Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 127

Θέμα: Να ζησουμε να το θυμομαστε......

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον.
    Το αυτοκινητο ειναι στο φανοποιειο απο το τρακαρισμα. Η ασφαλεια εβγαλε 6οοοε αποζημιωση. Δηλαδη ή το πεταω και παιρνω 6οοο η το φτιαχνω και βαζω τα υπολοιπα.
    Οι διαπραγματευσεις με την ασφαλεια συνεχιζονται επειδη το ποσο ειναι μικρο γι'αυτο δε σας εχω ενημερωσει ακομα.

2. The Following User Says Thank You to sasabmw For This Useful Post:

Ptboul (23-07-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πόσο παραπάνω έχει εκτιμήσει τη ζημιά σου το συγκεκριμένο φανοποιείο ?

4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

120ie87 (22-07-12)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

^ ακριβώς! αυτό δεν μας είπες!

(και γιατί η ζημιά δεν καλύπτεται συνολικά από την ασφαλιστική? πως "δικαιολογείται" να μην καλύπτεται η ζημιά του ατυχήματος από την ασφαλιστική?)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 22-07-12 στις 22:00

Rides
    0

Προεπιλογή

Φωτογραφίες έχουμε ή όχι ?

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Aκουστε πως εχουν τα πραγματα να καταλαβετε και να ξερετε αν σας συμβει κατι, ο μη γενοιτο φυσικα, γιατι κι εγω δεν ηξερα και με το τροχαιο τα εμαθα.
    Οταν λοιπον τρακαρεις πας το αμαξι σε ενα φανοποιειο για να προχωρησει η διαδικασια. Μιλας με την ασφαλιστικη για ραντεβου με τον εμπειρογνωμονα(τρομαρα του). Στην περιπτωση μου υποτιθεται οτι εγινε φιλικη και μ' αποζημιωνει η ασφαλεια μου. Ο εμπειρογνωμονας εβγαλε ενα ποσο και ΑΣΧΕΤΑ αν συμφωνει ο φανοποιος με το ποσο, το ποσο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο φανοποιος ισχυριζεται οτι το ποσο αυτο δεν φτανει ουτε για τα ανταλλακτικα αλλα ο εμπειρ. κρινει οτι το ποσο ειναι αρκετο για να επισκευαστει ή να αποζημιωθει το αυτοκινητο. Οταν φυγει ο εμπειρ. συντασεται ενα αιτημα και στελνεται στην ασφαλεια του υπαιτιου για να εγκριθει το κονδυλι. Μπορει δηλαδη και να μην εγκριθει!!!
    Η διαδικασια αυτη παιρνει κανενα 20ημερο. Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με την κοπελα στις αποζημιωσεις οταν της ειπα οτι τα χρηματα ειναι λιγα, μου απαντησε πως η ασφαλεια συνυπολογιζει οτι σε περιπτωση ολικης σου δινει καποια χρηματα και τα υπολοιπα τα συμπληρωνεις με την πωληση του αυτοκινητου ως ανταλλακτικα!!! Το αυτοκινητο ομως για να πουληθει ως ανταλλακτικα πρεπει να γινει μεταβιβαση, να φυγει δηλαδη απο πανω μου, μα κανενας παλιατζης δεν το παιρνει στ'ονομα του. Η ασφαλεια ομως για να αποζημιωσει απαιτει χαρτι καταστροφης(ανακυκλωσης) ή πωληση.. Ειμαστε σε διαδικασια πιεσης και απειλων για προσφυγη στα δικαστηρια αν δεν ανεβει το ποσο για επισκευη πια. Το αυτοκινητο θα επισκευαστει και μαλλον θα πουληθει....

8. The Following 2 Users Say Thank You to sasabmw For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12), Ptboul (23-07-12)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

1. Έχει αναφερθεί δημόσια το όνομα της ασφαλιστικής που ΔΕΝ σε αποζημιώνει για ολόκληρη τη ζημιά?

πες μου αν είναι η Μινέττα σε παρακαλώ Σάσα....

2. Έχεις ψάξει άλλο φανοποιό μήπως και γλιτώσεις κάποια χρήματα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 23-07-12 στις 00:36

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

οχι, δε θα ηθελα να αναφερθω δημοσια στην ασφαλιστικη, δεν υπαρχει και λογος αλλωστε.
    Δεν ειναι η Μινεττα, αλλα ειναι το ιδιο γνωστη κι αυτη...και η δικια μου και του γερου ειναι μεγαλες εταιριες.

11. The Following User Says Thank You to sasabmw For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aκουστε πως εχουν τα πραγματα να καταλαβετε και να ξερετε αν σας συμβει κατι, ο μη γενοιτο φυσικα, γιατι κι εγω δεν ηξερα και με το τροχαιο τα εμαθα.
    Οταν λοιπον τρακαρεις πας το αμαξι σε ενα φανοποιειο για να προχωρησει η διαδικασια. Μιλας με την ασφαλιστικη για ραντεβου με τον εμπειρογνωμονα(τρομαρα του). Στην περιπτωση μου υποτιθεται οτι εγινε φιλικη και μ' αποζημιωνει η ασφαλεια μου. Ο εμπειρογνωμονας εβγαλε ενα ποσο και ΑΣΧΕΤΑ αν συμφωνει ο φανοποιος με το ποσο, το ποσο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο φανοποιος ισχυριζεται οτι το ποσο αυτο δεν φτανει ουτε για τα ανταλλακτικα αλλα ο εμπειρ. κρινει οτι το ποσο ειναι αρκετο για να επισκευαστει ή να αποζημιωθει το αυτοκινητο. Οταν φυγει ο εμπειρ. συντασεται ενα αιτημα και στελνεται στην ασφαλεια του υπαιτιου για να εγκριθει το κονδυλι. Μπορει δηλαδη και να μην εγκριθει!!!
    Η διαδικασια αυτη παιρνει κανενα 20ημερο. Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με την κοπελα στις αποζημιωσεις οταν της ειπα οτι τα χρηματα ειναι λιγα, μου Βαπαντησε πως η ασφαλεια συνυπολογιζει οτι σε περιπτωση ολικης σου δινει καποια χρηματα και τα υπολοιπα τα συμπληρωνεις με την πωληση του αυτοκινητου ως ανταλλακτικα!!! Το αυτοκινητο ομως για να πουληθει ως
    ανταλλακτικα πρεπει να γινει μεταβιβαση, να φυγει δηλαδη απο πανω μου, μα κανενας παλιατζης δεν το παιρνει στ'ονομα του. Η ασφαλεια ομως για να αποζημιωσει απαιτει χαρτι καταστροφης(ανακυκλωσης) ή πωληση.. Ειμαστε σε διαδικασια πιεσης και απειλων για προσφυγη στα δικαστηρια αν δεν ανεβει το
    ποσο για επισκευη πια. Το αυτοκινητο θα επισκευαστει και μαλλον θα πουληθει....
    Βασίλη μας ανοιξες τα ματια να σε καλα!

13. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (23-07-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνεις 6 και δεν το δίνεις 2 για ανταλλακτικά με κατεστραμμένες πινακίδες !!!

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σάσα περαστικά πρώτα απ΄όλα και προσπάθησε με κάποιο δικηγόρο που ασχολείτε με ασφάλειες για να βγάλεις κάποια άκρη...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

16. The Following User Says Thank You to sierra For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12)

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP