Σελίδα 65 από 108 ΠρώτηΠρώτη ... 1555636465666775 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 641 έως 650 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

αν ηταν ενας απλος παικτης οκ! αλλα δεν γινετε να εισαι "αρχηγος με ολη την σημασια της λεξεως" και να ριχνεις υπουλα χτυπηματα ολη την ωρα να βριζεις κτλ........εγω ετσι εχω μαθει.....τωρα αν καποιος εχει μαθει τον αρχηγο καπως αλλιως τοτε οκ! γνωμη του! κανενα προβλημα!

για τον ντιογκο δεν ειπα κατι απλα θυμησα την φαση. (για αυτο και ειπα "ντιογκους")

2. The Following User Says Thank You to kwstakhs_Z4 For This Useful Post:

Bitz (22-03-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstakhs_Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν ηταν ενας απλος παικτης οκ! αλλα δεν γινετε να εισαι "αρχηγος με ολη την σημασια της λεξεως" και να ριχνεις υπουλα χτυπηματα ολη την ωρα να βριζεις κτλ........εγω ετσι εχω μαθει.....τωρα αν καποιος εχει μαθει τον αρχηγο καπως αλλιως τοτε οκ! γνωμη του! κανενα προβλημα!

για τον ντιογκο δεν ειπα κατι απλα θυμησα την φαση. (για αυτο και ειπα "ντιογκους")
    Πηγαίνεις στο γήπεδο? Αν έβλεπαν και σφύριζαν οι διαιτητές όλα αυτά που γράφεις, τραβήγματα, αγκαλιάσματα, σπρωξίματα, δεν θα παίζονταν πραγματικό ποδόσφαιρο ούτε ένα εικοσάλεπτο, ακόμη και οι βετεράνοι όταν μπαίνουν μέσα πορώνονται.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι! πηγαινω γηπεδο! πλεον λιγο.... καποτε πηγαινα σε ολα τα εντος και σε καποια εκτος με την ΑΕΚ....

απο το δημοτικο ημουν σε ακαδημιες ποδοσφαιρου και μετα μεχρι τα 18 μου επαιζα σε ομαδα δ εθνικης (στο εφηβικο οχι στο αντρικο βεβαια!) στα 18 μου ηταν παρασκευη μια μερα και μου ειπαν ελα αυριο σαββατο να κανονισουμε να σε δωσουμε σε ομαδα να παιζεις για αρχη στην αντρικη ομαδα ταδε και απο τοτε δεν ξαναπατησα το ποδι μου σε γηπεδο τετοιο για να παιξω! γιατι εβλεπα πως ηταν τα πραγματα απο μεσα και δεν τα γουσταρα απο καιρο....

σε ενα παιχνιδι θυμαμαι ειμασταν 2οι και θελαμε παση θυσια το ματς για να παμε πρωτοι και να προσπαθησουμε να παρουμε το πρωταθλημα...ε και μονο μπαλα δεν παιζοταν...στο τελος ολοι οι παικτες επαιζαν ξυλο μεταξυ τους....

θελω να πω οτι ναι οταν εισαι μεσα στο παιχνιδι πορωνεσαι και μπορεις να ξεφυγεις! υπαρχουν παικτες που ξεφευγουν αλλα και αλλοι που ειναι κυριοι!

για μενα ο αρχηγος πρεπει να ειναι ενας απο αυτους.....

να ξεκαθαρισω οτι δεν γραφω για να τσακωθω με καποιον και ουτε θα ηθελα ποτε να συμβει αυτο απλα πολλες φορες οι συζητησεις με ομαδες μπορει να καταληξουν εκει,,,ειμαστε μια ωραια παρεα και απλα γραφω την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα!

5. The Following 4 Users Say Thank You to kwstakhs_Z4 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (22-03-13), gant (22-03-13), Konstantinos E60 (22-03-13), Panos 316T (22-03-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι! πηγαινω γηπεδο! πλεον λιγο.... καποτε πηγαινα σε ολα τα εντος και σε καποια εκτος με την ΑΕΚ....

απο το δημοτικο ημουν σε ακαδημιες ποδοσφαιρου και μετα μεχρι τα 18 μου επαιζα σε ομαδα δ εθνικης (στο εφηβικο οχι στο αντρικο βεβαια!) στα 18 μου ηταν παρασκευη μια μερα και μου ειπαν ελα αυριο σαββατο να κανονισουμε να σε δωσουμε σε ομαδα να παιζεις για αρχη στην αντρικη ομαδα ταδε και απο τοτε δεν ξαναπατησα το ποδι μου σε γηπεδο τετοιο για να παιξω! γιατι εβλεπα πως ηταν τα πραγματα απο μεσα και δεν τα γουσταρα απο καιρο....

σε ενα παιχνιδι θυμαμαι ειμασταν 2οι και θελαμε παση θυσια το ματς για να παμε πρωτοι και να προσπαθησουμε να παρουμε το πρωταθλημα...ε και μονο μπαλα δεν παιζοταν...στο τελος ολοι οι παικτες επαιζαν ξυλο μεταξυ τους....

θελω να πω οτι ναι οταν εισαι μεσα στο παιχνιδι πορωνεσαι και μπορεις να ξεφυγεις! υπαρχουν παικτες που ξεφευγουν αλλα και αλλοι που ειναι κυριοι!

για μενα ο αρχηγος πρεπει να ειναι ενας απο αυτους.....

να ξεκαθαρισω οτι δεν γραφω για να τσακωθω με καποιον και ουτε θα ηθελα ποτε να συμβει αυτο απλα πολλες φορες οι συζητησεις με ομαδες μπορει να καταληξουν εκει,,,ειμαστε μια ωραια παρεα και απλα γραφω την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα!
    Ούτε εμείς γράφουμε για να τσακωθούμε,συζήτηση κάνουμε και όποιος δεν την αντέχει ας μην συμμετέχει !!! Απλά οι βόρειοι και ποιο συγκεκριμένα τα παόκια νιωθουμε ποιο αδικημένοι απο το όλο "σύστημα" του ελληνικού ποδοσφαίρου και αντιδράμε κάπως...

7. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

katsaraios (23-03-13), Nino (23-03-13), Panos 316T (22-03-13)

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε εμείς γράφουμε για να τσακωθούμε.
    ναι οκ δεν ειπα κατι τετοιο και εγω αυτο πιστευα για εσας οτι κανουμε μια συζητηση απλα επειδη εχω δει καταστασεις να ξεφευγουν παρα πολλες φορες για αυτο και το επισημανα απο την μερια μου!

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

ιν δε μηνγουαηλ,μετα απο τοσο ντορο και φασαρια .... αθωωθηκε ο νεαρος

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

αν εννοεις για τον κατιδη δεν αθωωθηκε! ειναι για αλλη π@π@ρια που εκανε στο ματς με τον αρη! σε πανηγυρισμο........

11. The Following 2 Users Say Thank You to kwstakhs_Z4 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (22-03-13), katsaraios (22-03-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν εννοεις για τον κατιδη δεν αθωωθηκε! ειναι για αλλη π@π@ρια που εκανε στο ματς με τον αρη! σε πανηγυρισμο........
    Για τα κ@λοδαχτυλα στου Χαριλαου
    Για τις μανουλες των αντιπαλων στο ματς με την κερκυρα τον περιμεναν πως και πως στην ρεβανς αλλα δεν γραφονται ολα ...
    ειπαμε το παληκαρι ειναι λολοστεφανης...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

13. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (22-03-13), Panos 316T (22-03-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

λουλουδι.......μαλιστα!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    1

Προεπιλογή

χαλια μαυρα η Εθνικη ,

ελπιζω να ειναι παρενθεση το σημερινο.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

16. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Konstantinos E60 (22-03-13)

Σελίδα 65 από 108 ΠρώτηΠρώτη ... 1555636465666775 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα