aristent (10-06-12)
Thomelef (10-06-12)
γράφω ότι έχει σφραγίσει επιταγές κύριε αλέξη...
δεν σε πιάνω θείο...
τι μου λές δλδ???ότι ακόμα και μαυρισμένος κάποιος με 50 ευρώ λαδάκι του δίνουν φύλλο???
μάλον δεν κατάλαβα καλά...σίγουρα δεν κατάλαβα καλά, γιατί αν κατάλαβα καλά, θα σπάσω ολόκληρο το σπίτι απ'τα νεύρα μου τώρα.
sympether with chiefτης
Ρε παιδες ενας θειος μου ειναι ετοιμος να παει να παρει σακια με οσπρια-πατατες,κουτες μακαρονια-γαλατα,κονσερβες και πολλα κολοχαρτα λεει οτι απο την αλλη Δευτερα θα εχουμε συνθηκες "κατοχης" και ετοιμαζεται....
Δικαιολογησε δε την λογικη του απο αυτα που του διαβαζει απο το νετ ο ξαδελφος μου περι πτωχευσης-δραχμης-αργεντινοποιησης με ντου σε κλειστα σουπερ μαρκετ κλπ....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ο τσικνοπεμπτης να δεις τι μαζευει στο κελαρι
να φανταστεις την παρασκευη αυτα που θα φαμε ειναι αυτα που του ειχαν μεινει απο την προηγουμενη χρεοκοπια, του μαρτιου τωρα.. του δεκεμβριου ουτε αυτος θυμαται.
Παντως για καλο και για κακο καβαντζωσε καμια κονσερβα, θα ειναι διαπραγματευτικο ατου...
![]()
katsaraios (10-06-12), Kostas_1 (11-06-12), Panos 316T (10-06-12), PANOS-E60 (10-06-12), Ptboul (11-06-12), Stathis (10-06-12)
Δεν ξερω παντως επειδη σε τουτη την ζωη δεν αποκλειεται τιποτα, μηπως εχει βαση ο φοβος του,εχει ιστορικο με κατοχικα-πεινες-χρεωκοπιες ο μπαρμπας ..ειναι και γκαντεμοσαυρος με κατι προβλεψεις
katsaraios (10-06-12)
Οχι φιλε καθε αλλο δεν παρεξηγουμε.
Ρωταω χωρις καποια ειρωνια η κατι αλλο για ενα γεγονος που απασχολει και αλλους αφου αν κανεις μια γυρα στο νετ θα δεις πολλα τετοια σεναρια δεν ειναι κρυφα η τυπου "Λιακοπουλου" ...
Και εδω στην παρεα μας εχει γραφτει το ποσο πισω θα παμε αν γινει το μπαμ με την δραχμη ,ετσι το εθεσα σαν προβληματισμο οχι" επι χαρτου" αλλα πραγματικης σκεψης συνανθρωπου μας...
Lambros46 (10-06-12)
Υπάρχει πολύς κόσμος που μαζεύει προμήθειες.
Εγω έδωσα οδηγία να μαζέψουμε άφθονο επρέσσο και ποικιλία single malt και whiskey.