Ειμαι σιγουρος Νικο οτι εχεις δει αυτα εδω.
https://www.e30.de/335i/00.htm
Και ειδικα αυτο.
https://www.e30.de/335i/06.htm
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Απ'οτι βλεπω η Αλπινα εβγαζε μεταλλικες βασεις που πηγαιναν αρκετα πισω,φοβερο πλεονεκτημα για τη χρηση που το θελει ο Νικος δλδ....Ενω στις αλουμινενιες βασεις της Αλπινα εκαναν το ακριβως αντιθετο...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
και μια νεα εξελιξη..(την οποια ομως δεν περιμενα)
χτες λοιπον και καθως ξυπναω το πρωι παω να παρω το 30αρι να το κανω μια βολτιτσα...βλεπω..καθρεφτης σπασμενος οδηγου (ευτυχως μονο το τζαμακι), γρατζουνιες σε πορτα και φτερο και κοπανημενη ζαντα μπροστα αριστερα και τους τροχους περισσοτερο "κομμενους" απο οσο το ειχα αφησει..παω να γυρισω τιμονι για να ερθει στα ισια του..και ενω ο δεξις τροχος γυρισε ο αριστερος εμεινε στραβα...need i say more...
περαστικα μου λοιπον...ευτυχως οι γρατζουνιες φευγουν αλλα οτι εχει παρει απο κρεμαγιερα-ψαλιδι-ζαντα πρεπει να φτιαχτουν..
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ωραιος ******ης.
Κριμα.
oldcarskickass (21-11-11)
Ελα και σου'χω κρεμαγιερα για την αμαξαρα σου φιλαρακι!!!!![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
nik200 (21-11-11)
Κρίμα ρε γμτ κρίμα.
Την ίδια πατάτα είχα κάνει και εγώ (χτύπησα παρκαρισμένο), εν πρώτοις σηκώθηκα και έφυγα, μετά το ξανασκέφτομαι και λέω τι διάολο αφού δεν φταίει ο τύπος, και πέφτει το σημείωμα, ήταν γυναίκα βέβαια και μου έπρηξε τα @@ αλλά δεν πειράζει, εγώ θεωρώ ότι έκανα το σωστό!!
Δες το και αλλιώς ευκαιρία να αλλάξεις κρεμαγιέρα με άλλη από Ε36 ή πιο κοντή.
nik200 (21-11-11)
το αμαξι επιτελους φτιαχτηκε...
τα θυματα του (ακυρηχτου) πολεμου..ηταν το ψαλιδι και το ακρομπαρο..τα οποια αλλαχτηκαν και το αμαξι πηγε για ευθυγραμμιση..επιτηδες δεν πηγα στο μαστορα που παει και ο χρηστος και ο μιχαλης καθως με την δικια μου-πατεντα αναρτηση-δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια ιδιως στα ε30 για να παιξεις με καμπερ..οι τιμες που εχει το αμαξι ειναι 2.15 μοιρες μπροστα και πισω οπου μπροστα ειναι ευεργετικο αλλα πισω ειναι καταστροφικο καθως κραταει το πισω μερος πολυ..δυστυχως αν δεν μπει coilover δεν μπορω να παιξω παραπανω με γωνιες..
zaharias (24-11-11)