουλημα η τιμη του ηταν 200.000 ευρω....μετα επεσε στις 150.000 οπου ηδη εγινε ευκαιρια.....ΑΛΛΑ ο ελληνας λεει ''θα πεσει κι΄αλλο''.....επεσε στις 100.000.......αλλα ο ελληνας σταθερος....''θα πεσει κι΄αλλο''......κι΄αλλο...... και παει λεγοντας........και οταν φτασει η στιγμη να πουλησει αυτος καποιο ακινητο η και αυτοκινητο ακομα......και του λενε οτι αυτο για το οποιο εδωσε πχ 200.000 ευρω......αν παρει τα μισα να μην το πει ουτε του παππα.....πεφτει απο τα συννεφα!!!.......ενω και αυτος πριν απο λιγο απαξιωνε τα παντα,εκτος φυσικα απο τα δικα του....
    κατι αλλο που μου θυμιζει ολη αυτη η κατασταση ειναι η εποχη του χρηματηστηριου,αλλα απο την αναποδη.....
    ειχε βαλει ο Χ ελληνας 1.000.000 δραχμες......εγιναν 2.....του ελεγες εβγαλες τα διπλα και οτι ηρθε η ωρα να τα παρεις........
    ''οχι,θα ανεβει κι΄αλλο''........
    εγιναν 5.....εγιναν 10....κλπ.
    αλλα ο ελληνας.....βραχος στο ιδιο μοτιβο....θα ανεβει....θα ανεβει....
    οσπου στο τελος το 1.000.000 δραχμες εγιναν 50.000 δρχ.....και μετα φυσικα
    ολοι ελεγαν φταιει εκεινος ο αλλος κλπ (φυσικα και ειχαν ευθηνη καποιοι για ολο αυτο)
    αλλα εγω προσωπικα γνωριζω 2 ατομα,οπου ουτε διαπλεκομενοι ηταν,ουτε ''κονε''ειχαν αλλα οταν ειδαν οτι το ποσο που ειχαν βαλει ειχε τριπλασιαστει τα εβγαλαν.

για τα αυτοκινητα που τα αγαπαμε πιστευω ολοι μας σε αυτο το φορουμ,γινοντε καθημερινα σχεδον συζητησεις στο ιδιο μοτιβο παλι........δεν αλλαζει ο ελληνας με τιποτα.

τι θελω να πω???
    ολοι μας ξερουμε ποσο κανει μια τετραδα 18αρες BBS+επωνυμα λαστιχα.....
    ξερουμε επισης ποσο κανει μια καλη επωνυμη αναρτηση,ενα μπακετ recaro σαλονι...
    και ολα αυτα ας πουμε οτι ειναι τοποθετημενα σε ενα Μ40,το οποιο πωλειται 2.000 ευρω!!!
    ΑΛΛΑ ειπαμε......ο ελληνας θα παει να παρει ενα με 700 ευρω,γιατι δεν τον πιανει κανενας κοροιδο....ακου 2.000 ευρω ενα Μ40......και μπορει ισως οχι απο την πρωτη μερα να του ριξει αλλα 5.000!!!......αλλα δεν εχει καμια σημασια,γιατι αυτος το αγορασε 700!!!!

πιστευω να εχετε καταλαβει οι περισσοτεροι,τι θελω να πω με ολα τα παραπανω....γιατι με τον γραπτο λογο δεν τα παω και πολυ καλα!!!!

και για να πω και εγω τη γνωμη μου υστερα απο ολα αυτα,οσων αφορα την αρχη του νηματος αυτου.......

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ φυσικα για αυτους που διαθετουν χρημα.
    σημερα οντως κυριαρχει το μετρητο.....αλλα καποια στιγμη (την οποια δεν ξερω)θα ομαλοποιηθουν τα πραγματα και παλι.......ισως οχι στα υπρβολικα νουμερα που ηταν πριν λιγα χρονια,λογω μεγαλης ζητησης που υπηρχε.

4. The Following 12 Users Say Thank You to individual For This Useful Post:

aristent (11-01-13), bill_m3 (11-01-13), Dimimav (11-01-13), gnx (12-01-13), hades7 (11-01-13), Konstantinos E60 (11-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13), nikos1400 (12-01-13), ntinos (11-01-13), Ptboul (11-01-13), S8N (11-01-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (11-01-13)

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP