Για να το γυρισουμε και στο χαβαλε..
Μαρινακης υπερτατη/υπερβαρη δυναμη για να βγαλει κομμα και να τα ισοπεδωσει ολα!
NAI
OXI
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
ΑΚΥΡΟ
Για να το γυρισουμε και στο χαβαλε..
Μαρινακης υπερτατη/υπερβαρη δυναμη για να βγαλει κομμα και να τα ισοπεδωσει ολα!
Επί της ουσίας κύριοι...Φαντάζομαι οτι αυτό που εννούσε ο Διμζαν είναι το σλόγκαν πολιτική χωρίς πολιτικούς. Η δράση έχει έναν μόνο πολιτικό και πολλά αξιόλογα βιογραφικά, τουλάχιστον στις περιφέρειες της Αττικής...πρώτα δείτε τα και μετά κρίνετε. Α, και εναν καταπληκτικο υποψήφιο σε περιφέρεια της Πελλοπονήσου, τον καλύτερο μαθητή της χρονιάς μου στο σχολείο.
Επίσης για να μην ξεφεύγουμε ο Μάνος, σε όλη την προεκλογική περίοδο είναι ο μονος άνθρωπος που έκανε πρόταση συγκεκριμενη για την αναχαίτιση του σπιραλ θανάτου της οικονομίας μας που ειναι το ασφαλιστικό.
Το προβλημα μου ειναι το εξης:
Ο Μανος, με ψηφοθηρικη διαθεση προφανως, δηλωσε οτι θα παει στη ΝΔ αν ορισουν αρχηγο τον Καραμανλη. Ποσο οπισθοδρομικο και ξυλινο! Πεφτουμε δηλαδη στα λαθη του παρελθοντος επιδιωκοντας προσωπικοτητες αποδοχης καθαρα για τις ψηφους. Αυτο εγω δεν το λεω σοβαρη πολιτικη.
Δεχομαι φυσικα οτι ο Μανος εχει παρομοιο προγραμμα με της Δημιουργιας Ξανα , και οτι εχει πολαλ αξιολογα βιογραφικα απο πισω του. Υπαρχει ενα βεβαια για το οποιο βγαζουν χολη στη δημιουργια, αυτο του Βαλιανατου. Το θετουν προυποθεση να φυγει αυτος ωστε να γινει συνεργασια. Δεν ξερω που εχει λερωσει τη φωλια του , δεν την ξερω την ιστορια του..
Για να δουμε...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... δε θελω πασοκ-νδ αλλα εχω και εθνικιστικες αποψεις για το θεμα των μεταναστων (δεν ειμαι και χρυσαυγιτης, ας μεινουν οι νομιμοι)...
τι σκ.... θα ψηφισω αυτη τη φορα δεν ξερω. για ξαναριχτε ιδεες να γιενι συζητηση.
κκε επισης οχι, γιατι κατα τη γνωμη μου εχει μεινει δεκαετιες πισω και ικανοποιειται στο να μιλαει εκ του ασφαλους.
η ντορα πηγε στη νδ, οχι πως θα την ψηφιζα... βολεμενη ειναι , εξουσια αναζητα για να καλυψει τις εγωιστικες της αναγκες. Βαζει και ωραιο περιτυλιγμα με τις προγραμματικες της δηλωσεις...
το λαος (παγκοσμιος πρωταθλητης κωλοτιμπισμου) επισης δεν.. ασε που δε μπαινει...
οικολογους πρασινους δεν τους εχω ψαξει και πολυ αλλα νομιζω δν ειναι στο στυλ μου.
τζημερος vs τσιπρας, μιλαμε για τραγικο διλλημα, και οι 2 εχουν δυναμικη, ο τσιπρας ποτε δεν ηταν στην εξουσια και δεν πιστευω να ναι χειροτερος απο πασοκ νδ, απ την αλλη ο τζημερος φαινεται πολυ πιο ειλικρινης αν και φοβαμαι οτι κι αυτος κρυβει ακροδεξιες ιδεες πισω του....
Μπορεί να το έριχνα στον Τζήμερο αν δεν έκανε τη συνεργασία με τον Μάνο.
Δεν θα ψήφιζα σε καμμία περίπτωση κόμμα που έχει μέσα του τον Βαλιανάτο.
Δεν με ενοχλεί καθόλου που είναι πoυστης, δεν έχω ταμπού με τέτοια θέματα.
Με ενοχλεί ολο αυτό το κραυγαλέο, κοιτάχτε με είμαι πoύστης, δοξάστε με για αυτό.
Με κίνδυνο να παρεξηγήθώ απο αυτούς που η φύση επέλεξε διαφορετικό τρόπο να ικανοποιούν τις ανάγκη τους για επαφή και ζούν ομαλά με αυτήν την συνθήκη, παρέα που έχει μέσα gay pride δεν βάζω σπίτι μου, πόσο μάλλον στην πολιτική ζωή του τόπου.
asot (22-05-12), Dimzan (22-05-12), joseph (26-05-12), Panos 316T (31-05-12), Ptboul (22-05-12), Samaro (22-05-12), steliosm46 (22-05-12), SuperSonic (22-05-12)
Ασ'τα να πανε Σταματη,αλλα τελικα ποιον π@#%$η να ψηφησουμε?
nikos1400 (22-05-12), Panos 316T (31-05-12), Ptboul (22-05-12), Stamatis (22-05-12)
aristent (22-05-12), Dimzan (22-05-12), Panos 316T (31-05-12)