ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Δεν γνωρίζω την αλοιφή που αναφέρεις αλλά θα πρέπει να μας πεις πόσο θαμπωμένα είναι τα φανάρια σου. Χρησιμοποιώ και εγώ μόνο αλοιφή αρκετές φορές αλλά να θυμάσαι ότι θέλει αρκετό τρίψιμο. Θα πρέπει να στεγνώσει το πανί ή αυτό με το οποίο θα τρίβεις το φανάρι, μη βάλεις αλοιφή τρίψεις λίγο και μετά το σκουπίσεις το πιο πιθανό είναι να μην κάνεις δουλειά ή να ξεθαμπώσει σε διάφορα σημεία.
Δεν είναι και πολυ χάλια αλλα έχουν μια κρουστά απο έξω δεν ξέρω τη φταίει αλλα εδω στην Γερμανία τα περισσότερα αυτοκίνητα έτσι είναι τα φανάρια τους ίσως το κρύο σε συνδυασμό με το φως που είναι και την μέρα αναμενα.
Όταν έρθει απο Δευτέρα Τρίτη αν έχει καλο καιρο θα τη δοκιμάσω.
Θα κοιτάξω να βγάλω και φωτο. Πριν και μετα.
μια δυνατη αλοιφη που βγαζει τις γρατσουνιες απο το αμαξωμα κανει δουλεια.
Για βαριες περιπτωσεις...
Γυαλοχαρτο νερου διαδοχικα 500-1000-2000+
Πρασινη χοντρη με πρασινο σφουγκαρι
Κιτρινη ψιλη με κιτρινο σφουγκαρι, και οι δυο με αλοιφαδορο στις 600 στροφες και 1200 αντιστοιχα χωρις πιεση σχεδον με το βαρος του,στο τελος κρυσταλοποιηση με ειδικο βερνικι σε σπρευ.
Για ελαφριες-μετριες περιπτωσεις μονο με τις αλοιφες.
IMAG1414.jpg
IMAG1418.jpg
IMAG1416.jpg
IMAG1421.jpg
IMAG1425.jpg
magoulinio (03-04-16), nikos1400 (31-08-14), Panos 316T (30-08-14), tokiko (30-08-14), Vassilis ///M (30-08-14)
Έμενα που ενώ τα είχα καθαρίσει, μάλλον ψιλό καθαρίσει και έχουν γίνει πάλι χάλια μπορεί να φταίει που έχω αλλάξει λάμπες και έχω βάλει άλλες πιο δυνατές?
Created and sent from my Galaxy Siii
Συνηθως η ζημια γινεται στη εξω μερια του φαναριου απο τον ηλιο και απο την διαφορα θερμοκρασιας του μεσα και του εξω τον χειμωνα που εχει σαν αποτελεσμα να φτιαχνει μια πετσα σαν ξεραμενο δερμα,απο δυνατες λαμπες το βλεπω λιγο δυσκολο να το θαμπωσει, συνηθως το καιει εντελως και για να γινει αυτο πρεπει η λαμπα να ειναι πολυ κοντα στο πλαστικο.
Για να μην ξαναθαμπωσουν τοσο γρηγορα ειπαμε.....κρυσταλοποιηση.
Σε ολα αυτα σημμαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα του πλαστικου σε καθε αυτοκινητο
Αν δεν τρίψεις σωστά με 2000-3000 δε φεύγουν οι αυλακιές από το φανάρι και ξανακολλάει η βρωμιά.
Εγω την εκανα προσφατα, αλλα μαλλον δεν ξεκινησα με αρκετα "χοντρο" γυαλοχαρτο...
Δε θυμαμαι τωρα ακριβως, μου φαινεται ξεκινησα με 1200...? Πανω απο 1000 σιγουρα.
Φοβηθηκα για να πω την αληθεια να ξεκινησω με πολυ "αγριο".
Αμα βρω ορεξη παλι καποια στιγμη θα τα ξανακανω.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM