Καααααααλος ειναι αλλα νταξει εχω δει και καλυτερους
Καλοοοοοοοοοος! Να πας.
Ειναι τζετ. Τουμπανο καραμπουζουκλης και μαστορας
Γκουχ-γκουχ
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
βαλτες πισω Σταματη μεχρι να σου ετοιμασει τις δικες σου !!!
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Stamatis (06-09-12)
Παιδιά θέλω τις συμβουλές σας. Λοιπόν μου έχει μπει το μικρόβιο να επιδιορθώσω τις ζάντες μου. Εννοώ στοκάρισμα που πιθανόν χρειάζεται σε ορισμένα σημεία και βάψιμο ξανά στο εργοστασιακό χρώμα. Απλά μου φαίνεται περίεργο να μη ξεφλουδίζει το χρώμα που θα βαφεί μετά από κανα ισχυρό καθαριστικό ζάντας. Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, τότε προτιμώ να τις αφήσω ως έχουν. Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία; Απ'ότι είδα, οι περισσότεροι προτείνετε τον Στέργιο. Αλλού διάβασα και για τον Μπιλίρη στο Περιστέρι.
Πηγαινέ τες στο Νίκο Τζόκα στο Νέο Κόσμο.
Δεν μιλάω για ίσιωμα πάντως που ξέρω ότι είναι καλός. Κάνει το βάψιμο ο ίδιος ή σε τρίτο. Επίσης με ένα γρήγορο googlarisma πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να του πας τις ζάντες χωρίς το λάστιχο, πράγμα που με δυσκολεύει καθώς είναι και λίγο μακριά. Θα προτιμούσα να μου είχα ζάντες αντικατάστασης
Λευτέρη, είχα περάσει πρόσφατα από τον Μπιλίρη και σταμάτησα. Είδα της επιδιορθωμένες που είχε.Πολύ ωραίο βάψιμο... Δεν μπορώ να γνωρίζω πως θα είναι μετά από χ χρόνο, τι αντοχή θα εχουν κλπ...αλλά σαν φινίρισμα ήταν οκ.
Αν τυχόν χρειαστείς ζάντες για να κάνεις την δουλειά σου όσο κρατησει η επισκευή, μπορώ να σου δανείσω μία τετράδα. Απλά θα πρέπει να πας να τις παρεις (δεκα χλμ από το σπίτι σου). Είναι σε βουλκανιζατερ φίλου.
BILL007 (14-10-12), lefterishatzi (13-10-12)
Οκ Σπύρο ευχαριστώ πολύ. Ακόμα το σκέφτομαι κυρίως λόγω αντοχής που δεν είμαι σίγουρος. Αν το αποφασίσω και δεν έχουν αυτοί θα σε πάρω