Driver M (07-05-12), ghost-rider (07-05-12), Kostas_1 (07-05-12), Ptboul (08-05-12)
m-power_01 (07-05-12), Monsta (07-05-12), Stathis (07-05-12)
ναι ρε άρη, αλλά και αυτό δεν λέει τπτ. ίσα ίσα, που ενώ ξέρουν την σοβαρότητα της κατάστασης τα κάνανε σκ@τ@ επί τρία συννεχόμενα χρόνια, χωρίς να κάνουν απολύτως τπτ μα τπτ σωστά.
τι να την κάνει λοιπόν κάποιος την αντίληψη της κατάστασης αν συνέχεια λέει έλα μωρέ δεν βαριέσαι.
ειδικά οι πράσινοι, δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης πλέον με τπτ.
sympether with chiefτης
Είναι κομμουνιστικό κόμμα.
Τεράστια διαφορά.
Επίσης, το τι είναι η αριστερά (δηλαδή συριζα-δημαρ για να μη μιλάμε με αερολογίες) θα φανεί σε μερικές μέρες που πιθανόν να είναι κυβέρνηση. Πρώτος εγώ θα την κρίνω αν δεν βρει λύσεις ή δεν κάνει όσα έχει υποσχεθεί.
Εδώ και 35 χρόνια ωστόσο, για τα αμπέλια έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με τον πλέον καταφανή και αδιαμφισβήτητο τρόπο.
Και αν αντιλαμβάνονται τι διακυβεύεται, τότε να φρόντιζαν να μη μας φτάσουν στο σημερινό χάλι.
Να ήταν προνοητικοί και όχι να πάνε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με μέτρα πείνας, αδικίας και εξαθλίωσης, τα οποία μάλιστα είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω σχεδίου μας οδηγούν στον πάτο μια ώρα αρχύτερα.
Τώρα είναι αργά για μετάνοιες και συγχωροχάρτια και αυτό φάνηκε χτες.
Στις ερχόμενες εκλογές εικάζω ότι θα φανεί ακόμα περισσότερο ώστε ακόμα και γυαλιά σαν του Λάκη του γλυκούλη να φορά κανείς να μπορεί να το δει.![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
bakalos (07-05-12), ghost-rider (07-05-12), Panos 316T (07-05-12)
Την "δημηουργια ξανα" την γνωριζει κανεις ?
nikos1400 (07-05-12)
Δεν το είπα για τα αμπέλια . Το είπα επειδή ανέφερες το ΚΚ σαν αναγκαστική ψήφο αριστεράς.
Μπορεί να είναι όλη η αριστερά για τα μπάζα, αλλά δεν είναι μια μειοψηφία πλέον. Αν ξεχάσουμε τον ανεκδιήγητο εκλογικό νομό , η αριστερά είναι σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος.
Σήμερα δεν έχουμε καμία δικαιολογία για να φωνάζουμε , να κραζουμε και να κατάκρίνουμε κανένα. Χτες "μιλήσαμε". Ότι είχε να πει ο καθένας μας έπρεπε να το πει χτες! Σήμερα με το να κραζουμε , μόνο αντιδημοκρατες γινόμαστε. Ακόμα και την ΧΑ σήμερα πρέπει να την σεβαστούμε.
Τους μόνους που έχουμε δικαίωμα να γιουχαρουμε είναι τους αδιάφορους ασυνείδητους που δεν πήγαν στην κάλπη!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-05-12 στις 17:12
ghost-rider (07-05-12), Kostas_1 (07-05-12), Panos 316T (07-05-12), PANOS-E60 (07-05-12), Stamatis (07-05-12), Thomelef (07-05-12)
Τώρα γιά να μιλάμε λίγο πρακτικά, βλέπει κανείς πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης, είτε της αριστεράς, είτε των μνημονιακών κομμάτων ?
Παρακάλεσα το φίλο μου το merlin αλλά δεν το χει αυτό το τρικ ακόμα. Προσεχως ...
Αποψή μου ότι η αριστερά θα μείνει στη θεωρητικολογία και στα ευχολόγια, ενω και η δημαρ και ο σύριζα οφείλουν να δώσουν απαντήσεις στους ψηφορόρους συμμετέχοντας σε οκουμενικό κυβερνητικό σχήμα και να δώσουν τη μάχη τους εκεί μέσα. Ο μπένι έκανε ήδη καλή πρόταση, χωρίς να ζητάει ούτε μισό υπουργείο, ελπίζω να μην κωφεύσουν οι κύριοι τσίπρας και κουβέλης, ούτε ο κ σαμαράς ασφαλώς.
το ποιός έχει τις ευθύνες του καταντήματος μας το έχουμε κουβεντιάσει εκατοντάδες φορές, εγώ εδώ ταυτίζομαι με το στάθη που λέει πως φταίμε όλοι μας που αφήσαμε πασόκ και νδ να δρουν με τον τρόπο που έδρασαν. Το "δεν ήξερα" γιά μένα δεν υπάρχει στους ενήλικες, το λέει και το σύνταγμά μας, το λέει και η κοινή λογική. Οποιος δεν ήξερε τι παιζόταν τόσα χρόνια, κακώς αυτοχαρακτηρίζεται ως πολίτης, εμένα μου θυμίζει ερίφιο. Η διαμαρτυρία που εκφράστηκε χτες, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα γιά το πολιτικό μέλλον της χώρας. Ερχονται σύντομα νεες εκλογές και θα επικρατήσουν ωριμότερες σκέψεις. Είτε μέσα στην ευρώπη με σοβαρούς κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας, είτε έξω από την ευρώπη με κλειστά σύνορα. Αρα είτε θα πάμε συνειδητά δεξιά, είτε στο ΚΚΕ. Προσωπικά, όποιος επιλέγει κκε, έχει το σεβασμό μου. Το κόμμα αυτό επαγγέλεται κάτι συγκεκριμένο, όσο συγκεκριμένο είναι και το μοντέλο της μέρκελ η του ομπάμα. Τα ερμαφρόδιτα πολιτικά μανιφέστα με ανακατεύουν, πιστεύω πως όποια θεωρία δεν έχει πρακτική εφαρμογή, περισσεύει και τελικά παραπλανεί.
εύχομαι ειλικρινά να είμαι εγώ ο παραπλανημένος, ο απληροφόρητος και ο ανόητα τρομοκρατημένος. Εύχομαι να μη χτυπήσουμε ομαδικά το κεφάλι μας στον τοίχο του επόμενους μήνες και να μην ξανακούσω φίλους να βρίζουν τους πολιτικούς. Είχαμε χτες όλοι την ευκαρία μας, ας ευχηθούμε αυτό που βγήκε να είναι η λαική σοφία. Να μην ακούσω επίσης γιά τον άδικο εκλογικό νόμο, οι νόμοι αλλάζουν από κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, ας τεθεί και αυτός ο στόχος από τους χτεσινούς νικητές και ας δρομολογηθεί η αλλαγή του. Τα άλλοθι γιά την αριστερά τελείωσαν, ας μπει επί τέλους μπροστά σε κυβερνητικό σχήμα και ας αποδείξει στους συντηρητικούς το μέγεθος της πλάνης τους με χειροπιαστά επιτεύγματα γιά λογ/σμό αυτού του κόσμου που την πίστεψε.
A8hnaios (07-05-12), Konstantinos E60 (08-05-12), Kostas_1 (07-05-12), m-power_01 (07-05-12), ntinos (07-05-12), Ptboul (08-05-12), S8N (07-05-12), Stathis (07-05-12), Thomelef (07-05-12), Κωνσταντίνος (07-05-12)