ο σπαστικός (εγώ)
γυρίστε το δέκτη σας στην ΕΤ1 κάθε απόγευμα από αυτη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα, υπάρχει λόγος.![]()
ο σπαστικός (εγώ)
γυρίστε το δέκτη σας στην ΕΤ1 κάθε απόγευμα από αυτη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα, υπάρχει λόγος.![]()
katsaraios (25-10-12)
τόσα χρόνια που γινόντουσαν αποδέκτες επιχορηγήσεων απο τα λεφτά που έστελαν οι γερμανοί, δεν τα έβαζαν, τώρα θυμήθηκαν...
τα υπόλοιπα κανάλια άραγε γιατί δεν κάνουν το ίδιο???
τέλος εποχής, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...πολλά πράγματα θα καθαρίσουν, και πολλά λεφτά θα αρχίσουν να πηγαίνουν στην πραγματκή ανάπτυξη, και όχι στους τρύπιους τενεκέδες τύπου φωτόπουλο και σια.
sympether with chiefτης
https://www.youtube.com/watch?v=_Ap_uSmA8ZY
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Εχε χάρη που μας άφησε χρόνους ο Βλάσσης.
Αλλιώς είχες να φάς καζούρα που θα σου πήγαινε ο κώλος στο πάτωμα.
https://www.youtube.com/watch?v=w-ajeUlj-EY
00:43
330Ci (25-10-12)
κλαψτε ολοι μαζι μηπως πεσει το ποσοστο της Χ.Α.τι αλλο θα δουμε ακομα....
ας το δούμε από την καλή του πλέυρά το πράγμα. Μαθαίνουμε πράγματα που δεν ξέρουμε, με την ευκαιρία αυτή και καταλαβαίνουμε επίσης ότι η κρατική τηλεόραση δεν είναι μόνο χαβούζα που τρώει χρήματα φορολογούμενων και ταίζει συνδικαλισταδες, αλλά έχει κάνει και καλή δημοσιογραφική δουλειά, τουλάχιστον σε επίπεδο ιστορικού ρεπορταζ.
Bitz (28-10-12), katsaraios (25-10-12), Kostas_1 (25-10-12)
τρως δεν εχει αποδειξη..? Αντε γεια!
Πηδ@ς δεν εχει αποδειξη ..
ε.. ρε τι εχει να γινει! πολυ ξυλο θα πεσει..![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bazil Van Sinner (25-10-12)
δελτιο σκαι τωρα.Μαυριδης>θα ζουμε με οδοφραγματα στην Ελλαδα
ευαγγελατος>με ποιον στην κυβερνηση?(για να ξερω με ποιον θα κανω τα ντιλ,σημασια στα οδοφραγματα)
sorry πάνο, αλλά αν και γενικά μου αρέσει πάντα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, να ασχολούμαι με την ουσία και να μην υποτροπιάζω το μυαλό μου με θεωρίες συνομωσίας κτλ κτλ, μου την δίνει η κοροιδία και το γεγονός ότι κάποιος αποπροσανατολίζει γενικότερα κάποιον - κάποιους, επειδή τους θεωρεί κατωτέρας νοημοσύνης.
όσο καλό και να είναι τα άρθρα, όσο καλογυρισμένα και να είναι για την εποχή τους, όσο ανατριχιαστικές και αποστομοτικές να είναι οι εικόνες και οι μαρτυρίες των ανθρώπων που τις έζησαν, δεν έχει κανέναν επιμορφωτικό σκοπό και αυτό είναι που με τρελαίνει.
υποκρισία στον μέγιστο βαθμό θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ την συγκεκριμένη στιγμή που θίγονται τα συμφέροντα των διοικούντων της ερτ.
κατάλαβαν ότι το χαλί άρχισε να φεύγει κάτω απο τα πόδια τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
τόσα χρόνια που εις βάρος των ελλήνων έκαναν όλοι τους αριστοκρατικό συνδικαλισμό απορροφώντας τεράστια ποσά τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν την χώρα ΔΥΝΑΜΗ, δεν έλεγαν τπτ και καρπονώντουσαν επιχορηγήσεις απο τα λεφτά που δανειζόταν η χώρα.
μονο θυμό μπορούν να δημιουργούν τέτοια φαινόμενα υποκρισίας, απο κλίκες ανθρώπων οι οποίοι το μόνο που έχουν μάθει στην ζωή τους είναι να ζούν εις βάρος των άλλων.
sympether with chiefτης