318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Αφού σήμερα αυτή είναι η ουσία σε μια ομάδα, το χρήμα. Δεν είναι ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε; Σε όλο τον κόσμο, οι ομάδες με το υψηλότερο μπάτζετ παίρνουν τίτλους και σπάνια συμβαίνει κάποια εξαίρεση. Θα ξεκινήσεις να φτιάξεις βίλα και θα τσιγκουνευτείς στα θεμέλια, δε γίνεται.
Κώστα για το ΠΟΚ Αθηνών έχεις ακούσει ποτέ? Ψάξε λίγο την ιστορία ακόμη η κολώνια κρατεί.
Στην Αθηναική (Αθλητική) Κυριακή, ο άλλος ο καρακιοζογαύρος έριξε 40 λεπτά για το τι λέει ο φαλάκρας λες και ένοιαζε τους υπόλοιπους φιλάθλους.
Χθες μίλησα λίγο με τον Λάκη Παπαιωάννου, ασε μου λέει εδώ μας έχουν για μεσαίωνα, τι άλλο να σου πω, τον έκοψαν στην ψύχρα πριν 2 κυριακές την ώρα που σχολίαζε το παο-παοκ.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Konstantinos E60 (04-03-16)
ειδα ολο το παιχνιδι.
Δε θα σχολιασω τα περι αδικιας της μιας ή της αλλης ομαδας.
Ο καθενας πιστευει το δικο του.
Αυτο που με στεναχωρησε και θελω να σταθω για να αναρωρηθειτε ειναι οτι ειδα ενα ΠΑΟΚ που επαιξε μπαλα ενα τεταρτο και μετα ξεφουσκωσε σα μπαλονι.
ΔΕ μπορουσε να αλλαξει μια σωστη πασα μεσα στο γηπεδο.
Δε μπορουσε να κανει ενα σωστο συνδιασμο.
Δεν υπηρχε σωστη συνοχη.
Δε σας φταιει κανενας διαιτητης για αυτα τα χαλια και κανενας ολυμπιακος ή αλλη ομαδα. Αφηστε λοιπον τα σφηριγματα στην ακρη μια φορα και ασχοληθειτε με το αν μαθανε να αλλαζουνε μια πασα στο γηπεδο...
Πειραιωτης ολυμπιακος ειμαι απο τη κοιλια της μανας μου αλλα τετοια χαλια για την ομαδα σας δε θελω να βλεπω.
Ήταν κατά μεγαλύτερα διαστήματα καλύτερος κανείς δεν το αμφισβητεί. αλλά και συ ολυμπιακό μάτι έχεις......![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 04-03-16 στις 15:53
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Γεια σου βρε ace που εισαι μεγαλοψυχος και στεναχωρηθηκες για τα "χαλια" της ομαδας μας
Δεν μπορουσαν να αλλαξουν πασα? δεν λες οτι σχεδον σε καθε επιθεση σταματουσε γιατι το λαμογιο ο διαιτητης εδινε φαουλ... Τεσπα τι να συζηταμε τωρα ολος ο κοσμος του ποδοσφαιρου σας αφοριζει και σας κατηγορει και εσεις νομιζετε οτι ειστε η ωραια η γυναικα που ολοι την ζηλευουν χαχαχα Ομως δεν ειναι μακρια η μερα που θα γινουν αλλαγες σε αυτο το κατεστημενο....
Δεν θα πω περισσοτερα δεν εχει σημασια , αφου βλεπετε μεσα απο τα ματια των διαιτητων και πιπιλατε την ιδια καραμελα σχετικα με λεφτα που δεν ξοδευει ο παοκ για παικτες κλπ. Ενταξει τα 'παμε αυτα και πριν τρια χρονια, επαναλαμβανεστε και ειστε πια κουραστικοι.
Δεν χειαζεται να πουμε περισσοτερα γιατι η πλακα καμια φορα παιρνει αλλες διαστασεις και ετσι και στην επικαιροτητα εγινε αιτια να χαλασουν φιλιες για αηδιες!!!
υγ.
Και επειδη τις φιλίες μου τις τιμω δεν θα απαντησω οτι και να γραψεις μωρη μαιμου Μπιτζαρακη χαχχααχα
gant (04-03-16), Konstantinos E60 (04-03-16)
Πωλουνται σε τιμη ευκαιριας μαντηλια για κλαψιμο..., ειναι κατασκευασμενα απο γνησιο ρωσικο μαλλι για εξτρα απορροφητικοτητα!!!
https://store.paokfc.gr/greek/paok-f...dkerchief.html
και στα ρωσικα για τον προεδρο...: Носовые продаются по выгодной цене для плача ... выполнен из натуральной шерсти РОССИЙСКОГО для дополнительного впитывающей способности !!!
Koyotte (06-03-16), Panos 316T (06-03-16)