Λες?λιγο δυσκολο το κοβω,ασε γιατι μετα θα ειμαι σαν το Ντανι Ντε Βιτο
Παρων!!!!
παρα πολυ σωστα Σταθη!
Εγω γενικα δεν ημουν βαρυ παιδι,ουτε βεβαια υπηρξα ψηλος,παναθεμα με,ημουν κοντα στο +5 απο τα εκαστοστα του υψους μου.Στα 19 μου ομως συνεβη το αναπαντεχο,εχω παρουσιαστει στην Θηβα(σειρα 263 η' 99ΣΤ') και εχω φαει το ξενερωμα της ζωης μου με το φαγητο και την καθαριοτητα των μαγειριων και τον εστιατοριων,με αποτελσμα να στραφω στο junk food.Καταφερα μεχρι την αδεια της ορκομωσιας μου να φτασω τα 92 κιλα
![]()
γυριασα στην μανα μου και δεν με γνωρησε,δεν ειχα ρουχα να φορεσω!!!!!Ειχα παθει ψυχολογικο σοκ!Με το που γυρισα μεσα και αφου αποφασισα οτι δεν θα παθω τιποτα χαρις των εμβολιων,ακολουθησα πιστα το προγραμμα του στρατου και τις ποσοτητες επισης,μεχρι να απολυθω ειχα επανελθει στα φυσιολογικα μου και απο τοτε ειναι το μονο που δεν εχω αλλαξει συν οτι σιχαθηκα τα φαστφουνταδικα και δεν τα χρησιμοποιω καθολου τωρα.
Τα τελευταια 13χρονια ειμαι στο 65+ το καλοκαιρι και στο 70+ το χειμωνα.Παιζει σοβαρο ρολο η δουλεια του καθενος,ολη μερα ειμαι στην τσιτα και στο ποδι,και ακομη πιο σοβαρο το ποσα γευματα κανεις την ημερα.
Σημαντικοτερο ολων κρινω το πρω'ι'νο η' αν δεν μπορεις το δεκατιανο.Ενα δυνατο πρω'ι'νο σε γεμιζει με ενεργεια για το υπολοιπο της ημερας με αποτελσμα τα υπολοιπα γευματα(μεσημεριανο,καποιο σνακ το απογευμα και παντα μα παντα βραδυνο)να ειναι βοηθητικα και συμπληρωματικα.
Ατομα που ολη μερα δουλευουν σαν το σκυλο και την βγαζουν με καφε και τσιγαρο ειναι αναποφευκτο να γλυτωσουν ενα πολυ βαρυ βραδινο που θα σε γεμισει λιπος.
![]()