....το πτυχιο του φυσικου στο χερι και ας μην ειναι η ωρα μου
......αντε και ενα μ3 ε46 csl estoril blue καινουριο εννοειται δεν ζητω πολλα
ή ενα m6 τι λέτε ? παντως το χρωμα το θελω estoril
....το πτυχιο του φυσικου στο χερι και ας μην ειναι η ωρα μου
......αντε και ενα μ3 ε46 csl estoril blue καινουριο εννοειται δεν ζητω πολλα
ή ενα m6 τι λέτε ? παντως το χρωμα το θελω estoril
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
S8N (19-09-12)
Πρόεδρε βλέπω είσαι φαν της γκουρμέ μαγειρικής. Ξέρω λοιπόν μια ένα τέτοιο γκουρμέ εστιατόριο (ψησταριά όπως το λενε στο χωριό μου) στα Δερβενάκια. Είναι ένα χωριό πάνω από την παραλία της Τράπεζας, ουσιαστικά 15' από την έξοδο της Πατρών - Κορίνθου για Καλάβρυτα. Μπαίνοντας στον χώρο του εστιατορίου βλέπεις 2 σεφ να επιβλέπου το ψήσιμο των κρεατικών στις 4 σούβλες. Υπάρχουν γκουρμέ αρνιά, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, κοτόπουλα, κλπ. Μπαίνουν στη σούβλα το πρωί, και αν πας μετά τις 3 δε βρίσκεις τίποτα!
Μια χαρα τα πας.
Εμενα με περιμενει αρακας απο εχτες, και φρεσκο (τρομαρα του) μπριαμ...
Θα πιω και μια σοδα μετα...
μιτριο αλλα δεν βγηκε στο χρωμα που θες ;-)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 19-09-12 στις 20:14
ενα gt3 μεσα στο ρινγκ κ ατελειωτουσ γυρους....
Και για βράδυ πάντως, πάλι σουτζουκάκια είχαμε. Και πάλι με πατάτες θα τα ήθελα, αλλά δεν γίνεται να τα θέλω όλα δικά μου. Θωμά, τώρα τρώω στο γραφείο, γιατί παράλληλα ασχολούμαι με τη διπλωματική. Στην κουζίνα δεν ήταν κανείς: Η αδελφή μου έφαγε πριν καμιά ώρα, ο πατέρας μου πήρε τα σουτζουκάκια του στο σαλόνι, και η μάνα μου του φωνάζει γιατί έκανε τον καναπέ κοκκινιστό.
![]()
120ie87 (19-09-12), Nick bmwlover (20-09-12), Ptboul (20-09-12), S8N (19-09-12), Thomelef (19-09-12)
Nick bmwlover (20-09-12), Ptboul (20-09-12), S8N (20-09-12), Thomelef (20-09-12)
Ρε Γιαννη,με την πατατα εβγαλες την φωτο???
Nick bmwlover (20-09-12)
Άρη αν ως πατάτα, εννοείς το ηρωικό μου Nokia, τότε ναι. Πάντως επειδή πολύ μου τη λέτε για τις διατροφικές μου συνήθειες και για τις ηλεκτρονικές μου συσκευές (απορώ πως δεν με έχουν μπανάρει ακόμα λόγω του Volvo), τώρα θα φάω και καρπουζάκι δικό μας, απ' το χωριό, το οποίο φωτογράφησα με την Canon μπας και γλιτώσω λίγη γκρίνια.
Το αυριανό φαί (αν είναι καλό) θα το πάω σε στούντιο να το φωτογραφήσω. Προεδρική φωτογράφηση με δύο κοντα να το πλαισιώνουν, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα τα φανταζόντουσαν αυτά, τα φασολάκια!
![]()
aristent (19-09-12), Bazil Van Sinner (20-09-12)