ειχα παει στη διαδηλωση.
17.30 μαζι με την παρεα μου ανηφοριζουμε την Σταδιου και πληροφορουμαστε οτι στο Συνταγμα πεφτουν τα δακρυγονα βροχη.
ποτε προλαβαν?
φτασαμε σχεδον 200 μετρα απο την πλατεια την οποια φρουρουν τα ματ και ριχνουν δακρυγονα στον απλο κοσμο που προσπαθει να φτασει.
"Ταραξιες" πουθενα,απλος κοσμος που τρωει τα χημικα στη μαπα.
Για να μην πολυλογω εγινε μια απο τα ιδια.
ΔΕΝ εγινε καμια διαδηλωση ποτε.
Οι "ταραξιες" τα σπανε στα γυρω στενα και η αστυνομια καιει τον κοσμο με δακρυγονα χωρις λογο και αιτια.
πολυ αργοτερα μαζευτικαμε,υστερα απο πολυ ταλαιπωρια και δακρυγονο,στην πλατεια του Συνταγματος.
Κοσμος απλος,αγορια κοριτσια,μαθητες,μπαρμπαδε ς θειες,παπουδες και γενικως απλος κοσμος που ηρθε να δωσει το παρον.
ουτε φασαριες ουτε "ταραξιες" ουτε τιποτα.
Ξαφνικα απο τη μερια της βουλης εκτοξευονται δεκαδες δακρυγονα ΜΕΣΑ στον κοσμο.
ετσι απλα......
Δεν περιμενα κατι καλυτερο αποψε.
Οταν φευγαμε ειχαν μολις βαλει φωτια στο Αττικον.Κριμα και αδικο,τι βλακες θεε μου.
Ενα συνοθυλευμα προβοκατορων-παρακρατικων-ταραξιων,μπατσων-εκτοξευτων-χημικων και απλου κοσμου που απλα δε διαδηλωσε.
Συνενοηση πληρης.
Αποτελεσμα? Οτι ακριβως ειχε συμφωνηθει.
Οι "ταραξιες" να καινε,οι αστυνομια να καιει τα ματια των παντων και οι 300 να περνανε τα νομοσχεδια.
Αν δεν υπηρχαν και αυτοι οι βλακες παρακρατικοι ταραξιες ισως και να γινοταν μια διαδηλωση.
Η εικονα που εδειξαν για μια ακομα φορα τα καναλια γνωστη.
Η συγκεντρωση του πληθους δεν φανηκε πουθενα.Γιατι αραγε?
Μολις αρχισουν οι ταραχες εκτακτα δελτια κλπ κλπ
παπαρια.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως το ΠΑΜΕ δεν ξεκουνησε απο την πλατεια Ομονειας.καθησαν εκει καθ ολη τη διαρκεια.......
καταδικαζω τους τηλεκατευθηνομενους ταραξιες και την αστυνομια για την αδυναμια της να χτυπησει τους κακους.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)