τσουκου τσουκου, ματσακι ματσακι "σπρωχνεται" ο πεναλτιακος...
να δουμε εως ποτε... χεχεχε
Kostas_1 (12-12-11)
axaaaxa..
Πραγματικα δεν εχετε το θεο σας οι ολυμπιλαγοι...
Ποσο γελοιο να μιλατε εσεις για διαιτησια...Απορω οι ιδιοι τα πιστευετε αυτα που λετε??
ειναι το ιδιο γελοιο, με το οτι εσεις ΔΕΝ μιλατε πλεον για τη διατησια...
φυσικα πρεπει φετος να "σπρωχθειτε" καθως χωρις τα εμπομενα λεφτα της ευρωπης παει για πτωχευση ο ευρωπΕος...
ας το πουνε ετσι να το καταλαβουμε, να σας το δωσουμε απο τωρα να σωθειτε, διοτι πρωταθλημα χωρις λαγους δεν θα το ηθελε κανεις φιλαθλος πιστευω σε οποια ομαδα και αν ανηκει.
τι θα κανουμε χωρις πελατες? χαχαχαχαχα
GM6 (16-12-11)
ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας πετρο?
εγω αναγνωριζω οπου ευνοηθηκα (ειτε απο λαθος, ειτε επειδη το προκαλεσε ο κοκκαλιαρης), δεν εχω λογο να μην παραδεχθω τα οφθαλομοφανη.
ουτε καποιο συμφερον αλλωστε...
εσεις οι λαγοι ομως βλεπετε και φωναζετε μονο οταν ευνοουνται οι αλλοι.
οταν ευνοειστε εσεις (βαρδινογιαννισμος, δουρος, δαλουκας, πατερας κλπ κλπ) και οταν στηνετε παραγκες οπως εκανε ο πρωτος διδαξας καπετανιος, κανετε τους ανηξερους...
"το παιρνουμε με την αξια μας"...
ποια αξια σας ρε πετρο?
ολοι βλεπουμε τι γινεται και απο τη μια πλευρα και απο την αλλη.
να τα βλεπετε λοιπον ΟΛΑ, οχι μονο οσα σας συμφερουν...
προσωπικα το πρωτο που με ενδιαφερει αν κατσω να δω εναν αγωνα, ειναι το καλο ποδοσφαιρο.
τον τελευταιο καιρο η ομαδα μου με ικανοποιει αρκετα.
αυτο με νοιαζει περισσοτερο παρα το αποτελεσμα.
ακομα και στα παιχνιδια που εχασε, ενω επαιξε καλα, δεν στεναχωρεθηκα καθολου.
ουτε στοιχημα παιζω, ουτε ποσοστα εχω.
φετος λοιπον ειναι εμφανες το "σμπρωξιμο" που εχει ο πεναλτιακος...
οποιος δεν το βλεπει ή το θεωρει φυσιλογικη συνεχεια επειδη στο παρελθον μια αλλη ομαδα επισης ευνοηθηκε, οκ δικαιωμα του.
ετσι ομως δεν παμε πουθενα, συνεχως θα λεμε καθε λιγο που γυριζει ο τροχος ποιος αδικηθηκε και ποιος ειχε αδικηθει πριν 5, 10, 20 χρονια και συμπερασμα δεν θα βγαζουμε διοτι υπηρχαν εποχες που αδικηθηκαν ή σπρωχθκαν και οι δυο.
ε, φετος ειναι η σειρα του λαγου...
αν δεν το βλεπουμε γιατι τα ματια μας βλεπουν μονο καροτα, τι να κανουμε καλη καρδια... χαχαχαχα
Kostas_1 (12-12-11)
Το αστειο ειναι οτι και ο "πριγκηψ" αποτελει τμημα του πλανου....
ναι ναι αυτη τη βδομαδα ερχεται ο πριγκηπας...
θα παρει και το μπασκετ και το βολεϊ και οτι αλλο εχει προβλημα...
Χαιρομαι Σταθη που αποδεχεσαι την ανωτεροτητα μας με οποιο τροπο και αν τελικως θα επιτευθει.
Ο τροπος σας ειναι πολυ οικιος ενω δεν παιζατε μπαλα παιρνατε πρωταθληματα στα χαρτια στα γηπεδα στις παραγκες και ουπουδηποτε αλλου.
Υπαρχει ομως μια οιδοπιος διαφορα Σταθη πηρατε πρωταθληματα ενω δεν εισασταν οι καλυτεροι ,,,εμεις ειμαστε ομως και παλευουμε με τα παραρτηματα σας ανα την Ελλαδα που δεν ειναι και λιγα.
Το ξερω σας εμαθε στα κερασια τοσα χρονια ο Κοκκαλης ο Θωμας κλπ συγγενεις.
Εμεις φετος θα σας κερασουμε φραουλιτσες με σαντυγι εμπνευσμενοι απο το ομωνυμο εργο 9,1/2 εβδομαδες
Ξερω οτι ο εγωισμος σας εχει πληγει βαναυσα ,,αλλα ειναι πολυ ομορφο και ρομαντικο να τρεχουν τα κοκκινολαγουδακια να μας φτασουν![]()
GM6 (16-12-11)
Χμ ρε γμτ γιατι τα βλεπω ολα πρασινα?
![]()
Stathis (12-12-11)