Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 73

Θέμα: VW Scirocco

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλοι μου έτσι γίνεται η μπιέλα όταν ο προγραμματιστής ξεχνάει να ρίξει μίγμα στο θάλαμο για να το στεγνώσει
    και να βγάλει ηλίθια άλογα
    υπάρχει πολύ κόσμος με βελτιωμένα scirocco πάνω από τα 220 που έχουν κάνει χιλιάδες km ένα εξ αυτων πάνω από 50000 με revo χωρίς το παραμικρό
    Περα απο το προγραμμα πρεπει να αγνοήσεις πολλες ενδειξεις για να καταλήξει ετσι η μπιέλα σου οσα αλογα και να εχεις...
    Απο την αλλη οσο τελειο κ αν ειναι το προγραμμα οταν εισαι 100% πανω απο την αρχικη ιπποδυναμη αν δεν προσεξεις θα το παθεις... Αν οχι αυτο θα ξηλωσεις κατι αλλο.
    Και καμια φορα δεν ειναι ανάγκη καν να οδηγείς βελτιωμενο.
    Φιλος προσφατα σε bmw συνδίασε αδιαφορια, ελλιπή συντήρηση και λιγο επιπολαιτοτητα και ξήλωσε το καπάκι(βαρεσε υδραυλικη το μοτερ στη μαστόρικη διάλεκτο) καταστρεφοντας ολοκληρωτικα(οι βιδες που κρατουν το καπάκι στο μπλόκ εφυγαν μαζι με το καπάκι και μαζί με κομμάτια του κορμού) εναν κατα τα αλλα άψογο Μ52 Β20 που ειχε μια μικροδιαρροη απο το θερμοστάτη...
    Παλι καλα που ειχε απλα και ηταν σε ευθεια γιατι εγινε πανζουρλισμός εκεί γύρω.
    Οταν βλεπεις μια τετοια φωτο δεν ξερεις τι σγαντζουριά μπορεί να έχει κάνει ο driver...

Για τοπρογραμμα που λες, ενα τετοιο εβαλε και ενας φιλος μου σε ενα 1,4.
    Το μονο αρνητικο που του βρισκω ειναι οτι δουλευει μονο κατοσταρα.

Δινει ομως οσο δεν παει.
    Αυτοι 220 λενε, αλλα σε συνδιασμο και με το χαμηλο του βαρος το σιροκακι γραφει τρελα νουμερα.

Αν και στην αρχη το φοβηθηκα οτι παει για ανατιναξη, εχει περασει αρκετες βραδιες ανελεητου σκισιματος και δεν εχει βγαλει κιχ...
    Εχω ζουρλαθει με το τραβηγμα του.
    Και ειναι 1.400 του μπ@υρδελ@... Απιστευτο...
    Α... απο καταναλωση αστεια πραγματα.
    Ενω τρια χρονια που το εχει τωρα(οχι ολα με προγραμμα) μονο λαδια αλλαζει...

2. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (29-03-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Wink

Βρε κοπέλια, να κάνω και εγω μια ερώτηση που "δε κατέχω πράμα".....

αν βγάλεις τα ηλεκτρονικά στο σιρόκο και πατήσεις γκάζι αρκετό πάνω σε στροφή, τότε πάει ευθεία?

...ρωτάω επειδή με το πενβέ η ουρά φεύγει και τότε αρχίζουν τα χαμόγελα...

4. The Following 2 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

halkida116mpack (29-03-11), TAZ118! (28-03-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικα επειδη εχει ο φιλος μου και το εχω οδηγησει τολμω να πω οτι ειναι παααρα πολυ καλο και στριβει απιστευτα καλα βεβαια την υδονη που εχω με την μπεμπα δεν την φτανει αλλα ενταξει...!

6. The Following User Says Thank You to steliose36 For This Useful Post:

120ie87 (28-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

made in greece

M3 CSL

8. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

Karizma Z4 (28-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω το 1.4 TSI με τα 160 αλογα.
    Ειναι σαφως πιο γρηγορο απο το Ζ4 (2λιτρο) και κραταει σαν τραινο. Καλυτερα και απο το μινι κουπερ που ειχα.

10. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Stathis (29-03-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια η υπετροφοδοτηση ειναι αλλο πραμα.Εγω ποτε μα ποτε δεν προκειται να ξαναπαρω ατμοσφαιρικο.Η ροπη που δεινει το τουρμπο το τραβηγμα δεν περιγραφεται.Το δικομου 1.8TFSI και με προγραμμα εχω 38 κιλα ροπη 240 αλογα.Απο πιο ατμοσφαιρικο μοτερ θα τα παρω αυτα τα νουμερα??
    Και επιδη ειπωθηκε το τι βενζινη θα καιει το αμαξι με το προγραμμα το κανονιζεις εσυ απο το vagcom.Δουλευει και 100αρα αλλα και με 95αρα.Στην revo υπαρχει και κοντρολακι οπου παιζεις σε μαμα και revo προγραμμα οπως και τι βενζινη θελεις να καιει.

