To ποιος παραπληροφορει εδω και, το ποιος τελει σε υπηρεσια κομματικου εκπροσωπου ειναι γνωστο φιλτατε αρη.
ειναι φαινεται ιδεολογικο σας χαρακτηριστικο να παραπληροφοειτε και να διαστρευλωνετε την αληθεια. αρχης γενομενης απο τον αρχηγο σας μεγα ψευτη και πολιτικο απατεωνα τσιμπλα.
εγω δεν μιλησα πουθενα υπερ του τρελαντωνη (οπως τον χαρακτηριζεις), ή μαλλον μιλησα και η κριτικη μου ηταν αρνητικη.
αυτη ειναι και η διαφορα μας.
εγω δεν υπηρξα ποτε ουτε κομματικος νεολαιος, ουτε παρατρεχαμενος, ουτε πελατης κανενος, οποτε εχω την εξωθεν καλη μαρτυρια η αποψη μου να εχει καποια στοιχεια αντικειμενικοτητας (οσα μπορει να εχει τελος παντων), καθως ουτε ανηκα, ουτε ανηκω, ουτε θα ανηκω πουθενα.
ουτε και υπηρξα φερέφωνο κανενος χωρου.
το οτι σε ενοχλουν μονο τα ψεματα και οι πρακτικες της μιας πολιτικης πλευρας, ενω κωφευεις και αποφευγεις να μιλησεις για τα ιδια ή και περισσοτερα της αλλης, δειχνει οτι οι κομματικες παρωπιδες με τις οποιες σε εφοδιασε το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα, σε καθιστουν αναξιοπιστο συνομιλητη περι τετοιων ζητηματων.
διοτι η ολη σου οπτικη ειναι δυστυχως αιχματωτισμενη σε στερεοτυπα και εμμονες συγκεκριμενου πολιτικου (και κομματικου) χωρου, πραγμα που δεν σου επιτρεπει να δεις ποια ειναι η πραγματικοτητα.
και οταν δεν μπορεις να δεις την πραγματικοτητα, δεν υπαρχει αλλος τροπος να επιχειρηματολογησεις εκτος του ξυλινου λογου και λοιπης ασυναρτησιολογιας του κκε εσωτερικου (που αλλαξε ονομα και εγινε συνασπισμος, μετα συριζα, αυριο κατι αλλο, η ουσια ομως της παρωχημενης ιδεολογιας του δεν αλλαξε στο ελαχιστο).
αντε λοιπον "καλα κρασια" και απο μενα, με τις υγειες σας...
το αναφερει στο αθρο ποιο ειναι το "προβλημα"...