12. The Following User Says Thank You to ttjohn For This Useful Post:

steliose36 (28-03-11)

Rides
    3

Προεπιλογή

Εχω οδηγησει το scirocco 1.4 με τα 122 ονομαστηκα αλογα.Εχει πολυ ροπη και αρκετο τραβηγμα.Περιμενα επιδοσεις απλως επαρκεις αλλα ειναι μια χαρα.Βεβαια αν το οδηγησεις πολυ ηρεμα και κατω απο 3000 στροφες δεν καιει πολλα.Το καλυτερο tsi που εχω οδηγησει και ειχα μεινει με χαμογελο σε καθε πατημα του γκαζιου ηταν ενα golf gt.Πολυ γκαζι για τα κυβικα του αλλα και πολυ μεγαλη καταναλωση.Βεβαια στο scirocco ακουστηκαν μικροτριγμοι που δεν θα επρεπε μιας και ηταν κατακαινουριο,αλλα οταν οδηγας Ε60 ολα σου φταινε στα αλλα αυτοκινητα

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλος προσφατα σε bmw συνδίασε αδιαφορια, ελλιπή συντήρηση και λιγο επιπολαιτοτητα και ξήλωσε το καπάκι(βαρεσε υδραυλικη το μοτερ στη μαστόρικη διάλεκτο) καταστρεφοντας ολοκληρωτικα(οι βιδες που κρατουν το καπάκι στο μπλόκ εφυγαν μαζι με το καπάκι και μαζί με κομμάτια του κορμού) εναν κατα τα αλλα άψογο Μ52 Β20 που ειχε μια μικροδιαρροη απο το θερμοστάτη...
    Παλι καλα που ειχε απλα και ηταν σε ευθεια γιατι εγινε πανζουρλισμός εκεί γύρω.
    Οταν βλεπεις μια τετοια φωτο δεν ξερεις τι σγαντζουριά μπορεί να έχει κάνει ο driver...
    οκ το ξερω ειμαι καυτης!!! χεχεχεχεχεχε
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω το 1.4 TSI με τα 160 αλογα.
    Ειναι σαφως πιο γρηγορο απο το Ζ4 (2λιτρο) και κραταει σαν τραινο. Καλυτερα και απο το μινι κουπερ που ειχα.
    εχω μινι με τα 120 αλογα...οδηγησα ενα sciroco ολοκαινουριο βελτιωμενο με 220 αλογα....δε μου αρσεσε καθολου...εχει ο αδελφος μου golf v tsi 140 facelift και ειναι ακριβως ιδια αμαξια....δε το περιμενα...νομιζα οτι το σιροκο θα ειναι πολυ καλυτερο αλλα δυστυχως εκανα λαθος......απο το golf το περιμενεις πιο ξενερωτο απο το σιροκο οχι...μη παρεξηγηθω........

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω μινι με τα 120 αλογα...οδηγησα ενα sciroco ολοκαινουριο βελτιωμενο με 220 αλογα....δε μου αρσεσε καθολου...εχει ο αδελφος μου golf v tsi 140 facelift και ειναι ακριβως ιδια αμαξια....δε το περιμενα...νομιζα οτι το σιροκο θα ειναι πολυ καλυτερο αλλα δυστυχως εκανα λαθος......απο το golf το περιμενεις πιο ξενερωτο απο το σιροκο οχι...μη παρεξηγηθω........
    Σιγα μη παρεξηγηθουμε κιολας αχαχαχα...

Αλλα για πες τι δεν σου αρεσε?

Ειχα το μινι κουπερ 5 χρονια και εχω το σιροκο ήδη 1,5 χρονο.
    Το μονο που το μινι ηταν καλυτερο ειναι το τιναγμα στο ξεκινημα και μια πιο αμεση αισθηση.
    Το σιροκο εχει καλυτερο κρατημα (ακομη και σε αποτομες αλλαγες), καλυτερη αναρτηση, πολυ καλυτερο σασμαν ειναι πιο "αυτοκινητο" (το μινι ηταν πιο παιχνιδι).

Απο "δεσιμο" και από ποιοτητα κατασκευης επισης το σιροκο ειναι πολυ καλυτερο.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP